Digidexo.com

botox stoff hemmer nervebaner

Hva er stoffer som hemmer bakterievekst i morsmelk?

Morsmelk er gratis, enkel og næringsrik. Morsmelk har spesielle komponenter som øker babyens immunforsvar og beskytter mot infeksjoner forårsaket av ulike bakterier, slik som de som er forårsaket av bakterier.

Immunglobuliner

Morsmelk inneholder humane immunglobuliner, eller antistoffer som nivåene øker med mors eksponering mot enkelte bakterier. Nivåene er spesielt høy i de første tre til fem dager etter at babyen er født. Noen antistoffnivåer forbli høy i melken under en pleie baby første år.

Lysozym

Morsmelk inneholder store mengder av en fordøyelseskanal enzym som heter lysozym, som påvirker hvilke typer bakterier i babyens fordøyelseskanalen, stimulere veksten av gunstige bakterier.

Vekstfaktorer

Morsmelk inneholder vekstfaktorer som øker nivåene av lactobacillae, som hindrer infeksjon av skadelige bakterier. Spedbarn matet formel har lavere nivåer av lactobacillae.

Laktoferrin

Laktoferrin, et protein som binder jern, er også funnet i morsmelk. Det oppfordrer sunne bakterier i tarmen og fungerer som et antibiotikum for E. coli og stafylokokker. Laktoferrin fortsatt høy i melk i løpet av det første året av en sykepleier babyens liv.

Vitaminer og mineraler

Morsmelk inneholder de riktige vitaminer og mineraler for menneskebarn til å utvikle sterke organer og immunforsvar til å motstå alle typer infeksjoner. Melke endringer og tilpasser seg barnets behov som det vokser.

Botox & Neck Pain Danger

Botox & Neck Pain Danger


Injeksjon av Botox er en kosmetisk prosedyre som er gjort for å forbedre ungdommelighet og stramme opp huden kosmetisk. Disse prosedyrene kan inkludere en panne løft, øyelokk heis og en ansiktsløftning. Denne prosedyren er vanligvis trygt, men i sjeldne tilfeller kan det føre til smerter og bivirkninger.

Bakgrunn

Botox eller botulinum toksin A, er en neurotoxin. En neurotoksin er et stoff som er giftig for kroppen, og kan forårsake nervecelleskade hos personen som bruker den. Bly er et eksempel på et neurotoksin.

Nummenhet, prikking

Ifølge Botox offisielle nettsted, selv om injeksjon prosessen ikke kan være smertefullt og har en tendens til å være rask og enkel, kan ettervirkningene vise seg å være skadelig og smertefullt. Et eksempel på en bivirkning er nummenhet eller prikking i nakken.

Hevelse, blåmerker

En annen nakkesmerter fare er hevelse, blåmerker eller mulig rødhet rundt i området av injeksjon. Disse bivirkningene kan vise seg smertefullt til den personen som hadde Botox injisert, spesielt i nakken.

Neck Kramper

Fordi Botox brukes til å stramme opp huden og gjør huden og musklene vises mer ungdommelig, kan det føre til muskelspasmer og smerter. I halsen spesifikt, kan det føre til stivhet og begrensninger i bevegelse.

Advarsel

Hvis du opplever noen av disse eller andre bivirkninger etter å ha mottatt en Botox-injeksjon, søke profesjonell lege for diagnose og riktig behandling.

Hva er bivirkningene av Botox-injeksjoner for Dystoni?

Ifølge Wemove.com, injeksjoner av botulinum toxin type A, eller Botox Type A, har blitt brukt til Dystoni siden slutten av 1980-tallet. Botox sprøytes inn i flere områder på dystoniske muskel. Det injiseres nær nerveterminaler eller nervecelle som faktisk får muskelen til å trekke seg sammen. På innsiden, fungerer Botox for å blokkere signalstoffet acetylkolin, som utløser muskelbevegelser og spasmer. Botox har også blitt godkjent av Food and Drug Administration til å behandle cervikal dystoni, som oppstår i nakken, hodet og ansiktet, noe som resulterer i uvanlige positurer og muskelspasmer.

CD gunstige effekter

Botox kan behandle cervikal dystoni, noen ganger forkortet til CD. CD er en kronisk tilstand med symptomer som muskelspasmer og tetthet med eller uten smerter, nakke og skuldersmerter, smerter og smerter rundt halsen, hodet trekke, skiftende eller snu til den ene siden, risting eller skjelving, problemer med å svelge og symptomer som dårligere etter stress eller aktivitet. Med Botox, kan symptomer på cervikal dystoni klare opp i et par dager med lettelse som kan vare opp til tre måneder. Du kan få Botox-injeksjoner, så lenge de hjelper din tilstand, og så lenge du ikke opplever alvorlige bivirkninger av Botox.

Livstruende effekter

Problemer med å svelge, snakke eller puste er store problemer etter å ha mottatt en Botox-injeksjon. Disse problemer kan oppstå timer til uker etter injeksjonen. De musklene som brukes til å puste og svelge kan bli svekket ved injeksjon. Døden kan skje hvis puste eller svelge komplikasjoner oppstår og er langvarig. Personer med visse pusteproblemer kan også være i fare på grunn av disse bivirkningene av Botox. Hvis svelgeproblemer blir alvorlig, kan en sonde være nødvendig for å gi pasienten med næringsstoffer og hindre sult.

Toksin Effekter

Botox inneholder toksinet botulinum, som kan spre seg gjennom legemet og påvirke ekstremiteter eller deler av kroppen bort fra injeksjonsstedet. Dette kan føre til en alvorlig tilstand som kalles botulisme. Symptomene på botulisme er tap av styrke og muskelsvakhet i hele kroppen, dobbeltsyn, tåkesyn, hengende øyelokk, heshet, endring eller tap av stemmen, problemer med å snakke tydelig, tap av blærekontroll, problemer med å puste og problemer med å svelge.

Andre effekter

Andre effekter av Botox-injeksjon er munntørrhet, ubehag på injeksjonsstedet, tretthet, hodepine, nakkesmerter, øyeproblemer som dobbeltsyn, tåkesyn, nedsatt syn, hengende øyelokk, hovne øyelokk og tørre øyne. Allergiske reaksjoner kan forekomme, så vel som for eksempel kløe, utslett, renner, tungpustethet, astmasymptomer, svimmelhet, følelse av å besvime eller besvimelse. Varsle legen din med en gang hvis du har noen av disse symptomene, og de vedvarer over en periode. Allergiske reaksjoner kan oppstå og spre seg raskt. Det er best å få tidlig hjelp før allergier blitt utbredt.

Konklusjon

Botox kan være bokstavelig talt en livsforandrende stoff for mange mennesker som lider av dystoni. Pasienter med dystoni kan diskutere sine valg med sine leger. Det er også medikamenter som kan kombineres med Botox å skape ytterligere lettelse av sykdommen. Noen ganger behandling ikke er effektiv under den første runden av injeksjoner og folk som lider av dystoni bør tillate Botox den tiden den trenger for å fungere. Second-time injeksjoner kan fungere til tross for den første rettssaken gjorde ikke.

