Digidexo.com

Naturlige måter å redusere Underarm svette

Kroppen svetter når de utsettes for varme temperaturer, når du trener eller når følelsen nervøs, sint, flau eller redd. Svette er kroppens naturlige reaksjon å kontrollere kroppens temperatur så prøver å stoppe kroppens naturlige prosessen kan være usunn. Men det er naturlige måter å redusere svette, spesielt underarm svette.

Naturlige måter å redusere Underarm svette

Drikk melk daglig. Buttermilk er høy i kalium, kalsium og vitamin B12. Buttermilk gir en naturlig måte å redusere svette i tillegg til andre fordeler som for eksempel å redusere tretthet, muskelkramper, kvalme og hodepine. Til tross for navnet, er kjernemelk lavere i fett og kalorier enn helmelk fordi fettet fra melk har allerede blitt fjernet for å gjøre smør.

Drikk kava te. Kava er en naturlig urt også kjent som kava kava for å bidra til å redusere underarm svette. Kava hjelper slappe av nervesystemet, og dermed redusere kroppens behov for å svette. Konsultere legen din før du prøver kava te fordi det kan føre til alvorlige bivirkninger som for eksempel munn nummenhet, utslett, døsighet og synsforstyrrelser. Tar kava med andre urter eller medisiner kan skape en giftig effekt.

Drikk ett eller to kopper salvie te om dagen. Sage inneholder vitamin B og magnesium, noe som bidrar til å redusere svette kjertel aktivitet og derfor redusere underarm svette. Kok salvie bladene i vann i syv til åtte minutter. La den avkjøles før du drikker.

Bruk bomull klær eller ermeløse topper, slik at huden får puste og redusere behovet for å svette. Unngå mørke klær som det tiltrekker seg varme.

Påfør talkum under armene hver dag.

Slappe av ditt sinn og kropp gjennom yogaøvelser, meditasjon eller pusteøvelser.

Unngå krydret og fet mat som de som induserer kroppen til å svette.