Digidexo.com

Immunrespons hos Crohns sykdom

Immunrespons hos Crohns sykdom


Crohns er en smertefull, noen ganger ødeleggende sykdom med en unormal immunsystem respons som ikke har noen kjent årsak eller kur. Crohns påvirker alle lag av tarmen og kan infiltrere i fordøyelseskanalen fra anus til munnen.

Immunrespons hos Crohns sykdom

Den unormale immunsystem respons i en Crohns pasient angrep normale tarmfloraen. Ifølge Crohns.net, kjemper immunsystemet mot mat, normale bakterier og andre stoffer.

Kronisk betennelse

Hvite blodlegemer samles i slimhinnen i tarmen; og sår, kan kronisk betennelse og tarm skader oppstå. Høye nivåer av et protein kalt tumor nekrose faktor produsert av overaktiv immunsystemet har blitt funnet i pasienter med Crohns.

Symptomer

Immunsystemet angriper forårsaker at tarmene evakuere mat og væske. Pasienten tåler utbrudd av diaré, gass, oppkast, forstoppelse og kroniske smerter.

Symptomlindring

Immunsystemet unormalt av Crohns sykdom kan føre til problemer som skaper ødeleggende symptomer. Disse symptomene er undertrykt med flere medisiner, inkludert aminosalisylater, kortikosteroider, immun modifikatorer, antibiotika og biologisk behandling.

Komplikasjoner

Den overaktiv immunsystemet og resulterer Crohns sykdom symptomer kan inkludere leddgikt-lignende symptomer, intestinal blokkering, anemi, sprekker, stress og lesjoner.

Pasient Insight

Crohns sykdom er en utfordring å leve med, men pasienten kan leve et ganske normalt liv med medisinsk tilsyn og medisiner.