Digidexo.com

Hvordan få barna til å ta fiskeolje Omega 6

Omega-3 fettsyrer, ofte hentet fra fiskeolje, bidra til å forbedre humøret og redusere risikoen for flere krefttyper og hjertesykdom. Barn kan også ha nytte av å legge fiskeolje til kostholdet. I en 2007 pressemelding, Dr. Barry Sears, skaperen av Zone dietten, enige om at fiskeolje kan også beskytte barn fra å utvikle astma og allergi.

I tillegg har fiskeolje fått mest oppmerksomhet fra rollen den spiller i å hjelpe barn med lære og oppmerksomhet lidelser som dysleksi og ADHD (ADHD). Fiskeoljer bedre konsentrasjon og hjelpe med hjernens funksjon. En studie publisert i Nutrition Journal antyder at barn med ADHD nytte av tilskudd av fiskeoljer. Studien viste at barn forbruker åtte til 16 gram per dag av fiskeolje oppnådd åpenbare forbedringer i deres atferd som bestemmes av begge sine foreldre og psykiatere som jobbet med dem.

Mens fiskeolje er bra for barnet ditt, ikke fiskeolje ikke alltid smaker så godt. Du må kanskje eksperimentere med måter å få barnet til å ta fiskeolje.

Hvordan få barna til å ta fiskeolje Omega 6

•  Forklar fordelene av fiskeolje til barnet ditt på en måte han forstår. Fokusere på hvordan fiskeolje gjør kroppen vår sunn og holder oss fra å bli syk. En forståelse av hvorfor barnet bør ta fiskeolje kan berolige og oppmuntre ham.

•  Oppmuntre barnet til å prøve å svelge kapselen hel. Instruere ham å sette kapselen på baksiden av halsen, ta en drink av vann og svelge det.

Åpne en kapsel av fiskeolje ved poking den med en nål eller kutte den åpne med saks. Klem fiskeolje på en skje og be barnet å svelge den.

Sett fiskeolje fra kapselen i en medisin sprøyte. Be barnet ditt til å åpne munnen og lar deg slippe fiskeolje inn på baksiden av munnen hans.

Disguise fiskeoljen i en mat eller drikke. Forbered smoothies med yoghurt, frukt og appelsinjuice og tilsett fiskeolje før servering. Bland fiskeolje i maten du allerede serverer som salatdressing, eplemos eller pudding.

Gi barnet ditt en flavored alternativ til vanlig fiskeolje, som er tilgjengelig gjennom din lokale helse butikken eller nettbutikker. Et smakstilsatt fiskeolje tyggbar er ofte tilgjengelig. Pudding-lignende fiskeolje som kommer i en pakke slik at barnet kan presse innholdet direkte inn i munnen hans og fiskeolje gummies er også tilgjengelig, som er sjokolade omega trøfler.