Digidexo.com

Hvete allergi rettsmidler

De med hvete allergi kan oppleve mindre til ekstreme reaksjoner på inntak av hvete produkter, inkludert kortpustethet, elveblest og astma. Mer alvorlige reaksjoner omfatter anafylaktisk sjokk, som kan føre til døden hvis den ikke behandles. Følg disse naturlige og medisinske rettsmidler for å hjelpe dempe hveteallergi.

Unngå Wheat

Først det åpenbare: Unngå hvete produkter hvis du er allergisk mot hvete. Hold deg unna brød, muffins, øl, kaffeerstatninger, pasta, modifisert stivelse og meieriprodukter, soyasaus og andre produkter direkte eller indirekte laget av hvete proteiner. Se for hvete biprodukter, som kan komme i mange former og vil ikke alltid bli stemplet som "hvete." Utdanne deg selv på varianter av hvete derivater som brukes i mat og drikke. Hvis du er usikker på en bestemt ingrediens, ikke sjanse det. Vent på å spise eller drikke produktet, og spør legen din om du kan få i seg det trygt.

Ta antihistaminer

Ta en over-the-counter antihistamin ved første tegn på en allergisk reaksjon etter inntak av en hveteprodukt. Ta en dose oral difenhydramin for å lindre symptomene. Ta vare, men; difenhydramin induserer døsighet, så det kan påvirke din evne til å fungere normalt --- spesielt kjører bil eller bruker maskiner. Påfør difenhydramin salve hvis du utvikle en hud reaksjon på allergi som elveblest. Kombiner muntlig og aktuelle programmer av difenhydramin å bekjempe overflate og interiør reaksjoner. Ikke stol på antihistaminer som er laget for lengre tids bruk, som for eksempel trycyclics, for å lindre dine systemer raskt med mindre du har tatt en på en jevnlig basis.

Carry en EpiPen

Ta med en ephinephrine skutt med deg uansett hvor du går hvis du har en alvorlig allergi hvete. Carry to skudd med deg til enhver tid hvis du er i fare for å ha en anafylaktisk reaksjon, for å kjøpe tid for nødetatene å nå deg. Injisere shot umiddelbart hvis du får i deg hvete eller en hvete biprodukt, og ta kontakt med medisinske nødetatene for å få riktig behandling for å hindre ytterligere komplikasjoner.