Hva er farene ved Botox?

Botox har blitt populært de siste årene som en måte å eliminere fine linjer. Det er også brukt til å behandle andre forhold, for eksempel muskelkramper, krysset øyne og underarm svette. Mens Botox er effektive for disse forholdene, det tilbyr noen alvorlig risiko. Når injisert i muskelvev, lammer det dem. Hvis det gjøres feil, alvorlige helseproblemer, og med død, kan føre til.

Botox Oversikt

Botox er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av hode, nakke og øyelokk spasmer, krysset øyne og alvorlig underarm svette. Botox Kosmetisk er et lignende medikamenter utformet for midlertidig å eliminere rynker. Botox er avledet fra botulinum toksin, det samme stoff som fører til botulisme, en type matforgiftning. Når det blir injisert, Botox blokkerer nervesignaler som forårsaker bestemte muskler til krampe. Botox Kosmetisk injiseres mellom øyenbrynene for å redusere muskelaktivitet mellom dem, og dermed redusere eller eliminere fine linjer.

Botox kan administreres av noen autorisert helsepersonell og dens virkninger kan vare opp til fire måneder.

Botox bivirkninger

Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har mottatt rapporter om bivirkninger, inkludert luftveisproblemer. Noen av disse bivirkninger har også ført til døden. Ifølge FDA, disse bivirkningene oppstår når botulisme toksin sprer seg i kroppen utover injeksjonsstedet.

Mens de mest alvorlige bivirkninger, inkludert død, skjedde hos barn som fikk Botox for å behandle arm eller ben spastisitet relatert til cerebral parese, botulisme giftstoffer er ikke godkjent i USA for behandling av arm eller ben spasmer, bare for hode og hals problemer.

Botox Kosmetiske bivirkninger

Ifølge LawyersandSettlements.com juridiske nyhetsnettsted, en kvinne angivelig døde ved bruk av kosmetiske form av Botox. Men ifølge Botox produsenten Allergan Inc. ", en medisinsk vurdering av denne faktiske saken demonstrerer at pasienten gikk bort vinteren 2004 fra komplikasjoner forbundet med Staphylococcus lungebetennelse, ikke fra en Botox kosmetisk behandling pasienten fikk syv uker tidligere."

Botox Cosmetic nettside advarer om at denne formen for Botox kan føre til døden hvis det oppstår puste eller svelgvansker etter behandling. Andre alvorlige bivirkninger hos voksne inkluderer problemer med å holde opp hodet, manglende evne til å snakke og tunge øyelokk. Noen voksne har hatt behov for sykehusinnleggelse, ifølge US FDA.

Forholdsregler

Ikke ta Botox hvis du har noen kjente allergier mot botulisme toksin produkter som Myobloc eller Dysport. Botox Kosmetisk er ikke anbefalt for de under 18 år Regelmessig Botox er ikke anbefalt for behandling av overdreven svetting for de under 18 år; for livmorhalsmuskelspasmer for de under 16 eller for de med øye eller øyelokk muskelproblemer under 12 år.

De som opplever muskelsvakhet, tap av styrke av problemer med synet etter en Botox-injeksjon bør ikke kjøre bil, betjene maskiner eller delta i andre potensielt farlige aktiviteter.

Rådfør deg med en lege eller farmasøyt før du får Botox. List alle andre medisiner du tar, og la legen vite om du har noen kjent puste, svelge eller talevansker; siste ansikts operasjoner eller ansikts problemer; eller er gravid eller ammer.

Løpet av handlingen

På grunn av disse risikoene, FDA sier at helsepersonell som administrerer Botox:

Vær oppmerksom på at riktig dosering for ulike Botox produktene kan variere. Se etter tegn på at en pasient har problemer med å snakke, svelge eller puste etter en injeksjon. Gi pasienter og deres omsorgspersoner med informasjon om symptomer på bivirkninger. Forstå at disse bivirkninger kan forekomme så tidlig som en dag etter en injeksjon og opp til flere uker etter den. Fortell pasienter til å oppsøke lege umiddelbart hvis de har problemer med å snakke, puste eller svelge, eller hvis de føler muskelsvakhet.

Er Toprol en MAO-hemmer?

Toprol er et stoff som behandler angina og blodtrykk, og hjerteinfarkt. Det tilhører en gruppe legemidler som kalles betablokkere. Betablokkere påvirker blodsirkulasjonen gjennom arterier og vener. De gjør dette ved å blokkere virkningen av det sympatiske nervesystemet, som deretter bremser ned pulsen. Betablokkere er ikke MAO-hemmere, og dermed er Toprol ikke en MAO-hemmer.

MAO-hemmere

Monoamin oksidase (MAO-hemmere) er en klasse av antidepressiva som pleide å være foreskrevet mye mer enn de er i dag. De handler på enzymet moniamine oksidase ved å hindre den fra å bryte ned nevrotransmittere. Toprol er ikke en av disse medikamentene. Noen MAO-hemmere inkluderer Nardil og Parnate.

Toprol vs. MAO-hemmer bivirkninger

Toprol har ikke de samme bivirkninger som MAO-inhibitorer. Dets bivirkninger kan omfatte nedskrivning av tenkning og reaksjonstid, diaré, tretthet, kvalme og depresjon. Du bør ikke blande Toprol med alkohol som det forverrer virkningene.
MAO-hemmere bør ikke blandes med alkohol. MAO-inhibitorer, så vel, forårsake en økning av aminosyrere tyramin fordi det vanligvis er metabolisert av MAO at MAO-inhibitor stopper. Dermed tyramin verdiene øker i blodet. Mat som inneholder tyramin, som ost og vin (noe alderen eller gjæret), øker nivået til det punktet at blodtrykket øker vesentlig (og potensielt farlig).

Toprol og MAO-hemmere

Toprol og MAO-hemmere kan samhandle med hverandre. Samspillet av de to kan føre til svimmelhet eller hypotensjon ved henstand. Dette er fordi de noen ganger har en additiv effekt med hverandre i tappe katekolamin. Når kroppen ikke har nok catecholamine, er det ofte en vertigo, svimmelhet, eller besvimelse effekt.

Advarsel

Toprol har ikke blitt ryddet for å brukes under graviditet. På den måten er det ligner på MAO-hemmere, som de heller ikke er etablert for å være trygt for gravide kvinner.

Andre likheter

Mens Toprol og MAO-hemmere er ikke i samme klasse av narkotika, de har noen andre likheter. De er både alvorlige medisiner, kun tilgjengelig via resept, og bør overvåkes nøye for effekter og interaksjoner.

Bruk av Botox i Cerebral Parese

Cerebral parese er en ikke-progressive (ikke blir verre) nevrologisk tilstand som utvikler seg hos barn og spedbarn. Den er preget av redusert evne til å kontrollere kroppslige bevegelser og muskler. Flertallet av sakene er knyttet til unormalt i prenatal utvikling av eller skade på deler av hjernen som er ansvarlig for å kontrollere bevegelsen.

