Digidexo.com

Hvordan søke om Medicare i South Carolina

Medicare tilbyr helseforsikring til folk som er minst 65 år gamle, funksjonshemmede, eller i sluttfasen av nyresykdom. Disse pasientene har ofte dyre medisinske behov, og kan ikke være i stand til å ha råd til helsehjelp uten Medicare. Ifølge State Helse Fakta, Medicare dekker 761 703 mennesker i Sør-Carolina, som i desember 2010. Selv om Medicare er en føderal program, kan innbyggerne i South Carolina søke på en av utekontorene i sitt område.

Bruksanvisning

•  Samle dokumentasjonen du trenger for å søke om Medicare. Inkludere Social Security-kortet, fødselsattest, den siste selvangivelse, bankutskrifter, betale stubber eller bevis for betaling fra andre Social Security-programmer, lease eller hus gjerning å bevise bosted i South Carolina, og medisinske poster.

Se etter Social Security Administration kontor som betjener ditt område i South Carolina ved å gå til SSA hjemmeside og klikke på "Finn et trygdekontor." Nettstedet vil be om ditt postnummer og gi deg en liste over kontorer i nærheten av deg.

Gå til kontoret med dokumentene. Være på kontoret så snart det åpner for å unngå å ha en lang ventetid for å se en saksbehandler. Dette gjelder spesielt for kontorer i mer tett befolkede byer som Columbia og Charleston. La saksbehandler vet du ønsker å søke om Medicare fordeler. Hun vil lede deg gjennom programmet ved å stille spørsmål om din identitet, alder, inntekt, sivilstand, boform og medisinsk historie. Gi saksbehandler din bekreftelse papirene og hun vil sende inn søknaden.

Vent opptil fire uker for SSA å behandle søknaden. Hvis det godkjenner søknaden om Medicare dekning, vil du motta din Medicare kortet med innkallingen godkjenning. Hvis SSA avviser søknaden, vil det sende instruksjoner for å klage avgjørelsen med fornektelse varsel. Du må starte ankeprosess innen 60 dager etter datoen for innkallingen.