Digidexo.com

eddik edderkopp

Hvordan bli kvitt edderkopp årer med eddik

Spider årer er misfargede årer tilsvarende, men mindre fremtredende enn, åreknuter. De kan behandles på en rekke måter, inkludert ved et legekontor. Men flere folk rettsmidler har et sterkt rykte for å minske, eller herding, utseendet på årer uten en kostbar legebesøk. Apple cider eddik har hjulpet mange mennesker minske utseendet på sine edderkopp årer. Nedenfor vil du lære flere ulike metoder for å bruke eple cider eddik for å redusere sjenerende utseende edderkopp årer.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt edderkopp årer med eddik

Bruk en lokal applikasjon av soaking bandasjer, en vaskeklut eller filler i eple cider eddik. Plasser bandasjer, vaskeklut eller filler på det berørte området. Gni berørte området kraftig oppover, mot ditt hjerte. Ligge med føttene støttet opp om en fot høyere enn brystet.

Påfør en lokal applikasjon uten soaking bandasjer som et alternativ. Fyll en cupped hånd med eple cider eddik. Sprute på det berørte området. Gni eller massere kraftig mot hjertet med hånden. Gjenta lokal applikasjon både morgen og kveld.

Ta eple cider eddik muntlig etter et annet alternativ. Bland et glass vann med 2 ss. av eple cider eddik. Rør i honning eller sukker som ønsket; generelt, 1 til 2 ss. er nok. Søtningsmiddel er bare for smak --- alt som kreves er eddik og vann. Drikk minst ett glass om dagen.

Tips og advarsler

 • For best resultat, drikke eple cider eddik, bruke topically og massasje edderkopp årer daglig.
 • Hvis det berørte området er mer enn kosmetiske --- hvis det er smertefullt, smerter eller dette er første gang du får edderkopp årer --- gå til en lege for å sikre at du har en skikkelig diagnose før selv behandling.

Hvordan å behandle edderkopp årer med hjem rettsmidler

Oftest lagt merke til på ankler, lår og føtter, edderkopp årer er små, utvidede blodårer som ligner blå eller lilla forvridde, taggete linjer. Ofte forårsaket av arvelighet, hormonelle endringer, dårlig sirkulasjon eller står for lengre perioder, kan web-lignende edderkopp årer være skjemmende, kløe eller være smertefullt å ta på. Hvis du har en moderat tilfelle av edderkopp årer eller ikke er klar til å hjelp av en blodåre spesialist, bør du vurdere disse metodene for å behandle edderkopp årer med hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Reduser trykket i bena og føttene som kan føre til edderkopp årer ved propping bena opp når du sitter eller hvile. Behandle edderkopp årer med hjem rettsmidler også kjent for å øke blodsirkulasjonen og styrke årer som raske spaserturer, svømmer, sykkelturer eller øvelser som kalv høyninger (ruller sakte opp til ballene dine føtter og tilbake ned igjen).

Hold edderkopp årer blir verre ved å unngå stramme klær og sittende eller stående posisjoner som kan begrense blodstrømmen i bena. Hvis du vet du vil bli stående i lang tid, vurdere iført støttestrømper tilgjengelig på apotek. Iført komprimering slange er en edderkopp vein behandling som kan holde blod fra pooling i edderkopp årer og redusere hevelsen.

Alter kostholdet ditt til å spise mer mat som kan forbedre helsen til dine vener. Behandle edderkopp årer med hjem rettsmidler som inkluderer å spise mer vitamin C-rik mat, spesielt frukt som blåbær, appelsiner og grapefrukt spioneringen for å øke styrken i blodårene. Vitamin K-rik mat som magert kjøtt, tomater og dype grønne grønnsaker har også vært kjent for å redusere mengden og alvorlighetsgraden av edderkopp årer.

Prøv å behandle edderkopp årer med hjem rettsmidler som innpakning edderkopp årer med myke kluter dynket i eple cider eddik i tretti minutter. Utføre denne edderkopp vein behandling to ganger om dagen er rapportert å forbedre utseendet på edderkopp årer etter ca åtte uker.

Slå til naturmidler. Forbruker urten hestekastanje har vist seg å øke blodsirkulasjonen, styrke blodåre vegger for å redusere nye edderkopp årer og lindre blodkar hevelse og misfarging. Det anbefales å ta to 50 mg kapsler av hestekastanje hver dag, men sørg for å konsultere legen din om mulige bivirkninger før du starter urte edderkopp vein behandlinger.

Tips og advarsler

 • Hvis du er lyshudet, unngå langvarig eksponering for solen mens du prøver å behandle edderkopp årer med hjem rettsmidler. Til tross for dine forsøk på å bli kvitt edderkopp årer, kan soleksponering faktisk føre til at blodårene til å få større og mer levende i farger. Direkte varme til de blodårene som soaking i en badestamp kan også føre til at edderkopp årer å virke større.

Hvordan bli kvitt edderkopp årer

Edderkopp årer eller åreknuter, er sirkulasjons blodårer som vises i av røde eller blå-farget spiderweb lignende mønstre. Skipene blir ofte sett på beina, men kan også vises på forsiden. Som de er forhold som påvirker blodsirkulasjonen, kan de forårsake ikke bare kosmetisk ubehag, men fysisk smerte også.

Mens de fleste mener at kirurgi er den eneste måten å takle tilstanden, det er flere ikke-operative prosedyrer som kan lindre problemet.

Hvordan bli kvitt edderkopp årer

generere god sirkulasjon til bena. Spider årer er sterkt forverret av dårlig sirkulasjon. Ved å begynne en øvelse rutine, kan du begynne å revitalisere en sterk strøm av blod, noe som vil føre til sunnere flyt til problemer årer. Turgåing, jogging og til slutt kjører vil fremme god flyt. Vektløfting med bena vil hjelpe så godt.

Hold en god vekt. Jo mer kroppsfett du har, jo mer sirkulasjon problemer du vil møte. Begynn en diett som er lav i kalorier og høy i grønnsaker, frukt og vann.

Tenk laser kirurgi. For ekstreme tilfeller av edderkopp og åreknuter, er laser kirurgi anbefales. Kirurger bruker serieopptak med lys å falme de berørte områdene.

