Digidexo.com

Abstinens Effekter av Phentermine

Abstinens Effekter av Phentermine


Phentermine er et stoff som kommer i både tablett og kapsel form for å hjelpe pasienter ned i vekt. Leger foreskrive phentermine sammen med en redusert calorie diett og trening for å hjelpe personer som har problemer med å miste vekt med diett og mosjon alene. Det er også foreskrevet for pasienter som har økt medisinsk risiko på grunn av sin vekt og trenger sterkere suppressants. På grunn av denne økning i styrke, er det mulighet for abstinenssymptomer når bruken er stoppet.

Historie

Phentermine ble innført i 1959 som et medikament for å hjelpe undertrykke appetitten. I 1990 ble fentermin kombinert med et annet medikament, fenfluramin, til å bli fen-phen, som ble markedsført som et anti-fedme stoffet. Den kombinerte Fen-Phen og en av dens rot forbindelser, fenfluramin, ble fjernet fra markedet når bruk ble funnet å skade ventiler i hjertet. Phentermine ble ikke fjernet fra markedet, og er fortsatt i bruk i USA og rundt om i verden.

Slik fungerer det

I enkleste form, phentermine fungerer ved å gjøre brukerne tror de er mindre sulten. Medikamentet virker ved å heve blodtrykket til å stimulere nervesystemet og deretter hypothalamus inn frigjør nevrotransmittere som redusere appetitten. Den fungerer også utenfor hjernen å frigjøre adrenalin for å forårsake fettceller til å bryte ned den lagrede fett i kroppen.

Abstinenssymptomer

Phentermine er kjent for å forårsake abstinenssymptomer, spesielt når de brukes i høye doser over en lengre periode. I de fleste tilfeller er disse effektene ta form av depresjon eller alvorlig tretthet og vil oppstå plutselig når medisinen er stoppet. I sjeldne tilfeller kan avhengighet danne og føre til selvmedisinering og stadig økende doser. Pasienter som føler stoffet er ikke lenger arbeider eller er bekymret de er avhengige får beskjed om å stoppe bruken av stoffet og snakke med en medisinsk faglig umiddelbart.

Advarsler

Enkeltpersoner bør ikke ta phentermine hvis de har allergi mot noen komponenter i stoffet, har høyt blodtrykk, en overaktiv skjoldbruskkjertel, hjertesykdom, glaukom eller er gravid eller ammer. Phentermine bør ikke tas sammen med noen annen diett narkotika, urte supplement eller syrenøytraliserende produkt. Brukere bør også være forsiktig når du kjører, bruker maskiner eller gjør noe farlig som krever ekstra konsentrasjon på grunn av risikoen for at sentralstimulerende natur stoffet skjuler svært sliten.

Konklusjon

På grunn av styrken av phentermine, er det mulig å gå gjennom abstinenssymptomer hvis det brukes regelmessig og deretter stoppet plutselig. Leger kan foreskrive lavere og lavere doser til sakte avvenne brukere av stoffet for å bidra til å redusere denne trusselen.