Digidexo.com

Hvordan å rense en Liver Fast

En leveren rens vil øke galle produksjon og skyll galleblæren. Gallestein kan slippes ut i tarmen som kanalene er myknet av rensingen.

Hvordan å rense en Liver Fast

Begynn med Fasting

1 for 3 dager spiser bare de ferske økologiske epler og rødbeter, så mye eller så lite du vil. Du kan juice dem (ikke drikke mer enn 8 oz. Av fersk eplejuice om gangen for å unngå magesyke) eller hogge rødbeter i en salat legge eple cider eddik for dressing. Drikk rikelig med destillert vann. Ikke spis noe annet.

På den tredje dagen, ta 2 nivå ts. Epsom salter oppløst i 8 oz. vann og saften av en liten sitron så snart du våken og gjenta hver 8. time i totalt tre ganger.

Ved sengetid på den tredje dagen drikker 6 oz. av kaldpresset olivenolje etterfulgt av 8 oz. destillert vann og saften av en sitron.

Gå til sengs umiddelbart.

Lay på høyre side med knærne trukket opp. Hvis du har å gå på do, får rett tilbake i sengen i samme stilling. Du kan føle galle rushet gjennom leveren til tarmen, og du kan se mange myke fet "steiner" i toalettet. Spyle kan bli gjentatt i 2 uker.

Hint

  • Etter rens tilbake til et normalt kosthold sakte. Spis bare ferske økologiske ikke-stivelsesholdige grønnsaker og frukt og klare supper den første dagen. Legg hele korn og stivelsesholdige grønnsaker langsomt. Reduser inntaket av animalsk protein og mettet fett for å opprettholde god helse. Avokado, nøtter og frø, inkludert kokosnøtter, og villfanget fisk er gode kilder til sunt fett.
  • I sjeldne tilfeller en lever flush kan utløse en galleblæren angrep. Hvis smertene vedvarer, ikke løser med fuktig varme til magen eller et varmt bad, eller er annerledes enn tidligere opplevd smerte, søke akutt hjelp umiddelbart.
  • I sjeldne tilfeller kan små gallestein seg fast i bukspyttkjertelen som resulterer i pankreatitt, en smertefull tilstand som må behandles medisinsk. Tidlig diagnose er avgjørende. Pankreatitt kan være dødelig.
  • Ikke gjør dette leveren rens hvis du lider av diabetes eller har noen form for infeksjon. Rådfør deg med en lege eller annet helsepersonell før du begynner på ekstrem rensing diett.