Botox

Botox er et legemiddel som er avledet fra et giftstoff laget av Clostridium botulinum. Det er vanligvis injisert i meget små doser. Det kan svekke eller skape en lammende effekt på muskler. Den er også i stand til å påvirke nerver. Den brukes i kosmetiske prosedyrer for å redusere fremkomsten av rynker. Andre bruksområder er behandling av cervikal dystoni (alvorlige sammentrekninger i nakke og skulder muskler) og blefarospasme (en tilstand der det er overdreven, ukontrollert blinking).

Off-label bruk

Bruken av Botox å behandle barn med cerebral lammelse er referert til som off-label bruk. FDA utsteder retningslinjer om riktig bruk av medisiner. Botox har blitt godkjent for kosmetisk prosedyrer for å redusere rynker, og ved behandling av et lite antall av andre forhold. Behandling av cerebral parese med Botox er ikke, som for 2009, godkjent av FDA.

Teori

Tanken om å bruke Botox som behandling for cerebral parese stammer fra den lammende effekt det har på muskler. En av de store hindringene som cerebral parese lider ofte stri med, er en intens muskelstivhet som ofte etterlater dem med en unormal gangart eller muskler, som er effektivt lammet av kontraksjon. I teorien kan svekningseffekt som Botox exerts på musklene bidra til å redusere den intense muskelstivhet som hemmer bevegelse.

Fordeler

Det finnes en rekke Botox fordeler som er blitt rapportert. De omfatter redusert spastisitet (stramme muskler), større letthet i strekk, forbedret utvalg av bevegelse og utviklings forbedringer. Det har vært noen undersøkelser gjennomført i dette området, inkludert en 250-person studie utført av Walter Reed Medical Center. Resultatene av studien, presentert på 2003 årlige møtet i American Academy of Neurology, rapporterte at i overkant av 86 prosent av barna som ble behandlet viste bedring etter Botox-injeksjoner.

Kontroversen

Mens det synes ikke å være noen gyldig bevis på effektiviteten av Botox som en behandlingsmetode for cerebral parese, det er kontroversielt, og har tiltrukket seg oppmerksomhet regjering og lovlig. FDA utstedt en advarsel til helsepersonell og forbrukere i 2008 etter å ha fått en rekke rapporter som indikerer alvorlige bivirkninger fra cerebral parese-relaterte Botox-injeksjoner, inkludert noen rapporterte dødsfall. I tillegg har produsentene av Botox blitt saksøkt av minst én familie hevder at Botox-injeksjoner for å behandle sine barns cerebral parese førte til guttens død.

Er Indocin et narkotisk stoff?

Indocin er merkenavnet på stoffet indometacin. Det er ikke et narkotisk stoff, men et ikke-steroid antiinflammatorisk middel, eller NSAID. Indocin er vanlig foreskrevet for å behandle varierer former for leddgikt, gikt og andre sykdommer som kjennetegnes av betennelse og smerter.

Definisjoner

En narkotiske er en opium-basert medikament eller en med en makeup som ligner på morfin. De brukes til å behandle smerte. NSAID blir brukt for å behandle betennelse og smerte, hovedsakelig i tilfelle av arthritis. Indocin faller inn under definisjonen av NSAID.

Funksjoner

Indocin kommer i flytende, kapsel og suppositoriumform.

Funksjon

I likhet med andre NSAIDs, fungerer Indocin ved å hemme cyklooksygenase enzymet som aktiverer prostaglandin hormon. Dette hormonet er ansvarlig for forandringer i kroppen, og er sentrale i å skape feber, betennelse og smerter.

Fordeler Over Narkomane

NSAIDs er ikke så avhengighetsskapende som narkotika. De er heller ikke så regulert som narkotika, noe som gjør dem lettere å oppnå.

Advarsler

Som alle andre NSAID, vil langvarig bruk av Indocin forårsake skade på magesekken. Det kan også føre til hevelse og smerter i leveren, samt utslett og blemmer.

Botox Forholdsregler for Diabetes

Selv anbefales for en lang rekke forhold, narkotika Botox, Myobloc og Dysport alle inneholder advarsler om alvorlige bivirkninger. Mens noen mennesker har lidd alvorlige komplikasjoner, kan noen få Botox forholdsregler hjelpe diabetespasienter som bruker Botox-injeksjoner blir klar over stoffet fakta og unngå komplikasjoner forverret av diabetes. Diabetikere kan velge å bruke Botox for å lindre diabetesrelatert smerte eller for kosmetiske formål, men skal gjøre noen beslutning om Botox i samråd med sin lege, som de mulige bivirkninger av Botox er den samme uavhengig av programmet.

Lammende Properties

Bruk Botox-injeksjoner bare som foreskrevet av legen din, som de mulige bivirkninger av Botox for diabetikere kan føre til unødig risiko og fare. Botox inneholder en lammende stoff som faktisk lammer små områder av muskelvev og nerver, og selv om Botox-injeksjoner har blitt funnet i noen tilfeller for å avlaste foten smerte hos diabetespasienter, lammende det berørte området kan også øke risikoen for at pasientens fot kan bli skadet og infisert. I de pasienter som har hatt de mest alvorlige Botox komplikasjoner, den lamme stoff som finnes i Botox spre seg til andre områder av kroppen, noe som resulterer i pustevansker eller andre bivirkninger. Diabetespasienter som får Botox-injeksjoner på føttene eller andre steder skal bruke velsittende, støttende sko som beskytter hele foten både innendørs og utendørs som en forholdsregel mot skader og infeksjon av føttene.

Muskelsvakhet

Botox forholdsregler bør også dekke risikoen for diabetespasienter opplever muskelsvakhet, en annen mulig bivirkning av Botox for diabetikere. Svakhetsfølelse eller hodepine som følge av Botox-injeksjoner kan bli forverret av høyt eller lavt blodsukker, slik at pasienter med diabetes som fikk Botox-injeksjoner bør nøye overvåke blodsukkeret før og etter behandling med Botox. Diabetespasienter som opplever muskelsvakhet som følge av Botox og diabetes bør informere legen sin av bivirkningene og hvile, og dermed unngå anstrengende aktivitet som kan føre til personskader.

Tap av blærekontroll

En annen av de Botox komplikasjoner som diabetikere bør ta forholdsregler mot tap av blærekontroll. Hvis den lamme forbindelsen i Botox sprer seg til musklene som kontrollerer blæren, kan pasienter finner seg ikke i stand til å kontrollere blære funksjoner. For diabetikere, kan tap av blærekontroll også føre til andre infeksjoner eller sykdommer. Botox forholdsregler mot tap av blærekontroll inkluderer økende inntak av diuretika, hyppige turer på do og bruken av beskyttende undertøy til å absorbere og inneholde få væske fra kroppen.