•  Vurder sclerotherapy. I de tilfeller hvor det kreves mer ekstreme tiltak, kan sklerose brukes i stedet for laserkirurgi. I denne behandlingen, vil en lege injisere en løsning direkte inn i urolige årer. Løsningen vil føre til edderkoppen årer å lukke, og dermed redusere deres utseende. Løsningen vil også tillate legemet å begynne omruting sirkulasjon gjennom bedre fartøy.

Hold beina forhøyet. Å ha bena og føttene forhøyede vil redusere blodstrømmen press som kan føre til vekst av edderkopp årer. En krakk eller boks vil være tilstrekkelig til å gi lindring til kroppens sirkulasjon til nedre ekstremiteter.

Hint

 • Unngå å stå på føttene for lange perioder av gangen.

Eddik Cures for Fibromyalgi

Internett er full av folk rettsmidler at "kurere" hver form for medisinsk tilstand. Dessverre er mange av disse påstandene er grunnløse. Resultatet er personer med tilstander som fibromyalgi, innlate seg ned skuffende emosjonelle baner; jage den neste nye håp. I tillegg er det bortkastet penger på ineffektiv "kurer". Dette er grunnen til at det er viktig å sjekke fakta bak historiene og vurdere finansiell risiko hvis "kur" er ineffektiv. I tilfellet med eddik botemidler for fibromyalgi, er det liten risiko på hver ende. Eddik er billig og det er en matvare stoffet som forårsaker ingen skade.

Grunnlaget for Eddik som en kur

Apple cider eddik er det mangfoldet som er vanligvis foreskrevet for herding fibromyalgi. Det brukes på grunn av de mange spor næringsstoffer den inneholder. Disse omfatter fosfor, klor, kalium, natrium, magnesium, kalsium, svovel, jern, fluor og silisium. Disse er alle inneholdt i epler også; Imidlertid, epler har mye større mengder av disse elementer. Den viktigste bestanddel i kurativ eplecider eddik synes å være eplesyre.

Studier har vist at eplesyre er viktig i energiproduksjon på cellenivå. De har også vist at muskelutholdenhetstrening involverer metabolisme av eplesyre. Fra dette er det begrunnet at eplesyre i eple cider eddik kan bidra til å forbedre flyten av oksygen i muskelcellene. I tillegg tror at spor næringsstoffer i eple cider eddik er viktig i lindrende "oksidativt stress" eller OS (et negativt resultat når oksygen brukes til energi omdannes til skadelige "frie radikaler"). Mange har spekulert i at OS bidrar til fibromyalgi.

Realiteten er at nye fibromyalgi studier tilbakevise den oppfatningen at oksidativt stress bidrar til smerte, ømme punkter, depresjon eller samlet effekt av fibromyalgi. Disse studiene har imidlertid støtte tanken om at oksidativt stress bidrar til tretthet forbundet med fibromyalgi. Og så virker det som eple cider eddik og eplesyre den inneholder kan faktisk bidra til lindring av tretthet som følger fibromyalgi. Men juryen er fortsatt ute på dette. Bevisene er strengt anekdotiske. Og det er viktig å huske at det er mange matvarer høy i anti-oksidanter, for eksempel tomater, sitrusfrukter, gulrøtter og te, som ville bidra til å motarbeide "oksidativt stress".

Men siden eple cider eddik er billig og det er en matvare som gjør ingen skade; det virker definitivt verdt for mennesker med fibromyalgi til å utføre sine egne eksperimenter spesielt på grunn av eplesyre komponent som skiller det fra andre kilder til antioksidanter. To daglige spiseskjeer er den anbefalte dosen. Den ufiltrert utvalg av eple cider eddik er anbefalt på grunn av den ekstra næringsstoffer i sedimentet. Den er tilgjengelig på helsekostbutikker.

Hvordan behandle hodelus med eddik

Hvordan behandle hodelus med eddik

Lus kan være svært vanskelig å bli kvitt fra noens hode. Det er hundrevis av løsninger for lus fjerning og behandling, men bare et fåtall er legitime. Eddik virkelig vil behandle hodelus når det brukes riktig. Her er fremgangsmåten for å kunne behandle hodelus med eddik.

Hvordan behandle hodelus med eddik

•  Varm opp eddik og legg den over hele hodet og hodebunnen. Plasser en dusjhette over håret i 30 minutter, slik at eddik ikke kan unnslippe og duftene er fortsatt arbeider på lus.

Dypp en nit kam i eddiken og gre den gjennom håret. Du kan finne en nit kam hos din lokale stoffet butikken. Dette vil bidra til å ødelegge limet som nits bruker for å holde festet til håret og hodebunnen. Børst gjennom håret mange ganger. Du kan dyppe kammen tilbake i eddik så mange ganger du ønsker.

•  Bland eddik med mineralolje dersom nits ikke kommer av lett. Du kan finne mineralolje hos din lokale stoffet butikken. Mette hodet med denne blandingen og nits bør komme seg enkelt og smertefritt. En dusjhette kan plasseres på hodet etter at denne prosessen også.

Gjenta denne metning og vasking av håret med eddik på en nattlig basis til og lus er helt borte. Det er ikke en dårlig idé å fortsette å vaske håret på denne måten 3-5 dager etter at lus er borte. Dette gjøres for å sikre at lus ikke komme tilbake. Den grer med nit kam kan fortsette så lenge du vasker håret på denne måten.

Eddik & Peroxide bruksområder

Peroxide og eddik (sammen med oransje olje og natron) er en del av den nåværende trenden å bruke naturlig helse, skjønnhet og rengjøringsprodukter. Disse produktene er miljøvennlige på tre måter. For det første er de laget naturlig uten bruk av farlige kjemikalier. For det andre, de er vanligvis mindre etsende og farlig enn sine syntetiske motstykker. Sist av alle, har de ikke bryte ned i skadelige rester.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er H2O2, som er svært nær vann (H2O), og den lett brytes ned til vann og oksygen. Det ser også ut som vann, men den oppfører seg rolig annerledes. Pure peroxide er etsende. Den slags forbrukere vanligvis kjøper er 3 prosent peroxide og 97 prosent vann. Det er solgt i brune flasker fordi sollys kan bryte det ned. Peroxide forekommer naturlig når vannet blander seg med ozon (O3), og det er også produsert i det menneskelige legeme ved de hvite blodcellene.

