Digidexo.com

Vitamin Behandling av diabetisk nevropati

Vitamin Behandling av diabetisk nevropati


Diabetisk nevropati resultater fra skade på nervene forårsaket av høyt blodsukker (sukker) nivåer. Behandling av diabetisk nevropati begynner med behandling av diabetes og gjøre det inkluderer medisiner og et balansert kosthold for å holde blodsukkernivået i sjakk. Vitaminer kan inngå i dietetiske tilnærming.

Diabetes

Diabetes oppstår fra en svikt i cellene i kroppen til å absorbere glukose fra blodet og bruke den til energi. Denne manglende evne til å absorbere, kan være et resultat av en mangel på insulin (et hormon) eller motstand for cellene å bruke insulin. Den økte glukose i blodet forårsaker skade på ømfintlige kroppsvev.

Nerve Damage

Nervene er svært delikat og blir skadet når de økte glukosenivåene forårsake fysisk skade på dem. Som nerver er skadet, at de slutte å sende signaler tilbake til hjernen. Dette fører til symptomer som nummenhet, smerter, prikking eller brennende.

Behandling

Diabetes blir behandlet ved å styre nivået av glukose i blodet gjennom medisinering eller diett. Kontrollere blodsukkeret forhindrer ytterligere skade på nervene. Mens nervene ikke kan regenerere, kan de gjenværende symptomene avta eller styres med videre medisinering.

Diet

Et riktig kosthold er nøkkelen til å opprettholde gode blodsukkernivået. Kostholdet bør inneholde alle de essensielle næringsstoffer, inkludert vitaminer. Vitaminer hjelpe kroppen utføre visse funksjoner, som stoffskiftet, som er nøkkelen i bruk av glukose.

Bevis

Det er lite eller ingen bevis for at vitaminer hjelpe i behandlingen av diabetisk nevropati. Bevisene som ikke finnes punkter til bedre blodsukkernivået når vitaminer brukes som et generelt bedre kosthold strategi. Den anbefalte tilnærming til behandling er medisinering, blodglukosekontroll og bruk av vitaminer bare som kosttilskudd.