Lungebetennelse

Botox forholdsregler for å ta opp muligheten for å utvikle lungebetennelse inkluderer å opprettholde et høyt nivå av generelle helse, øke immunforsvaret og få en lungebetennelse vaksinasjon. Lungebetennelse vaksiner er anbefalt for de fleste med diabetes uavhengig av deres bekymringer om Botox komplikasjoner, og bare en lungebetennelse vaksine er nødvendig gjennom et individs liv. Regelmessig søvn, økt væskeinntak og et balansert kosthold rikt på vitaminer og mineraler kan også bidra til å forhindre utviklingen av lungebetennelse som følge av Botox bruke for diabetikere.

Hva er Botox og hvordan virker det?

Botox-injeksjoner er vanligvis brukes til å midlertidig redusere rynker og andre typer ansikts linjer. Botox kan også anvendes for sykdommer som skjel (lat øyet) eller blefarospasme (ukontrollert blinking), så vel som andre muskulære tilstander. Botox er laget av fortynnet botulinum toxin, som med full styrke forårsaker matforgiftning, men i sin fortynnet form trygt slapper musklene for å skape et mer ungdommelig utseende. Fordi det er laget av et slikt farlig stoff, bør utdannede leger skal administrere injeksjoner og håndtere eventuelle bivirkninger som kan oppstå.

Historie

Botox er handelsnavnet på et renset forberedelse som er avledet fra det botulinum toxin A. bakterier, Clostridium botulinum, produserer seks forskjellige typer botulinum toxin, men det meste av forskningen har blitt gjort med type A. I store mengder, botulinum fører til botulisme, en slags matforgiftning og muskellammelse.

Botulinum toxin seg selv er en sterk nervegift, men i 1981 i Transaksjoner i American Oftalmologiske Society Journal, Dr. Alan B. Scott publiserte den første studien som viste effekten av å bruke den rensede løsningen å selektivt lamme øyemusklene hos mennesker og forbedre skjeling . Små mengder av botulinum injisert inn i disse musklene var effektive og trygge. FDA godkjente botulinum i 1989, og utarbeidelse Botox til å behandle moderat til alvorlig fine linjer hos voksne fra 18 til 65 i 2002.

Slik fungerer det

Som et neurotoksin, når det injiseres i små mengder inn i muskelen i seg selv, Botox avbryter overføringen av nervesignaler; Dette fører til at muskelen påvirkes til å svekke midlertidig. Disse musklene er ikke i stand til å trekke seg sammen, og huden overliggende disse musklene blir flatet mot muskelen. Denne utjevningseffekten gjelder for fine linjer, rynker pannen og kråketær --- noe sted i ansiktet hvor linjene er assosiert med muskel sammentrekning. Linjer som er forårsaket av solen vil ikke bedre med Botox.

Fordeler

Mange av de kosmetiske problemer som Botox brukes for på en gang å måtte bli behandlet ved mer drastiske prosedyrer som for eksempel plastisk kirurgi. Alle operasjoner har risiko, inkludert risikoen ved anestesi. Botox-injeksjoner bare ta noen få minutter, og injiseres med en tynn nål inn spesifikke muskler, så ingen bedøvelse er nødvendig. I ca en uke, vil du se den fulle effekten av injeksjon, men resultatene er ikke permanent. Forbedringen vanligvis varer i 3 til 6 måneder.

En annen fordel er at personen kan bedømme resultatene av injeksjon uten å gjøre en permanent forpliktelse til plastisk kirurgi.

Side Effects

Ifølge Mayo Clinic, bivirkninger av Botox-injeksjoner inkluderer mild blåmerker og smerter rundt injeksjonssteder, kvalme, influensalignende symptomer og rødhet. I sjeldne tilfeller kan hodepine utvikles, men disse bare siste 24 til 48 timer.

Noen pasienter kan utvikle øyelokk hengende eller hengende andre musklene i ansiktet. Dette skyldes ofte massere eller gni injeksjonsstedet, slik at Botox til å spre seg til en annen del av ansiktet. Det er foreslått at en person ikke bør gni området i minst 12 timer, eller bør ligge i 3 til 4 timer for å forhindre dette migrasjon.

Betraktninger

Flere saker bør tas i betraktning når de bestemmer seg for å ha Botox-injeksjoner. Velg legen som skal gjøre det Botox-injeksjon nøye og gjøre forskning på hans erfaring med Botox-injeksjoner. Ikke bruk alkohol for ca 1 uke før injeksjoner, og aspirin og andre anti-inflammatoriske medisiner bør unngås i 2 uker før for å hindre blåmerker.

Gravide kvinner eller kvinner som ammer bør ikke få Botox-injeksjoner. Visse nevrologiske sykdommer hindre bruk av Botox også.

Hva er bivirkningene av Botox på hjernen?

Botox er et naturlig forekommende neurotoxin opprinnelig godkjent av Food and Drug Administration for medisinsk bruk i 1989. Selv om denne potensielt dødelige giften kan være et våpen av valget for bioterrorisme, når det brukes i utvannet form det kan gi lindring for en rekke forhold. Botox behandlinger ble ansett som trygt med få bivirkninger, men nye studier viser at de som bruker Botox kan ha grunn til bekymring.

Hva er Botox?

Botox er en fortynnet løsning av proteinet botulinum toxin type A. Dette er en av de sju dødsgiftstoffer som forårsaker botulisme, en dødelig form for matforgiftning. De botulinumtoksiner blir syntetisert ved hjelp av gram-positive bakterie Clostridium botulinum. Disse syv nervegifter er de mest giftige stoffer kjent mann, som blandet med det faktum at det er ingen kur, gjør dem til en perfekt bioterrorisme agent.

Virkningsmekanisme

Botulinum neurotoxin, når de innføres i kroppen, blokkerer frigjøring av acetylkolin. Acetylcholin er en nevrotransmitter som sender signaler til andre nerver, slik som hjernen og muskler. Med ingen acetylkolin å be sammentrekning av muskler, de blir lammet, som er det symptomet som inspirerte forskere til å forske på hvordan giftstoffer kan være gunstig å behandle tilstander.

Historie

Før FDA-godkjenning i 1989, forskere undersøkt virkningene, både terapeutiske og bivirkninger, av botulinum. Disse prekliniske tester bruker forsøksdyr for å vurdere hvordan toksinet vil reagere i kroppen og kan gi viktig informasjon om sikkerheten av produktet. Disse tidlige tester viste at Botox ikke reise langs nervecellene til hjernen eller ryggmargen. Det ble dokumentert at toksinet kan komme inn i blodet, men på slike minutters nivåer at det ville bli inaktivert før du får langt fra injeksjonsstedet.
Fordi studiene viste Botox var trygg å bruke, ble det først godkjent for anvendelse i behandling av myse, som er et unormalt innretting av øynene. Leger bemerkes at pasienter som mottar disse behandlingene viste en uventet bivirkning av glatting av rynker. I 2002 godkjente FDA Botox skal brukes til kosmetiske formål.
Siden den gang har Botox blitt brukt til å behandle mange forhold, blant annet hodepine, cerebral parese, muskelspasmer ved Parkinsons sykdom, ryggsmerter og blæredysfunksjon.