Hydrogenperoksid bruksområder

Peroxide dreper bakterier. Det er ofte brukt som desinfeksjonsmiddel på kutt eller skrubbsår. Tannleger anbefaler å skylle munnen med peroxide - noen ganger utvannet halvt om halvt med vann. Kokker bruke den til å desinfisere skjærebrett og benkeplater. Hydrogenperoksid er en utmerket desinfeksjonsmiddel som brytes ned til vann og oksygen.

Eddik

Eddik er hva som skjer når vinen blir utsatt for oksygen. Navnet stammer fra det franske uttrykket for sur vin: ". Vin aigre" Det er en viktig del av mange retter, spesielt i Europa, Asia, Midtøsten, og den indonesiske og filippinske retter kjent som "adobo." Det har blitt funnet i egyptiske urner som har blitt datert til rundt 3000 f.Kr..

Eddik bruksområder

Eddik er mest brukt til å legge tang og smak til matvarer og er en viktig ingrediens i sushi ris. Det brukes også for å bevare matvarer i en smakfull måte - for eksempel pickling agurker og kål. Eddik har også vist seg å redusere kolesterol, triacylglycerol og glykemisk indeks. Det øker metthetsfølelse (følelsen av å være full) som bidrar til å kontrollere matinntaket. Eddik er en utmerket miljøvennlig renere. Det er spesielt bra for å fjerne mineralforekomster fra glass, speil og kaffemaskin.

Eple cider eddik Fordeler for barn

Apple cider eddik er ofte referert til som "vidundermedisin" på grunn av de mange medisinske og ernæringsmessige fordelene det gir. Produsert fra en gjæring av epler, er den rik på enzymer, mineraler og næringsstoffer som er spesielt nyttig for barn.

Ernæring

Apple cider eddik har en rik kosten kilde til en rekke næringsstoffer for barn. Det gir vitamin A, B6, C og E, som kroppen trenger for å bekjempe infeksjon og sykdom (se Ressurser). Den inneholder også høye nivåer av kalsium, magnesium, mangan, fosfor og kalium mineraler. En mangel på en hvilken som helst av disse mineralene hindrer et barns sunn vekst og utvikling. Pektin, et kostfiber, er en annen viktig næringsstoff som kan fås fra eple cider eddik.

Soppdrepende

Apple cider eddik har sterke soppdrepende egenskaper, som er nyttig i behandling av infeksjoner som trost, som rammer barn så unge som noen få måneder gammel, og hodebunnen ringorm, som vanligvis er rettet mot barnets hodebunnen, ryggen og magen (se Ressurser). En gurgle formulert fra en 40/60 løsning av eple cider eddik og vann er en hundre år gammel folkemedisin for trøske. For yngre barn, er en bomullsdott mettet i løsningen brukes til å bruke det på tungen og indre kinn. En lokal applikasjon av ufortynnet eple cider eddik kan brukes som et middel for ringorm og andre sopp hudsykdommer, for eksempel fotsopp.

Desinfiserende

Apple cider eddik kan brukes som en trygg, naturlig og miljøvennlig husholdning desinfeksjonsmiddel. Den inneholder eplesyre og eddiksyre, som er effektive til å drepe bakterier rundt i huset, og skaper et sunt bomiljø for dine barn. Denne eddik kan sprayes eller drysset på kjøkken, bad og andre overflater i hjemmet for å rense dem. Dyppe tannbørster i en eddik og soaking hårbørster i hjelper det å drepe bakterier mellom penselen.

Antioksidanter

Apple cider eddik er en utmerket kilde til beta-karoten og karotenoider, som er potente antioksidanter. Antioksidanter er viktige kjemiske forbindelser som nøytraliserer skadelige frie radikaler i barnets unge, voksende kropp. Frie radikaler er ansvarlig for å forårsake celleskader og svekke immunforsvaret, noe som gjør barn mer sårbare for sykdom (se Ressurser). Studier har også vist at antioksidanter redusere risikoen for astma hos barn med 10 prosent til 20 prosent ved å redusere betennelse i luftveiene.

Mosquito Repellent

Apple cider eddik kan brukes som en naturlig, ikke giftig myggolje. Sprøyting en lys tåke av eddik på et barns hud eller dabbing den på med en bomullsdott vil holde myggen i sjakk når han går ut for å leke. Den sure lukten av eple cider eddik vil forsvinne etter noen få minutter. Det kan også bli brukt til å behandle insektbitt å lette irritasjon og forhindre infeksjon. Bare spray eller DAB en 50/50 løsning av eddik og vann til det berørte området.

Eddik hodelus behandling

Hodelus er en svært smittsom sykdom, spesielt blant barn i skolealder. Det kan være vanskelig å behandle på grunn av den lille størrelsen på eggene og den mengden som kan legges. Selv om det er mange over-the-counter kjemisk-baserte behandlinger tilgjengelig, er mange foreldre leery av bivirkningene og velger en sikrere metode. Eddik er kjent for sin makt til å rengjøre og har vært spioneringen som en god at-home rettsmiddel for å fjerne lus luseegg.

Identifikasjon

En lus er en liten brun vingeløse bug som trenger menneskelig hud og blod for å overleve. "Lice" er flertallsform av lus. Lus bruker hår som et reir for å legge egg, også kjent som nits. Skall er liten og har brune eller tan prikker som holder seg til de enkelte hårstrå. Hvis barnet ditt er klødde seg i hodet for mye og / eller har et rødt utslett på nakken, er det tid for et hode sjekk.

Head Innsjekking

For å gjøre en skikkelig hode sjekk, skille barnets hår i seksjoner og nøye undersøke individuelle hårstrå for nits og / eller lus. Betale ekstra oppmerksomhet til de områdene bak barnets nakke og ører, da disse varme områdene er hvor lus liker å legge egg.

