Digidexo.com

Forslag Dosering av wheatgrass juice for mennesker

Forslag Dosering av wheatgrass juice for mennesker


Wheatgrass er en ung gress i hvete familien høstet på dens ernæringsmessige prime. Effektene av hvetegress har ikke blitt grundig undersøkt. Likevel, er det ansett som en trygg og næringsrik supplement til et sunt kosthold. Kommersielt tilgjengelig som en juice, pulver, te eller tablett, den foreslått dosering avhenger av form du velger.

Fordeler med Wheatgrass

Wheatgrass er en praktisk måte å konsumere noen av de fem eller flere porsjoner med frukt eller grønnsaker per dag anbefalt av American Cancer Society. Den inneholder konsentrerte mengder av aminosyrer, kalsium, jern, klorofyll og vitaminene A, C og E. En liten undersøkelse utført i 2002, funnet wheatgrass å være en effektiv behandling av ulcerøs kolitt.

Wheatgrass Juice

Fersk hvetegress juice er tilgjengelig på helsekostbutikker og noen juice barer. Den foreslåtte servering av wheatgrass juice per dag er 1 til 3 oz.

Tabletter og pulver

Tabletter og pulver er et praktisk alternativ til frisk saft, fordi de varer lenger. Den foreslåtte dose tabletter varierer så det er best å følge produsentens anvisninger. Den foreslåtte servering av pulver er 1 til 3 ss. per dag.

Wheatgrass Tea

Å lage en porsjon hvetegress te, oppløse en spiseskje hvetegress pulver i en kopp med kaldt vann. Det er viktig at vannet er kaldt for å bevare de næringsstoffer.

Wheatgrass i Oppskrifter

I tillegg til å bruke wheatgrass som kosttilskudd, prøve det som en ingrediens i dips, salater og andre oppskrifter.