Side Effects

Bruken av Botox har noen mindre bivirkninger, inkludert hodepine, vanskeligheter med å svelge, influensalignende symptomer og urolig mage. Mer forskning og en undersøkelse av FDA viste at minst 16 mennesker har dødd av botulisme som kan tilskrives Botox. Dette har ført forskere til å lure på om, i motsetning til de opprinnelige studiene, kan Botox reise gjennom nervene til hjernen.

Nye Bekymringer

En studie utført av Matteo Caleo på Italias Institute of Neuroscience antyder at botulinumtoksin kan reise langs nerver til hjernen hos forsøksdyr. Forskerteamet bemerket at det var spor av toksinet til stede i hjernestammen i inntil seks måneder etter injeksjon.
Selv Allergan, produsenten av Botox, diskonterer disse studiene sier de brukte et laboratorium formulering av Botulinum stedet for Botox, og selv spekulere at de injiserte den direkte inn i hjernen, fortsatt reiser det spørsmål og bekymringer for sikkerheten til Botox, spesielt når det injiseres i ansiktsmusklene, så nær i nærhet til hjernen.

Hvordan velge riktig Klesvask hemme for Allergi

Ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America, en av fire amerikanske borgere lider av allergi eller astma. Av disse, ca 40 millioner lider av innendørs eller utendørs allergi som katt dander, muggsporer, støvmidd, og tre, gress og ugress pollen. Hvis du eller noen du er glad lider av allergi, vet du et viktig hensyn er å gjøre ditt hjem som allergen-fri som mulig. En ofte oversett forholdsregel er klær kurv. Hver kurv i ditt hjem er en viktig kilde til allergener, så det er fornuftig å velge tøyet hemmer nøye.

Bruksanvisning

Velg en kurv laget av plast eller andre kunstige materialer. Disse er enkle å rengjøre med en fuktig svamp eller noen såpe og vann. Klesvask hemmer laget av stokk, flettet, tre og lignende materialer fange støv og andre allergener og er vanskelige å rengjøre, selv med et vakuum.

Velg en kurv med en avtagbar stoff liner. Duken kan bli kastet inn i tøyet og gjort allergen-fri ved å vaske i varmt vann.

Se etter en kurv med lokk. Selv om det sannsynligvis ikke vil være lufttett, kan et lokk forhindre allergener fra rømmer kurven.

Velg en mindre kurv. Det er lettere å la klærne dekket med allergener sitte i større klær hemme, og dermed gjør din allergi verre. En mindre kurv oppfordrer hyppigere vask.

Tenk en kort kurv. Tall vanskelig er vanskeligere å rengjøre - noe du ønsker å gjøre ofte for å holde nede allergener.

Tips og advarsler

  • Ikke oppbevar klærne hemme på soverommet av alle med innendørs eller utendørs allergi; vanskeliggjør tilby natten lang eksponering for allergener som i stor grad kan forverre allergisk persons symptomer.
  • Ikke oppbevar vaskerivanskeliggjør i skap eller bad. Skap tillater ikke tilstrekkelig luftstrøm, og bad holde vanskelig fuktig; begge forholdene stimulere veksten av mold. Andre lagringsområder for å unngå å inkludere kjellere og etter vask. I stedet bør det området hvor du finner klær hemmer få rikelig med luftsirkulasjon og bør ikke være fuktig.
  • For å unngå muggvekst i kurv, sørg for å kaste våte håndklær eller klær i vaskemaskinen i stedet vaskerom hemme.

Natural Botox Alternativ

Botox-injeksjoner er en populær teknikk for å svekke rynker. Botox er en type protein som er utvunnet fra botulisme og injisert i området like under en rynke. Proteinet tvinger huden til å bli lammet og avslappet. Selv nå en mye brukt behandling, det er negative potensielle effekter av Botox-injeksjoner. Heldigvis finnes det sunnere alternativer.

Ansikts Rejuvenation via Akupunktur

Akupunktur er en utmerket naturlig alternativ til Botox-injeksjoner. Facial foryngelse prosesser kan minimere de tynne linjer som vises fra naturlige aldringsprosesser, forbedre hudens elastisitet og øke kollagen. Vellykket ansikts rejuvenation akupunktur økter kan hjelpe deg å se et tiår yngre enn du synes nå. Prosessen reduserer også furrowing rynker, løfter øyelokkene, bedrifter ansiktsmusklene, reduserer hevelse i ansiktet og / eller poser og naturlig strammer ditt ansikts porene.

Facial foryngelse prosesser innebærer 10 til 12 økter med en akupunktør. Akupunktøren bruker mikronåler slik at du ikke vil oppleve smerter under inngrepet. Nåler blir satt inn i akupunkturpunkter i ørene, ansikt, hender, nakke, ben og overkropp. Acupoints er basert på dine spesifikke behov: Målet er å forbedre livet ditt energiflyten, for å fremme optimal helse og å øke sirkulasjonen i ansiktet. Flyten av blod ytterligere forbedrer helsen og vitaliteten i huden din.

Agurk Facials

Sliping opp agurker i en food prosessor og pålegging av masse som en daglig ansikts kan bidra til å redusere den naturlige aldringstegn. Behandle en eneste agurk, gjelder det i 15 til 20 minutter, og vask den av å utlede fordelene. Agurk har pH og silisium, som ligner på huden din: dette bidrar til å gjenopprette hudens pH-balanse og også hydrat huden din til å gi den et mer ungdommelig utseende. Bedre hud hydration betyr færre rynker. Agurker har en kjølende effekt, og etter å ha vært i et kjøleskap i en halv time, kan agurker kuttes i skiver og brukes på øynene for å redusere hovenhet under øynene.

Rød og grønn pepper Facials

Du kan behandle røde og / eller grønne paprika via en juicer og forbruker juice for å få huden forbedrende fordeler levert av paprika. Å drikke grønn eller rød paprika som en juice gjør at kroppen kan absorbere en høy konsentrasjon av antioksidanter raskt. Du kan også bruke den røde eller grønne pepper juice til ansiktet ditt i 15 minutter. Hvis du ønsker en ansiktsbehandling med en tykkere konsistens, kan du bruke en food prosessor til å skape et godt bakken lim-aktig stoff med paprikaen. Paprika er lastet med antioksidanter, som er naturlige forsvar når det gjelder celle-ødeleggende frie radikaler.

MAO-hemmer Foods

MAO-hemmer Foods


Monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere) er stoffer som gjør at enzymet tyramin å hope seg opp i kroppen din, noen ganger med ubehagelige og til og med livstruende utfall. Tyramin skjer mye i planter og dyr, og kommer inn i kroppen gjennom hva du spiser og drikker, så hvis du tar en MAO-hemmer, bør du justere kostholdet ditt for å minimere inntaket. Dette er grunnleggende retningslinjer; for en detaljert liste over kosttilskudd restriksjoner, bør du oppsøke helsepersonell for eksempel en lege eller registrert kostholdsekspert.

Matvarer for å unngå

Mange matvarer som er en del av vår normale menyen er plagsom for de som er på MAO-hemmere. Tyramin økninger i mat som de blir eldre, så generelt, unngå alt som er i alderen, gjæret, tørket, syltet eller overmoden (inkludert rester som har vært i kjøleskapet i flere dager).