Om Eddik

Selv Hippokrates, tidlig gresk lege, anses eddik å ha antibakterielle og anti-sopp egenskaper og brukes eddik til å bekjempe infeksjonen. Leger også brukt eddik for å behandle skjørbuk under den amerikanske borgerkrigen, og for å berolige sår under første verdenskrig I.
I dag, på grunn av sin kraftige syrlig innhold, har eddik bruk utenfor matlaging eksplodert. Eddik høye nivå av surhet er kjent for å drepe bakterier og mugg, så det har blitt en moderne-dag stift i manges spiskammers samt deres rengjøring garderobeskap. Ikke bare er eddik brukes til å rense, men dens makt for å fjerne lukt og fjerne flekker er også godt dokumentert.

Eddik og Lice

En av de mest vanskelige deler av behandling lus er nit fjerning. Eddik er en stor hjelp med denne prosessen, som surhet bidrar til å løsne "limet" som holder nits festet til hårstrå. Etter vask barnets hår med sjampo, skyll den med en kopp vann og 2 ss. eddik. Dette skylling kan hjelpe ødelegge enhver lus samt bidra til å fjerne nits under kammen gjennom.

Gre gjennom

Etter vasking barnets hår, er en passende kam gjennom en vesentlig del av nit fjerning. Få en lusekam eller kam som tenner er nær hverandre. Separer barnets hår i små seksjoner, og begynner å gre. Etter hvert slag, sørg for å vaske kammen av i en kopp vann. Dette vil tillate deg å se om du får de nits. Hvis det er små brune prikker flytende i koppen, så er du med hell fjerne dem. Gre bør følges opp i minst 1 til 2 uker etter en lus utbrudd. Målet ditt er å ha en klar kopp vann etter en kam gjennom.

Hvordan bli kvitt edderkopp årer Bruke Yoga

Hvordan bli kvitt edderkopp årer Bruke Yoga


Spider årer er lik åreknuter ved at de er blodkarene nær overflaten av huden som blir synlige, og ligner et spindelvev mønster typisk i bena. Selv om de ikke antas å utgjøre noen helsefare, kan de være lite attraktivt å se på og kan resultere i selvtillit problemer. Yoga er ofte en effektiv behandling for åreknuter siden det kan forbedre den generelle sirkulasjonen og motvirker noen av de underliggende årsakene til venene 'synlighet.

Hvordan bli kvitt edderkopp årer Bruke Yoga

•  Ligg på ryggen i nærheten av en vegg med føttene mot veggen.

Løft bena rett opp i luften og scoot baken fremover inntil veggen er opp mot halebenet.

Prop hælene mot veggen og holde bena rett. Dette er en vanlig positur for nybegynnere i yoga, og det lindrer stress på venene i bena ved å drenere blod fra dem midlertidig.

Hold positur i 10 minutter mens du sakte bøye kalv muskler ved å bevege føttene. Pust dypt inn og ut.

Gjenta denne øvelsen to ganger om dagen, hver dag bidra til å redusere og eliminere edderkopp årer.

Hint

 • Folk mer erfarne i yoga kan også gjøre en skulder stå positur ved å holde posituren av beina mot veggen og deretter bringe føttene tilbake mot ansiktet og over hele kroppen mens du holder bena rett. Albuene brukes til å hjelpe å opprettholde balanse i denne stilling ved å danne en trekant med hodet. Denne holdning bistår også med edderkopp årer.

Hvordan bli kvitt edderkopp årer uten kirurgi

Hvordan bli kvitt edderkopp årer uten kirurgi


Spider årer er vanligvis rød eller blå i fargen, og de kan se ut som spindelvev på bena. Visse faktorer kan øke sjansene dine for å få dem, som for eksempel graviditet, stående hele dagen, p-piller og fedme. Du kan føle at du trenger kirurgi for å bli kvitt din edderkopp årer, men det er andre ting du kan gjøre.

Hvordan bli kvitt edderkopp årer uten kirurgi

1 slite støtte slange. Du kan kjøpe disse på ethvert kirurgisk forsyning butikken. De er trangere ved ankelen og løs på låret. Ifølge Margaret A. Weiss, MD, assisterende professor i dermatologi ved Johns Hopkins Medical Institutions i Baltimore, disse gjør det vanskelig for blod til bassenget i svake årer og fraråder dannelsen av edderkopper.

Flytt rundt så mye som mulig. Hvis du står hele dagen, kan du prøve å trene bena, som oppfordrer blodet til å flyte bedre. Du kan gå i stedet for et minutt, gjør lunges og bøy føttene og anklene.

•  Gå ned i vekt. For mye vekt kan legge press på venene, så starter en vekt-tap programmet.

Få Sclerotherapy. Sclerotherapy er en ikke-kirurgisk prosedyre der venene er injisert med en løsning som arr og lukker dem. Dette fører blodet til å "omdirigere gjennom sunnere årer," ifølge MayoClinic.com.

Få en overflate laser behandling, for eksempel Vasculight eller photoderm. Varmen fra lasere vil ødelegge de problematiske årer.

Hint

 • Ring legen din dersom venene blir hovne, røde eller smertefull.

Hvordan bruke Apple Cider Eddik å berolige en sår hals

Hvordan bruke Apple Cider Eddik å berolige en sår hals


I århundrer har folk i Vermont gjort god bruk av eple cider eddik for deres helse og selv det av sine husdyr. Denne eddik er laget av modne epler som er fermentert og behandlet for å gjøre det endelige produkt. Eddik inneholder mange vitaminer, beta-karoten, pektin og mineraler slik som kalium, natrium, magnesium, kalsium, fosfor, klor, svovel, jern og fluor. Den inneholder også eplesyre, noe som bidrar til å bekjempe sopp-og bakterielle infeksjoner. Bruker eple cider eddik for en sår hals er lett og behagelig. Les videre for å lære hvordan du bruker eple cider eddik for å lindre en sår hals.

Hvordan bruke Apple Cider Eddik å berolige en sår hals

•  Heat 8 oz. filtrert vann og avkjøl litt, før like varm.

Tilsett 1 ts. av eple cider eddik til varmt vann.

gurgle tre ganger, spytter ut væsken de to første gangene.

Den tredje gangen du gurgle, svelge eddik-vann-blanding.

