Digidexo.com

Hvordan Påfør en Cast til en brukket arm

Uttrykket "brukket arm" indikerer brudd i en eller flere bein av armen. Vanligvis blir brukket arm forårsaket av traumer, men det kan også forekomme som et resultat av langvarig belastning pålegges på bein. På klinisk undersøkelse, symptomer på en brukket arm er smerter, betennelser, misdannelse og begrenset mobilitet av lem. Bruk av isen til det berørte området kan lindre smerte og hevelse i noen grad før de når legekontoret. En uunngåelig behandling for den aktuelle heling av bruddet er anvendelsen av støpt til en brukket arm.

Bruksanvisning

Gjør pasienten ligge rett på hans / henne tilbake og plassere armen på en 90-graders vinkel parallelt med bakken.

•  Bandasje hele lengden av armen med gas. Starter på håndleddet, rull gasbind oppover rundt armen, litt overlapp forrige gasbind, og stoppe noen få inches over albuen. Tuck i den løse enden av gasbind for å feste.

Dypp gips bandasjer i vann i 5 sekunder og deretter begynne å pakke armen i trange spiraler. Sørg for å overlappe hvert lag av bandasjer med minst en halv tomme. Ikke pakk armen for hardt. Pakk armen i 4-5 lag av gips bandasjer.

Vent minst 15 minutter for å la gips bandasjer tørr og stabilisere armen. Slipp pasienten til å gjenoppta aktiviteten.

Hint

  • En tømmerstokk eller rullet opp blader kan brukes til å splint den berørte arm på midlertidig basis, hvis legekontoret er utilgjengelig i nærheten regionen.