Digidexo.com

Hva er botemidler for en Face Rash?

Røde nupper og tørr kløende hud er symptomer som de fleste har opplevd. Når ansiktet er involvert, er forlegenhet lagt til irritasjon. Behandling av en ansikts utslett avhenger delvis av årsaken til tilstanden.

Rødhet i ansiktet Lines

Fra sidene av nesen til hjørnene av munnen, hvis rødhet og kløe er begrenset til disse linjer, kan årsaken være midd. Bruke alkohol eller en antiseptisk håndvask. Midd kan overføres fra mennesker og dyr, så har dyrlegen undersøke Fido.

Varme Rash

Vanlig i babyer, store porer og røde eller hvite støt på ansiktet kan resultere fra å være altfor varm. Ikke overbundle. Kule komprimerer og aloe vera gel er beroligende, men tiden er en kur.

Narkotika Reaksjoner

Hvis du tar nye reseptbelagte legemidler og utvikle et utslett, ring på apoteket for å finne ut om det kunne være en reaksjon. Bruk av illegale rusmidler, som for eksempel metamfetamin, fører ofte hudutslett og ofte i ansiktet.

Perioral dermatitt

Denne tilstanden kjennetegnes innebærer midtlinjen i ansiktet: midten av pannen, nesen og haken. Det er mer utbredt i vintermånedene, er humpete, kløende og rød, og kan utløses av selvklebende produkter, flouride forbruk og reaksjoner på andre hud medisiner. Prøv å bruke:

Vanlig økologisk yoghurt eller kefir som en daglig ansiktsmaske.
Ta probiotika ofte gjennom munnen.
Apple cider eddik, 2 ss tas oralt tre ganger om dagen.
Apple cider eddik brukes til berørte områder med en bomullsdott, eller
like deler grønn te og eple cider eddik påføres med en bomullsdott.
Tilskudd av essensielle fettsyrer (gode fettstoffer) i form av kokosolje og nattlysolje har blitt brukt med gode resultater.
Tetracyclin kan være foreskrevet av lege.

Food Allergy

Å spise hvete og melkeprodukter hele livet før en hud utslett vises, utelukker ikke en allergi mot disse stoffene - intoleranse, betennelse og immunreaksjoner kan bygge over tid. En streng eliminering kosthold er den beste måten å få svar. Gluten er et stoff i hvete, bygg og rug som kan irritere hud og andre problemer. Siden det er skjult i mange produkter og bearbeidet mat, er en forsiktig hele matvarer kosthold er nødvendig for å eliminere den helt. Etter flere uker, kan meieri langsomt lagt igjen for å se om det er tolerert, men hvete sensitivitet er en livslang sykdom.

Rosacea

Det er tre stadier av rosacea. Innledningsvis vises rødhet i ansiktet, utløst av en kald eller såpe. Huden føles solbrent, svie og stramt. I den andre fasen rødhet sprer, hud sveller og væskefylte blemmer utvikle. Sjelden blir en tredje stadiet nådd når hud på nese og ører tykner. Det er foreløpig ingen kur, men effekten kan minimeres. Huden bør behandles med TLC: vaskes i lunkent vann med havregryn eller grønn te, klappet tørr med et mykt håndkle og beskyttet mot soleksponering. Ingefær eller lakris kan tas som te eller kosttilskudd for å redusere betennelse.

Advarsler

Bruk av hydrokortison kremer kan undertrykke immunforsvaret og gjøre perioral dermatitt og noen andre forholdene verre.
Hvis utslettet strekker seg over kinnene og over neseryggen, eller hvis feber, muskelsmerter og leddsmerter er til stede, kan du se en lege for å utelukke lupus, en alvorlig tilstand som rammer kvinner for det meste.