Gjenta denne prosessen en gang hver time inntil symptomene har bedret seg eller forsvunnet.

Hint

 • Hvis sår hals returnerer, kan du gjenta gargling prosessen så mange ganger som nødvendig.
 • Hvis eple cider eddik gurgle ikke hjelper din sår hals, kan du bli håndtere en alvorlig medisinsk tilstand. Sørg for å gå til legen din dersom du opplever en høy feber, frysninger eller ekstrem smerte.

Apple Cider Eddik Cure for Lyme sykdom

Lyme sykdom er en bakteriell sykdom forårsaket av bitt fra infiserte flått. Tilstanden er forårsaket av en bakterie som kalles en spirochete, som vanligvis utføres av hjort flått. Bakteriene spres ved disse flått bite i huden til mennesker og dyr. Apple cider eddik er en av flere naturlige botemidler som brukes i behandling av Lyme sykdom.

Hva er Lyme sykdom?

Lyme sykdom kan forårsake hud abnormiteter, leddproblemer, hjerteproblemer og problemer med nervesystemet. Tegn og symptomer varierer, avhengig av graden av infeksjon. På stedet der du ble bitt, du vanligvis får utslett og et merke som ligner en rød ring. Dette kan klare seg på egen hånd; Men som infeksjonen sprer seg, kan utslett vedvarer og du kan ha influensalignende symptomer. Hvis denne tilstanden ikke behandles, kan du utvikle betennelse i hjertet, unormal hjerterytme og til slutt hjertesvikt.

Sammen med antibiotika, er det naturlig rettsmidler som eple cider eddik som kan hjelpe behandle Lyme sykdom.

Andre botemidler for Lyme sykdom

Lyme-sykdom er herdbar, og er vanligvis behandles med antibiotika. Et symptom --- hovne ledd --- kan bli løst ved hjelp av smertestillende eller betennelsesdempende medisiner. Hvis du utvikle eller lider av nevrologiske eller hjerteproblemer, må du kanskje intravenøse medikamenter. Men før tilstanden fremskritt og du må ty til alvorlige tiltak, vurdere å bruke eple cider eddik for å behandle symptomene.

Apple Cider Eddik for Lyme sykdom

Apple cider eddik er et vanlig hjem rette for mange plager. Apple cider eddik er en naturlig antibiotika og antiseptisk, i stand til å bekjempe bakterier, bakterier og virus.

Det er mange måter å bruke eple cider eddik. Du kan varme eller kalde omslag for å lindre smerter fra flåttbitt. For å lindre og berolige huden, bruke eddik direkte på huden din, ved hjelp av en bomullspinne eller vaskeklut.

I tillegg, som Lyme sykdom kan reise i hele kroppen din, kan eple cider eddik brukes som en avgiftende middel. Ved å drikke eple cider eddik på regelmessig basis i opptil to uker, kan du kvitte kroppen av uønskede giftstoffer. En vanlig dose av eple cider eddik er 2 ts. blandet inn i en kopp med vann eller saft, tatt to ganger daglig. Det finnes også kosttilskudd tilgjengelig med en vanlig dose av 285mg, men drikker eddik i sin rene form er best for bekjempelse av Lyme sykdom og andre infeksjoner.

Hvordan bruke eddik som en Lice Treatment

Hvordan bruke eddik som en Lice Treatment


Hvis du har barn, vil du sannsynligvis nødt til å forholde seg til hodelus på et tidspunkt. The Centers for Disease Control anslår at mellom 6 millioner og 12 millioner barn i USA mellom 3 og 11 er infisert med lus hvert år. I tillegg kan lus være utfordrende å bli kvitt helt. Vanligvis er flere forskjellige produkter er nødvendig. Et slikt produkt er eddik. Ved hjelp av eddik som en del av en lus behandling kan gjøre å bli kvitt ditt barns lice enklere og mer effektiv.

Hvordan bruke eddik som en Lice Treatment

•  Hell 1 kopp eddik på lusete hår. Massere det inn grundig til det er jevnt fordelt i hele håret. La blandingen i 30 til 60 minutter.

•  Vask håret med sjampo. Ikke bruk balsam eller en condition type sjampo. Du må kanskje vaske håret to eller tre ganger for å få alle de eddik ut.

Børst eller gre ut noen floker. Påfør over-the-counter lus behandling. Forskjellige behandlinger har forskjellige instruksjoner så sørg for å lese etiketten nøye og følg instruksjonene nøyaktig.

4 separate håret i åtte seksjoner. Håret bør deles vertikalt i midten. Hver side bør da bli delt opp i fire like deler.

Bland 1 kopp eddik med en kopp vann. Plasser blandingen i sprayflaske.

6. Bland såpe og varmt vann i en middels stor bolle. Sett bollen til side, men innenfor rekkevidde.

•  Spray en del av håret med eddik blandingen. Vent i tre minutter, slik at eddik blandingen får tid til å trenge inn i håret. De eddik blandingen hjelpemidler i ytterligere løsne luseegg og forebygge floker.

Gre håret grundig med nit kam. Dobbeltsjekk del av håret for gjenværende egg eller lus etter at du har gredd det gjennom. Spray eddik løsningen direkte på eventuelle resistente egg. Dypp nit kam i varmt såpevann etter hver del.

Gjenta prosessen med hver del før du har gredd gjennom hele hodet. Shampoo håret på samme måte som du gjorde før behandlingen.

Sjekk håret hver dag i to uker for å være sikker på at lus er borte. Gjenta prosessen en gang til hvis lus er funnet.

Eddik Behandling for Thrush i en babyens munn

Enhver mor som har hatt en baby med trost vet at det er ikke moro i det hele tatt. Dette soppinfeksjon invaderer babyens munn og kan gjøre amming svært vanskelig. Heldigvis er det en billig, enkel og naturlig løsning tilgjengelig for å behandle trost.

Thrush

Preget av hvite flekker på babyens tunge, tannkjøtt, på innsiden av kinn og lepper, og taket av munnen, er trost en gjær infeksjon som kan føre til at babyen smerte og ubehag. Gjær som forårsaker trost nyte en mørk, fuktig miljø, som er grunnen til at babyens munn er et mål.