Høyt på mange lister over matvarer for å unngå er noen amerikanske favoritter. Blant dem er alkohol (inkludert brennevin og øl, selv alkoholisk øl er fortsatt gjæret), pølser (inkludert bologna, pepperoni og pølser), alderen og blå oster (inkludert Roquefort, Gorgonzola og brie), syltet sild, tofu (og noe annet laget av soyabønner, inkludert soya og teriyaki sauser), surkål, rosiner, kaviar og selv avokado.

Noen matvarer som er stifter i andre retter, men relativt uvanlig i den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet også faller inn under denne kategorien, inkludert koreansk kimchi, japansk miso, Indonesisk reker lim og kjøtt eller gjærekstrakter (Marmite og Bovril i Storbritannia og Vegemite i Australia).

Foods i Moderasjon

På en lav-tyramin kosthold kan du nyte begrensede mengder av slike godbiter som: (. Opp til 3 oz per uke) noe mat eller drikke som inneholder koffein, sjokolade, rømme, amerikansk ost, en til to 4-oz. glass rød- eller hvitvin per dag (unntatt Chianti) og ikke mer enn to 12-oz. flasker øl per dag.

Foods til Enjoy

En tyramin-diett består hovedsakelig av frisk frukt og grønnsaker (utelate avokado og papaya), ferskt kjøtt, fjærkre og fisk (ingen leveren), ferske oster (for eksempel kremost, cottage cheese og ricotta), meieriprodukter (melk og is krem), stivelse (pasta, ris og korn), tørket erter og bønner og peanøttsmør. Når du spiser ute, se etter ingredienser i matvarer som ellers er akseptabelt. Dette kan være brød, kjeks eller gryteretter laget med alderen ost. At cheeseburger høres uskyldig nok, men sørg for å spørre hva slags ost er på den.

Angående en av USAs favoritt mat, The National Center for Biotechnology Information rapporter, via PubMed, at "pizza fra store kjede kommersielle uttak er trygge for konsum med MAO-hemmere. Imidlertid må det utvises forsiktighet hvis du bestiller pizza fra mindre utsalgssteder eller gourmet pizza kjent inneholde alderen oster. " Nøkkelen til å redusere tyramin i kostholdet ditt ser ut til å være å kjøpe fersk, koker frisk og spise fersk.

Botox for leddgikt

Juryen fortsatt er noe usikre på om Botox kan lindre smerten av leddgikt, selv om det ser lovende ut. Dr. april Chang-Miller, en Mayo Clinic revmatolog, forklarer at de som har gjennomgått Botox behandling for leddgikt rapporterte en viss bedring i motorisk funksjon samt mindre smerter.

Identifikasjon

Botox er botulinumtoksin type A, som forårsaker botulisme (matforgiftning.) Botox er en lav-konsentrert og renset form av toksinet. Når Botox sprøytes inn spesifikke muskler den blokkerer de kjemiske signalene som forårsaker den aktuelle muskelen å trekke seg sammen.

Fordeler

Dr. Nathan Wei, en bord-sertifisert revmatolog, rapporter om Athritis-treatment-and-relief.com at intraartikulære injeksjoner av toksinet kan forbedre funksjon og redusere ildfast leddsmerter. Funnene ble først rapportert i 2004 på American College of Rheumatology.

Slik fungerer det

Det medisinske miljøet er ikke helt sikker på hvordan Botox-injeksjoner lindre leddgikt smerte, men det antas at Botox hemmer frigjøring av nevropeptider som er involvert i produksjon og overføring av smerte. Neuropeptider produseres i cellene i hjernen, og de kan enten være anti-inflammatorisk eller pro-inflammatorisk. Selvfølgelig, anti-inflammatorisk er foretrukket. Neuropeptides kontrollere energinivå, smerte og glede mottak, humør, evne til å løse problemer, kroppsvekt og bidra til å regulere vårt immunsystem samt tillate oss å danne minner, ifølge Neuropeptides.net.

Bekymringer uberettiget

Å gi Botox-injeksjoner til leddgikt pasienter resulterte ikke i ømhet, hevelse, tretthet, erytem (rødhet i huden på grunn av overbelastet kapillærer), dyspné (anstrengt eller vanskelig pust eller kortpustethet) eller utmattelse, som var en bekymring fordi Botox er brukt "off label" når gitt for dette formål. Off-merket betyr at et legemiddel er godkjent for et annet formål.

Potensial

John Hopkins Medicine forklarer at reduksjon i smerte har vist når Botox er gitt, og bemerker at disse injeksjonene kan erstatte muntlig medisiner som den foretrukne behandling for ildfaste felles maling. I tillegg kan Botox forsinke eller oppheve behovet for kneet kirurgi.

Fordeler

Botox har vært brukt med hell for å avlaste nakke og lav rygg lidelser. Det synes å fungere ved å eliminere muskelkramper, spesielt når en pasient lider av slitasjegikt. Forskning presentert for American College of Rheumatology Annual Scientific Meeting i Washington, DC i 2006 rapporterte at Botox kan lette smerter i kneet i slitasjegikt lider, ifølge Arthritis Foundation. Men flere studier er nødvendig for å fastslå den nøyaktige mengden gift som bør gis i felles injeksjoner og hva de passende intervaller for dosering bør være, ifølge Dr. Maren L. Mahowald, den Rheumatology Seksjon sjef for Minneapolis VA Medical Center og hovedutprøver for studien rapporterte i 2006.

Er alkohol et psykoaktivt stoff?

Alkohol, kjent teknisk som etanol, er en kraftig psykoaktivt kjemisk, berører mange forskjellige funksjoner i sentralnervesystemet (dvs. hjernen og ryggmargen), for eksempel minne, søvn og hemming.

Hva er et psykoaktivt?

Ifølge Merriam-Webster ordbok, er et stoff som er klassifisert som et psyko hvis det påvirker sinnet eller atferd.

Alkohol er et psyko

Alkohol påvirker mange komponenter i hjernen. Mens alkohol eksakte virkningsmekanismen er ukjent, resultatene av forbruket er åpenbare: tap av motorisk koordinasjon, tap av hemming, søvnighet og i høyere doser, hukommelsestap.

Stimulerende eller depressant?

Alkohol er ofte feilklassifisert som en stimulerende. Teknisk sett er det en depressant, men kan synes å være en stimulerende ved å trykke hemmende funksjoner i hjernen. Dette resulterer i sentralstimulerende-lignende oppførsel, slik som økt sosial interaksjon og boisterousness.

Teorier om Alkohol er Mekanisme

Alkohol virker på mange forskjellige typer nervereseptorer i hjernen. I sitt foredrag "Alkohol farmakologi," John Brick, Ph.D., av Intoxikon International sier at de primære reseptorer påvirket av alkohol synes å være de GABA og NMDA-reseptorer.

