Digidexo.com

Hvordan å spise godt å gå ned i vekt mens du ammer

Hvordan å spise godt å gå ned i vekt mens du ammer


Amming er allerede naturens gave til slanking nye moms. Prosessen brenner opp mange ekstra kalorier mens passerer viktige antistoffer og næringsstoffer til barnet. Babyen legger en rynke til en diett plan, fordi amming mor må gi næring til barnet uten sabotere dietten. Visse matvarer kan bidra til moms på dette området.

Hvordan å spise godt å gå ned i vekt mens du ammer

•  Spis sunt fett. Omega tre fett og umettet fett er lavt i kalorier, sunt for kroppen og bidrar til barnets vekst og utvikling. Umettet fett er sunt tillegg til fettinnholdet i morsmelken som trengs for å holde babyens vekt opp. Disse fettsyrene finnes i mutter oljer (druekjerne og olivenolje), korn som linfrø og fet fisk (makrell, laks, tunfisk, sardiner, sild). Innlemme disse i kostholdet ditt.

Miste fett i kjøtt inntak. Protein er nødvendig for å brenne fett, men animalsk fett som er bra for dietten ofte kompromiss dem. Protein er viktig for barnets kosthold i tillegg. Se til magert rødt kjøtt og kylling. Du kan også vurdere eggehviter, fisk og belgfrukter.

Hold gode karbohydrater. Raffinert mel kaker og brød er dårlig for kostholdet. Men hele korn, stivelsesholdige grønnsaker uten de ekstra påfyll og bønner er komplekse karbohydrater som ammende mødre trenger for å brenne babyen fett og har energi til å ta vare på den nye babyen. Disse karbohydrater er nødvendig for barnets vekst også.

drikke melk selv. Kalsium er nyttig i vekttap og er nødvendig for å bygge sunne bein i baby, avhengig av deg for næring. Se etter lav fett, kalsium rik melk, yoghurt og ost, ifølge US Department of Agriculture.

Bruk USDA mypyramid for for graviditet og amming for servering forslag for å spise godt og miste barnet i vekt mens du ammer. Pyramiden er en guide rettet mot å hjelpe mødre gjør de sunneste mat valg for seg selv og sine barn.

Hint

  • Hold kalori telling til et minimum. Melketilførselen vil lide hvis kaloriinntaket blir for lavt. Spis matvarer som er nødvendige for å miste vekt og nærende baby, mens praktisere del kontroll, og kalorier bør være på målet.
  • Følg fødselslege forslag til fisk og en amming kosthold, som kvikksølv forurensning begrenser amming mors inntak.