Funksjon

Eddik har soppdrepende egenskaper som gjør den effektiv ved behandling av gjær infeksjoner. Det er svært sure, og gjær ikke trives i et surt miljø. Endre betingelsene for babyens munn kan hjelpe drepe soppen som gjør ham usikker.

Metode

For å bruke eddik for å behandle trost, tilsett 1 ts. av hvit eddik til en kopp vann. Bruk en bomullspinne til å forsiktig bruke denne eddik blandingen direkte til flekker av trost.

Forebygging / løsning

Eddik er også bra for rengjøring ting som vil komme i kontakt med barnets munn, slik som biteringer og leker. Legg eddik til skylling når du vasker elementer som BH, ammeinnlegg, undertøy og tøybleier. Eddik som er fortynnet med litt vann kan brukes direkte på sykepleie mors brystvorter, også; bare bruke en bomullsdott eller vask klut til å tørke brystvortene.

Forholdsregler

Det er alltid en god idé å konsultere med babyens lege før du prøver å behandle noen av hans forhold, selv med noe så ufarlig som eddik. Legen kan være nødvendig å foreskrive et medikament beregnet for babyer med trøske, slik som Nystatin dråper, eller kan anbefale en alternativ form for behandling. Vær forsiktig med å bruke en eddik løsning som er for sterk, som det kunne brenne babyens munn.

Gjær-Rash hjemme rettsmidler med eddik

En gjær-infeksjon er forårsaket av Candida-viruset. Candida infeksjon kan forårsake kløe og brennende følelse, spesielt i vaginal regionen. En vaginal gjær infeksjon er den vanligste typen gjær infeksjon, men en infeksjon kan oppstå hvor som helst på kroppen under de rette omstendigheter. Mange mennesker er å snu til alternative metoder for behandling i stedet for over-the-counter eller reseptbelagte medisiner.

Hvorfor fungerer det

Apple-cider eddik er blitt en svært vanlig hjem rette. Den kan brukes både internt og eksternt for å behandle en soppinfeksjon. Forsiktighet bør utvises ved å bruke eple-cider eddik eksternt som det er veldig sterk og kan irritere huden hvis den anvendes direkte. En av de beste typer eddik å bruke er Bragg Apple Cider eddik.

Hvordan bruke det

En av de mest effektive og enkleste måter å bruke eple-cider eddik for en gjær infeksjon er å legge den til i badevannet. Legg mellom ett og to kopper eple-cider eddik til badevannet som karet fylles opp. Dette vil midlertidig lette ubehag og kan føle avslappende for den enkelte. Suge i vannet i ca 15 til 20 minutter. For alvorlige vaginal candida-infeksjoner, spre åpne vaginal lepper for å gi den terapeutiske vann trenger inn forbi den normale barriere punktet. Hvit eddik er ikke anbefalt for bruk til å behandle gjær infeksjoner, som det kan faktisk mate gjær i stedet for å drepe virusinfeksjon.

Menn kan lider av gjær infeksjoner også. Den gode nyheten er at menn kan også bruke eple-cider eddik for å behandle sine gjær infeksjoner. Gjær-infeksjoner hos mennesker kan forårsakes av en rekke faktorer. Noen ganger kan en mann vil bli infisert med en gjær infeksjon på grunn av seksuell kontakt med en smittet kvinne. Andre typer gjær infeksjoner kan oppstå på grunn av noe så enkelt som iført knebeskyttere å gjøre byggearbeidet. Behandling er ofte de samme (over-the-counter salver og kremer), men eple-cider eddik kan også benyttes for effektivt å behandle en soppinfeksjon i et hann. Bland to spiseskjeer av eple-cider eddik med to liter varmt vann. Forsiktig bade det berørte området (e) med en bomullspinne som er dyppet i eddik / vann-blanding. Blandingen kan også være beruset for å hjelpe rense kroppen fra innsiden og ut.

Candida-infeksjoner kan også skyldes antibiotikabruk. Denne typen infeksjon er vanlig i tider med stress, spesielt hvis immunsystemet er i en dårlig tilstand. Menn, kvinner og barn opplever candida infeksjoner i mange former på grunn av en rekke årsaker. Eddik er den mest vanlige og naturlige (samt billig) fremgangsmåte for behandling tilgjengelig.

Drikk mye vann

Vann er et veldig kraftig middel for noen sykdom eller helseproblem. Drikker masse vann kan bidra til å rense systemet og holde den sykdom-fri. Du bør drikke minst åtte glass vann om dagen, men mange mennesker har behov for å drikke mer vann enn det.

Vannet du drikker bør være fri for giftstoffer, som kan oppnås med bruk av et filtreringssystem. Brita og PUR merker er gode valg. Gjør din forskning for å finne ut hvilke vann-filtreringssystem er riktig for deg; se etter et filtreringssystem som har blitt merket med en ISO-godkjenning, noe som betyr at filteret har vist seg i stand til, og vil vare i den angitte tidsperiode. Avgifte kroppen ved å drikke rikelig med vann i løpet av dagen vil være svært nyttig i å bli kvitt en gjær infeksjon.

Eddik Hjem Rettsmidler For Toe sopp

Tær er ofte fuktig, fuktig og varm, noe som gjør dem til et attraktivt grobunn for sopp. Toe sopp kan føre til at du ubehag via tånegl skjemmende eller misfarging, for ikke å nevne en stygg lukt (takk til alle som rusk bosatt i henhold neglene). Hvis du leter etter et alternativ til muntlig soppdrepende medikamenter og deres mulige bivirkninger, kan du prøve følgende eddik hjem rettsmidler for å bli kvitt toe sopp.

Grunnleggende

Fungus avskyr sure miljøer, som gjør eddik ideelt middel for å bekjempe toe sopp. Bruk eddik for å lindre kløe, berolige ubehag og gjenopprette pH-balansen, som du trenger på sitt høyeste nivå for å bli kvitt onychomycosis (sopp).

Mens du kan velge fra en hvilken som helst eddik type, kan eple cider eddik gir de beste resultatene i din sopp kampen. Apple cider eddik fungerer som en sterk snerpende og reduserer betennelse; vekselvis ved hjelp av eddik og hydrogenperoksyd på alternative dager for en enda større mulighet for å drepe bakterier og virus.