Long-Term fysiologiske effektene

Alkohol utøver langsiktige effekter på atferd på flere ulike måter. Ifølge National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme, opp til 80 prosent av alkoholikere utvikle Wernicke - Korsakoff syndrom, et resultat av tiamin (et B-vitamin) mangel, som i ekstreme tilfeller kan føre til psykose. Det er også antatt at alkohol hemmer nevrogenesen --- prosessen med ny generasjon neuron, hvilket fører til et tap av masse i visse områder av hjernen.

Reaksjoner på BotoxBotox er medisinsk kjent som botulinum toxin type A, som stammer fra en bakterie som heter Clostridium botulinum. Når injiseres i en muskel, i utgangspunktet lammer stoffet nerver, forårsaker muskel til å slappe av og bli glatt. Injeksjons resultater varer vanligvis fire måneder, så pasientene kan bestemme om de ønsker ytterligere behandlinger. Reaksjoner på Botox bør gjennomgås før du bestemmer deg for om behandlingen er riktig for deg.

Bruksområder

Botox brukes til å behandle eller kontrollere et bredt spekter av medisinske tilstander, inkludert muskelkramper, overdreven svetting i armhulen, og cervikal dystoni. Botox er mest kjent som en anti-aging behandling for å glatte ut rynker i ansiktet og halsen.

Reaksjoner på injeksjonsstedet

Botox injiseres med sprøyte nål; Derfor er det svært sannsynlig føre milde bivirkninger i det behandlede området. Hyppigst rapporterte bivirkningene er smerter og blåmerker, rødhet, og liten hevelse. Anvendelser av is, før og etter injeksjonen, kan bidra til å lindre disse vanlige effekter.

Vanlige bivirkninger

Visse bivirkninger er rapportert hos 1 prosent til 10 prosent av Botox pasienter. De fleste av disse symptomene bare vare i de første timene eller, mindre sannsynlige, for et par dager etter inngrepet. Symptomer kan være kvalme, influensalignende symptomer, fordøyelsesbesvær, hodepine, ryggsmerter, midlertidig hengende øyelokk, ansikts svakhet, og tåkesyn.

Alvorlige reaksjoner

Som med en hvilken som helst fremmed stoff blir injisert i kroppen, er risikoen for en allergisk reaksjon på Botox alltid en mulighet, men sjelden. Hvis du oppleve en utslett eller kløen renner, pipende pust eller vanskeligheter med å puste eller svelge, eller svimmelhet eller besvimelse, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Noen uønskede reaksjoner på Botox er forårsaket av toksin å migrere til andre deler av kroppen og sprer seg fra det tilsiktede område av behandlingen. Hvis toksinet sprer, kan du oppleve generell muskelsvakhet, talevansker, dobbel eller tåkesyn, eller miste av blærekontroll. Rapportere disse symptomene til legen din med en gang.

Advarsel

The Food and Drug Administration (FDA) krever Botox produkter skal merkes med en svart boks. Den svarte boksen er den sterkeste advarselen etiketten at et produkt kan motta fra FDA. Black Label er reservert for legemidler med den potensielle risikoen for alvorlige, uønskede bivirkninger og muligheten for å dø av effektene. Ingen livstruende tilfeller har blitt rapportert når riktig mengde Botox har blitt administrert for kosmetisk kirurgi. Forekomsten som har blitt rapportert skjedde da administrering av legemidlet hos barn med cerebral parese.

Botox bør kun administreres av en lisensiert lege. Botox parter er generelt mislikt, selv om legen er lisensiert. Med enhver medisinsk prosedyre, må legen å kjenne pasientens sykehistorie og eventuelle medisiner eller noen urte kosttilskudd som en pasient tar. Hurtigsamlebånds applikasjoner er ikke anbefales med noen svart boks etikett reseptbelagte stoffet.

Effekten av Botox

Effekten av Botox


Prosedyren kalles botox er injeksjon av botulisme bakterier inn i et bestemt område i huden for å lamme nervene under overflaten. Hudleger utføre denne prosedyren oftest til glatte ansikts rynker, og skaper et mer ungdommelig utseende. Den kan også brukes til å behandle gjentatte muskelspasmer, sterk svetting, osteoartritt og andre forhold.

Funksjon

Injeksjonen lammer nerver og muskler. Botulisme, toksinet brukes i Botox prosedyre, er de mest dødelige bakterier ennå oppdaget, og bare små mengder er nødvendig for å indusere muskellammelse. Botox hemmer mottak av acetylkolin, en kjemisk utskilt av nerver å indusere muskelsammentrekning. Disse regelmessige sammentrekninger rynke huden over tid.

Kosmetiske Botox Effects

Botox er vanligvis brukt for å glatte ut rynker som bare vises under ansiktsbevegelser. Virkningene av operasjonen bli klart etter fem til ti dager. Det fungerer ved å kue ansiktsbevegelser, slik at rynkene ikke vises, skape inntrykk av jevnere hud. Botox kan ikke glatte ut rynker som vises på huden på grunn av ansiktsbevegelser, som det har ingen effekt på hudens elastisitet. Behandlingen må re-anvendt hver tre til seks måneder, som nerveskader leges etter denne perioden.

Bivirkninger

FDA advarer om muligheten for døden hvis botulisme brukes i behandling sprer seg i hele kroppen, men ingen dødsfall er ennå registrert på grunn av kosmetiske Botox prosedyrer. Den vanligste bivirkningen av Botox behandlinger er flekker av rød hud i de berørte områdene kombinert med hudirritasjon. Denne bivirkningen kan bli forverret av forlenget eksponering for sollys eller ultrafiolett stråling. Botox kan også forårsake hodepine, øyelokk hengende, influensalignende symptomer og mageproblemer.

Medisinsk Botox

Det store flertallet av Botox behandlinger blir brukt til kosmetiske formål, men det har gyldige medisinske bruk også. Personer med repeterende muskelskjelvinger kan få Botox behandlinger der det er nødvendig for å få lindring. Personer med feiljustert øyne kan få Botox-injeksjoner for å reparere tilstanden. Studier er selv blir gjennomført på bruk av Botox til å behandle leddgikt og slitasjegikt, selv om ingen definitive resultater er oppnådd.

Langtidseffekter av Gjentatte Botox-injeksjoner

De eksakte effekten av gjentatte Botox bruk over lang tid ikke er godt etablert, da det bare har vært i bruk i en relativt kort tidsperiode. En studie utført av Journal of Neuroscience i april 2008 viste at langvarig bruk av Botox kan føre til hjerneskade hos rotter. En tilsvarende studie har ikke blitt utført for mennesker. British Association of Aesthetic Plastic Surgeons også gjennomført en studie i 2008 som målte at voksne som hadde fått Botox behandlinger over en periode på flere år hadde brynene opp til 3mm høyere enn sammenlignbare bestander som ikke hadde fått slike injeksjoner.

Hva er Botox laget med?

Hva er Botox laget med?


