Digidexo.com

Hvordan å rense Blood

Blod er avgjørende for din generelle helse. Det leverer ikke bare oksygen til cellene, det transporterer næringsstoffer, bidrar til å fjerne avfall, styrer temperatur, leger sår og bekjemper infeksjoner. Det er derfor en selvfølge at blodet må forbli sunn og ren. Regelmessig rensing av blodet anbefales, spesielt når du begynner å føle deg svak eller syk. For å gjøre dette innebærer en enkel, 3-5 dagers rensing program.

Hvordan å rense Blood

Hvordan å rense Blood

•  Spis en stor, grønn salat og drikke en kopp urte avføringsmiddel en time før du går til sengs kvelden før du begynner på rens. Det er viktig at tidlig i detox program, kvitt deg kroppen din av noe ufordøyd mat som kan inneholde giftstoffer. Dette vil gjøre rensing blodet mer effektivt. Det er mange merker av urte lakserende te på markedet. "Get Regular" av Yogi er blant de beste merkene. Få Regelmessig te er rik på milde avføringsmidler, hovedsakelig Senna.

drikke 8 til 10 oz. av ren tranebærjuice en halv time før du spiser frokost. Tranebærjuice er en kraftig naturlig antioksidant og fremmer sunn nyre og blod funksjonen. Hvis ren tranebærjuice er for bitter for din smak, legg en skive sitron. Ta 300 mg vitamin C med tranebærjuice. Vitamin C fremmer sunn cellevekst, noe som vil gagne ditt blod.

Drikk en 10-unse glass gulrot juice med frokost. Gulrøtter er rike på betakaroten, som hjelper kroppen å holde rik på vitamin A, som er en kraft forsvarer mot giftstoffer, som kan tømme blodet av oksygen.

Drikk en 12-unse glass kalium juice mellom frokost og lunsj. Opprette en kalium drikke kan enkelt gjøres ved juicing 2 store gulrøtter, 2 stilker av selleri, 2 reddiker, en håndfull spinat og en håndfull persille. Hvis du ikke har en juicer, drikke en 10 til 12 gram glass lav-natrium grønnsak juice. V8 er blant de beste merkene som selges.

Drikk en 8 til 10-unse glass supermat drink med lunsj. Supermat drikke er rikt på mikronæringsstoffer som spirulina, mangan og kalium. Alle er avgjørende for å holde blodet i toppform.

Drikk en 8 til 10-unse glass V8 juice med middag. For å legge til smaken, juice i 4 gram av gulrøtter og en halv eple. Blandingen er høy i beta karoten, og vil også bidra til å holde deg fast slik at du ikke bære florerer overflødig avfall som kan slå inn giftstoffer under ditt blod rens. Finhakk 2 fedd hvitløk og dem til juice. Hvitløk bidrar til å fremme sunne mengder slim og vil bidra til å antennes lungene.

Drikk en kopp koffein-fri kamille te før du går til sengs. Kamille har en naturlig beroligende kvalitet som vil hjelpe deg å slappe av og sove godt mens blodet soaks i rensing næringsstoffer. Kamille hjelper også reparere skadede celler i huden din, vev og blod, på grunn av sin essensielle oljen innhold.

Mosjon og Kroppspleie

Strekk muskler og ledd før du spiser ditt første måltid og går til sengs hver kveld. Stretching fremmer sunn pust og blodstrøm.

Ta en 20 til 30 minutters rask gange hver dag under blod rens. Walking fremmer sunn blodstrøm som lungene ta i dype og kontrollerte åndedrag. Hold et jevnt tempo, puste dypt og exhaling veldig sakte. Tillat deg selv å svette. Svette vil hjelpe deg å kvitte kroppen for giftstoffer gjennom porene.

Sitt i en badstue eller dampbad i 20 til 30 minutter hver dag under rens. Hvis du ikke har tilgang til en badstue eller dampbad, ta et varmt bad ADD10 til 15 dråper eucalyptus eller furu olje i vannet. Oljen i vannet damp vil hjelpe deg å trene lungene dine, fremme sunt blod flyte.

Hint

  • Drikk 8 til 10 glass vann hver dag.
  • Ta minst 600 mg vitamin C hver dag.
  • Hvis du har eksisterende helseproblemer, for eksempel høyt blodtrykk eller hvilken som helst annen blodsykdom, konsultere legen din før du gjør kosttilskudd eller endringer i livsstil. Hvis du begynner å føle deg svak eller syk, ringe 911.
  • Prøv å avstå fra røyking under rens. Fritt tapper blod av oksygen og kan foreta en blod rense vanskelig.