Aktuelle rettsmidler

Sug foten tre ganger daglig i minst 30 minutter i et badekar blanding av 50 prosent vann og 50 prosent eple cider eddik. Alternative kalde bad med varme bad, en gang om morgenen, en gang i ettermiddag (hvis mulig) og en gang om kvelden. Når du er ferdig soaking foten din, kan du bruke en myk klut eller tørt håndkle til å tørke tærne.

Snarere enn å suge foten i et bad, prøve å bruke to dråper eple cider eller destillert hvit eddik direkte på stadig økende antall av en infisert tånegl to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om kvelden. Påfør eddik med en dropper flaske eller bruke en fuktet bomullspinne for å bruke eddik. Sørg for at du holder pinnen fast på det berørte området lenge nok til at den har tid til å jobbe mot sopp.

Hvis du regelmessig bruke eddik til bunnen av din tånegl, bør du se normal spiker vekst på neglen base. Fortsett behandlingen til den infiserte neglen vokser rett utenfor kroppen. Som den infiserte neglen vokser ut, klipp og fil spiker. Enhver ny spiker som vokser daglig er utsatt for sopp reinfeksjon, så ikke gå glipp av en eddik søknad.

Resultatene kan vises hvor som helst fra tre uker til tre måneder for enten aktuell behandling, men ditt fulle sopp healing bør skje når sunn spiker vokser fra infiserte delen av neglen.

Oral Remedy

Aktuelt eddik bruk skal hjelpe deg å lindre toe sopp, men du kan også bruke eple cider eddik som en muntlig anekdote. Eddik har en sur smak, men det er ikke giftig og har hatt en lang historie som en medisinsk verktøy.

For å redusere den sure smaken av eple cider eddik, blande eddik med en kullsyreholdig drikke eller fruktjuice. Skyll munnen eller pusse tennene etter hver bruk, som å drikke noe syrlig drikke kan føre til tannråte.

Hvis toe sopp ikke viser mye forbedring etter bruk eddik, bør du kontakte lege for å diskutere alternative løsninger.

Hvordan lage et vekttap drink fra Apple Cider Eddik

Hvordan lage et vekttap drink fra Apple Cider Eddik


Forbruker eple cider eddik er et gammelt middel for mange plager, alt fra forstoppelse til nærsynthet. Men sin popularitet som et vekttap drink toppet seg i 1970 og er fremdeles i bruk av vekttap guruer og personlige trenere. Selv om ingen vitenskapelige studier tilbake påstandene om at eple cider eddik vil ta pounds av, er det en indikasjon på at med regelmessig bruk, vil det alkalize en syrlig system og i sin tur kan øke en persons metabolisme.

Hvordan lage et vekttap drink fra Apple Cider Eddik

Sjekk med legen din før du begynner på et langsiktig vekttap programmet. Noen diett entusiaster anbefaler en rå versjon av eple cider eddik, overskyet slag med små tråder av gjærede eple fiber, mens andre sier den klare variasjon fra dagligvarebutikk vil være helt fint.

Tilsett 2 ts av eple cider eddik til et stort glass med drikkevann og nippe til den. Den enkleste av alle drikke versjoner, vil du nippe dette vannet sakte tre ganger om dagen, helst før måltider. Ideen er å normalisere en sur mage, redusere din cravings for mat mens oppdra en svak metabolisme.

Gjør din vekttap drikke mer spiselig og øke energinivået ved å legge til to teskjeer honning til et glass med eddik-vann. I tillegg til vekttap fordel, synes dette concoction i en Amish bok hjem rettsmidler for lindrende en urolig mage.

Klem litt sitronsaft i eddik-vann sammen med honning for en endring av tempoet. Sitron er populære i kosten verden for sin rensende og vanndrivende egenskaper. Du kan også legge til litt ingefær å krydre opp drikke.

Kick start stoffskiftet med de samme ingrediensene som brukes i 1970-versjonen av vekttap drikke. En klype cayenne pepper og dash av hvitløk juice legger krydder til eple cider eddik drikke og kan øke blodsirkulasjonen. I tillegg er noen Kosten bruke denne drikk for å vaske ned en B6 vitamin tre ganger om dagen.

Substitute naturlig lønnesirup for honning for en variasjon i smak.

Hint

 • Øk mengden av eddik i drinken din til tre teskjeer, hvis ønskelig. Etter noen dager, kan du bli vant til smaken og begynne å nyte drikken. Men å øke mengden av eddik utover 3 ts ikke resulterer i raskere vekttap.
 • Spis et sunt kosthold som anbefalt av United States Department of Agriculture Commission on Nutrition.
 • Avvikle eple cider eddik vekttap diett hvis du opplever noen negative bivirkninger og ta kontakt med lege.
 • Den opprinnelige eddik diett som tyder på B6 vitamin tilskudd kan føre til for mye av vitamin i systemet.

Hjem rettsmidler for vekttap ved hjelp av Apple Cider Eddik

Hjem rettsmidler for vekttap ved hjelp av Apple Cider Eddik


Apple cider eddik (ACV) er ment å ha egenskaper som hjelper vekttap. I noen eksperimenter, kan ACV bruk være en effektiv vekttap metode. Dens egenskaper etablere forhold i kroppen som bidrar til å kaste pounds. Men det regnes for å være folkemedisin og det finnes ingen offentlige oppslutning eller veiledninger for bruk av ACV for vekttap.

Bakgrunn

Bruk av eple cider eddik dateres tilbake til oldtidens Egypt, hvor ACV ble brukt som et legemiddel tonic. Flere nylig, DC Jarvis, inkludert MD det i sin bok, "folkemedisinen." I sin forskning, Jarvis oppdaget at ACV ble regelmessig brukt for sine veier tap fordeler. Selv om det ikke er klart om Dr. Jarvis ført egne studier, bestemte han at regelmessig inntak av ACV fører til gradvis og varig vekttap hos kvinner. En annen fersk studie av en Arizona forsker utilsiktet viste at selv om studien var om effekten av ACV på diabetes, begynte fag å gå ned i vekt.

