Digidexo.com

Liste over Wild spiselige planter og bær i Oregon

Liste over Wild spiselige planter og bær i Oregon


Oregon er en av West Coast beste steder å gå, fisk og leir. Med hundrevis av miles av Pacific strandlinje og rurale områder i den østlige delen av staten, kan du finne massevis av fristende frukt å smake mens du utforsker. Mens de fleste av dem er spiselige, noen er ikke på grunn av deres smak eller vanskelighetene med å få dem av sine anlegg. Det er noen giftige bær i Oregon for å unngå også.

Stink rips og indiske Plum

Disse to spiselige planter er funnet i skogområder. De stinker ripsblomstrer i slutten av juli og ut august. Anlegget er 3 meter høy med store lønneformede blader. Selv spiselig, varierer rips i smaken. Det kan også bli funnet i sumpområder. Den indiske plomme er pulver blå til svart i fargen, er en av de første oppblomstringer av våren, og henger i klaser når moden i mai og juni. Den vokser i blandede solrike områder, myrer og skog.

Bær

Oregon er vertskap for mange spiselige ville bær, det meste finnes i skogområder blomstrende fra slutten av juli til begynnelsen av september. Den salmon, fingerbøl bær, svart cap bringebær, bjørnebær, stikkelsbær og huckleberries er alle spiselige Oregon planter. Siden det er så mange spiselige bær i Oregon, Selv om noen bær er ikke spiselig på grunn av sin tekstur eller bitterhet, er det viktig å merke seg at de som ikke er spiselige er giftige, for eksempel bane bær og den røde nattergal. Selv om disse er sjeldne, kan de vises langs trasé, så unngå lyse røde bær i klynger av alle slag.

Salal

Disse purpursvart bær dannes i grupper som druer hengende ut av en liten stilk. De blomstrer fra slutten av juli til begynnelsen av september på blader som er tykk og læraktig. De Salal planter vises i områder med tett kratt. De finnes først og fremst på Pirate Island, Ore. Og i Sharingwood skogen på kysten. Berry var en vinter mat for innfødte kyst stammene som samlet og tørket dem i tre-fot lange kaker.

Oregon Grape

Oregon druer er pulver blå og form i grupper eller klynger. De vises ut av hollylike blader som er læraktig med mange skarpe poeng, nesten som klistremerker i endene. Fruktene vises i slutten av juli og ut september. The Oregon drue er funnet i solfylte områder slike kyst øyene og de østlige skogen. Røttene Oregon drue kan brukes til å gjøre et organisk gult fargestoff.