Botox er et registrert navn botulinumtoksin type A, et stoff som produseres av den globale helseselskapet Allergan handel. Botox er godkjent for behandling av 20 forhold i en rekke land rundt om i verden. Alvorlige forhold som behandles av Botox inkluderer cervikal dystoni, belpharospasm, skjeling og alvorlig primær aksillær hyperhidrose. Stoffet blir testet i USA for behandling av kronisk migrene, post-stroke spastisitet og overaktiv blære. Det er mest kjent i USA for sin kosmetisk behandling av rynker som et alternativ til plastisk kirurgi.

Identifikasjon

Botox er laget av botulinumtoksin type A, som kommer fra Clostridium botulinum bakterien - den samme organisme som forårsaker matforgiftning kjent som botulisme.

Typer

Botox er fremstilt av et renset protein av type A-toksin, en av syv toksiner produsert av forskjellige stammer av bakterien.

Funksjon

Det amerikanske Food and Drug Administration første godkjente Botox for behandling av skjeling (også kalt "krysset øyne") i 1989.

Funksjoner

Stoffet ble godkjent av US Food and Drug Administration for kosmetisk behandling av fine linjer og andre rynker i 2002.

Effekter

Neurotoxin i Botox arbeider for å redusere rynker ved å blokkere nerveimpulsene som forårsaker overdreven muskelsammentrekninger.

Hvordan få Botox-injeksjoner

Hvordan få Botox-injeksjoner


Ifølge Academy of Plastic Surgeons, Botox-injeksjoner er de mest populære kosmetiske inngrepet i USA, med over 800.000 pasienter får behandling hvert år. Brukes hovedsakelig til å behandle rynker i pannen og mellom øyenbrynene, kan det også være en effektiv behandling mot crownâ € ™ s føtter, overdreven svetting og ufrivillig øye rykninger.

Bruksanvisning

•  Forskning prosedyren grundig. Mens de fleste er kjent med Botox, få forstår hva du kan forvente. For eksempel injeksjoner vare et gjennomsnitt på fire måneder, etter som du trenger for å få dem igjen. Til en pris på $ 400 eller mer per behandling, kan det slå inn ganske en investering. Bortsett fra pris og holdbarhet, ita € ™ s viktig å også forstå hvilke områder som kan behandles, hva du kan forvente og hvem shouldnâ € ™ t bruke den.

Finn en kvalifisert lege. Spas, estetikere og annen skjønnhetspleie fagfolk er ikke kvalifisert til å håndtere nåler og farlige stoffer. En plastisk kirurg, derimot, forstår prosedyren godt og kan bestemme det beste løpet av handlingen for å bli kvitt noen bestemt sett av rynker. Når det er sagt, ikke alle plastiske kirurger har praksis ved hjelp av Botox, så sørg for at du bekrefter tidligere erfaringer før du godkjenner noe.

Snakk med legen din om hva du kan forvente under prosedyren. Fordi mengden av Botox anvendes er så liten, tar det vanligvis bare 10 til 15 minutter for hele behandlingen, men det kan ta lengre tid avhengig av antall områder som skal behandles. Mens de fleste opplever ingen smerte i det hele tatt, kan noen finne opplevelsen ubehagelig.

Dona € ™ t få Botox sent på kvelden. Du vil bli bedt om å holde seg i oppreist stilling i minst fire timer etter injeksjonen. Morgenen eller lunsj tid er best.

Spør legen din for oppfølgings instruksjoner om hvordan du kan ta vare på huden din. Dette kan omfatte endringer i kostholdet, spesielle kremer å bruke og hva du skal unngå (sol, røyking). Jo mer du tar vare på huden vår, jo bedre vil det se ut i overflaten og lenger resultatene er sannsynlig å vare.

Tips og advarsler

  • Mens komplikasjoner med Botox-injeksjoner er sjeldne, kan de oppstår. De mest vanlige er estetisk, slik som tunge øyelokk. Imidlertid kan Botox også forårsake hodepine, lett blåmerker og kan påvirke mennesker som lider av muskel- og betingelser.
  • Gravide kvinner bør ikke bruke Botox.

Botox & Barn lider med Cerebral Parese

Botox & Barn lider med Cerebral Parese


Unormalt stramme muskler vise seg å være et vanlig symptom på cerebral parese, en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering. Cerebral parese kan være forårsaket av fosterskader, fødselskomplikasjoner eller alvorlige skader påført i løpet av de første årene av livet. De spastiske muskler forårsaket av CP kan gjøre hverdagen vanskelig. Flere cerebral parese behandlinger finnes for å redusere disse problemene. Noen ganger ulike behandlingstilbud kan slås sammen til ett cerebral parese behandlingsplan. Botox terapi er en av disse behandlingsalternativene.

Botox Therapy

Botox terapi er ofte forbundet med kosmetisk medisin, men botox terapi fordeler også personer med CP. Botox kommer fra botulinum toxin type A, en bakterie som forårsaker matforgiftning. Botox virker ved å blokkere overføring mellom nervesystemet og musklene, forårsaker musklene til å slappe av. Botox terapi kan være nyttig for personer med stramme muskler fører til funksjonsproblemer, smerte eller misdannelser som vanskelig gangart eller hip fortrengning.

Prosedyre

Leger administrere botox behandling gjennom injeksjoner. Injeksjonene kan bli gjort til flere små og store muskler. Områder på overkroppen som botox kan være nyttig inkluderer skuldre, albuer og håndledd, mens områder på underkroppen som kan ha nytte av botox terapi inkluderer hofter, knær og ankler. Leger kan gi pasientene en lammende middel før injeksjoner for å bidra til å redusere smerte på injeksjonssteder. Ifølge Cerebral Parese Source, effekten av botox injeksjoner vanligvis ca fire måneder. Når injeksjoner slites av, kan et nytt sett av injeksjoner kan være nødvendig.

Fordeler

Botox terapi kan bidra til å forbedre et barns selvtillit ved å la ham bli mer selvstendig. Den avslappede muskler opprettet av botox behandling kan gjøre omsorgsoppgaver, for eksempel dressing og fôring, enklere å gjøre. I tillegg kan de avslappede muskler redusere smerte forårsaket av spastiske muskler og også forbedre balansen. For fysioterapeuter som arbeider med barn, botox injeksjoner gi terapeuten en økt bevegelsesutslag å jobbe med.

Advarsel

For mye botox kan være dødelig. Botox-injeksjoner kommer i 50-unit og 100-unit ampuller. Ikke på noe tidspunkt bør barnet bli injisert med mer enn 400 enheter av botox, ifølge Institute of Child Development. The Institute of Child Development indikerer også enkeltmuskler bør ikke injiseres med mer enn 50 enheter hver. Neste rekke injeksjoner bør ikke gis før tre måneder er gått.

Betraktninger

Ifølge Cerebral Parese Source, er botox behandling mest effektive hos barn under 6 år eller yngre. I denne alderen barnets kropp er fremdeles under utvikling, slik at botox injeksjoner til å ha en mer permanent virkning på kroppen. For eksempel kan motta botox injeksjoner i hoftene forhindre hip fortrengning. Fysioterapi kan hjelpe barn få maksimal nytte av botox behandling gjennom intens stretching.