Funksjon

ACV er vist å øke metabolismen ved å redusere væskeansamlinger. Da tas før måltider, kan det undertrykke appetitt. Når ACV bremser blodsukkernivået, kan insulinnivået reduseres, noe som kan føre til vekttap. Når eplene er gjæret og lagt til eddik, eddik surhet og epler 'fiber pektin kombinere og danne ACV bemerkelsesverdige gode egenskaper. Apple cider eddik fremmer et sunt immunforsvar og kan ha antiseptisk, antibiotika egenskaper. Det er ansett å være et fint kilde til aminosyrer.

Funksjoner

ACV er en kilde til vitaminer og mineraler., Inkludert vitaminer C, E, A, B Complex, og beta-karoten. Eddik eple er en rik kilde for kalium, magnesium, kalsium og andre mineraler. ACV næringsstoffer, enzymer og organiske syrer også foreslå sine bidrag til appetitt undertrykkelse. Økt metabolic rate har en ekstra fordel. Det skaper en generell følelse av velvære, som kan være en viktig emosjonell faktor for vellykket vektreduksjon. Med eddiksyre og ion-futynic melkesyre og propionsyre, fremmer eple cider eddik et sunt immunsystem, som gjør det mulig for rask utvinning fra forkjølelse og infeksjoner.

Bruksområder

Noen anbefaler å konsumere bare økologisk ACV som ikke har blitt destillert eller pasteurisert, som ødelegger næringsstoffer som kan redusere vekttap fordeler. Andre sier at kommersielle eple cider eddik er mindre harde på magen. Uavhengig av hvilken type ACV du bruker, er det lurt å fortynne eddik med vann eller juice. Drikk ett eller to spiseskjeer med ACV, fortynnet i et høyt glass med destillert vann eller juice før hvert måltid. Legg honning eller ren lønnesirup for å ta kanten av smaken og øke fordeler. Legge eddik til kokende vann med frisk sitronskiver, nellik, honning og kanel pinner kan gjøre en mer smakfull concoction. Det kan være en god idé å avstå fra å ta ACV om natten. Den setter fart på stoffskiftet, kan ACV føre til søvnproblemer hos noen mennesker.

Betraktninger

Ansvarsfraskrivelse: FDA anerkjenner ikke helsepåstander knyttet til eple cider eddik og regulerer ikke ACV som et supplement. Alle kravene er i kategorien "kan" eller "kan." Apple cider eddik "kan" kontrollere appetitten eller det "kan" hjelpe vekttap. Vurdere å ikke bruke kosttilskudd, heller flytende form. Viktigst, snakke med en lege før du bruker ACV for eventuelle helse problemet, inkludert vekttap.

Hvordan virker Apple Cider Eddik hjelpe deg å miste vekt?

Undertrykkelse

Apple cider eddik er biprodukt av gjærede epler. Bakterier og gjær bryte ned sukkeret fra eplene som slår det inn alkohol. Så etter en tid, forvandles den til eddik. Dette er den gjæringstrinn. En av måtene det hjelper deg ned i vekt er ved å undertrykke appetitten. Den har en substans i det som kalles pektin - dette er en fiber. Når eple cider eddik er fortært før et måltid med vann, det gjør at du føler deg litt fyldigere få deg til å spise mindre kalorier.

Eddiksyre

Kroppens stoffskifte avgjør hvor mange kalorier du forbrenner for alle dine daglige aktiviteter. Jo høyere metabolisme, jo mer kalorier vil du forbrenne. Eddik eple har en substans som kalles eddiksyre som bidrar til frigjøring jern i næringsmidler. Iron bærer hemoglobin som fester seg til oksygen. Denne høy utnyttelse av oksygen fører til et høyt forbruk av energi som i sin tur hever metabolisme.

Sammenbrudd

Når kroppen er i ro, utgivelser kroppen veksthormoner for å holde deg energi. Den byggekloss av veksthormoner er protein. Apple cider eddik er instrumental i å bryte ned protein i kroppen. Dette høyere nedbryting av protein fører til forhøyet veksthormon utgivelse. Dette bidrar deretter til en høyere metabolisme.

Flsuhed Out

Natrium er en stor bidragsyter til væskeansamlinger i kroppen. Denne økte vann forårsaker høyt blodtrykk og vektøkning. Apple cider eddik har en god mengde kalium i det som hjelper flush overskytende natrium danner kroppen. Mindre natrium betyr mindre vann, og mindre vann fører til mindre vekt.

Apple Cider Eddik Detox Diet

Apple Cider Eddik Detox Diet kan ikke anses som en krasj eller fab kosthold. Faktisk er det en veldig sunn og fordelaktig måte å detox kroppen og kvitte seg med noen av de ekstra fett i kroppen. En av fordelene med dietten er at den inneholder pektin, som er nyttig for halsen og munnen plager. En annen fordel er at det renser fordøyelseskanalen og fjerner kalkavleiringer. Det er grunner, annet enn vekttap, for å gjøre Apple Cider Eddik Detox Diet.

Hva er Apple Cider eddik?

Apple cider eddik er eddik laget av eplejuice. Etter å ha blitt dyrket og knust, blir eplejuice blandet med gjær og sukker for å begynne fermenteringsprosessen.

Hva er Apple Cider Eddik Detox Diet?

Dietten tyder på at deltakeren bruker 2 til 3 ts av eple cider eddik før hvert måltid. Det kan også legges til mat og salatdressinger eller tas i pilleform.

Kritikk

Mange har rapportert at Apple Cider Eddik Detox Diet er bortkastet tid og har ingen effekt på vekttap. Dette er hovedsakelig på grunn av misforståelser om hvordan å fullføre dietten.

Typer av Apple Cider Eddik

Apple cider eddik kommer i flytende eller pille form. Den ene som er mest effektive er de merkene som kommer fra 'mor eddik'; som er den regn stoff som samler seg på toppen av eddik laget fra døde bakterier og gjærceller.

Betraktninger

For maksimalt resultat, honning fungerer godt med eple cider eddik. Kombinere eple cider eddik med andre sunne elementer hjelpe enkeltpersoner miste vekt raskere; eddik (surt) må en annen syre for at kroppen skal være i stand til å fordøye den og smelte fettet.