Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på halsen

Mer enn noen gang, er dagens kultur fokusert på å bekjempe effektene av aldring. Som vi alder, våre muskler og hud mister sin faste utseende. En av de første stedene folk legger merke til sagging hud er på halsen og haken. Nøkkelen til å miste vekt på halsen og haken er helse og fitness. Du må miste samlede kroppsvekt for å gå ned i vekt på halsen din. Men, som armer, rumpe, lår og mageområdet, halsen og haken muskler kan strammes uten plastisk kirurgi eller gimmicker. Et par enkle øvelser vil gjøre jobben. (Www.edubook.com/what-oppgaver-vil-hjelpe-deg-ned-vekt-in-your-neck/5003)

Hvordan å miste vekt på halsen

Øvelser

Hold benkpress bar foran deg med armene i skulderlengde. Bøy albuene som du heve armene opp til hendene er i brystnivå og albuene er helt bøyd. Lavere og gjenta tre sett med 10 repetisjoner, fullfører den stående rad øvelsen.

Hold manualer ved din side, trekke på skuldrene 10 ganger. Gjenta to ganger, fullfører øvelsen.

Tuck haken og hold skuldrene tilbake. Klem skulderbladene tilbake og hold i fem sekunder. Gjenta 10 ganger, fullfører øvelsen.

Stå høyt og plassere den ene hånden bak hodet. Skyv hodet mot hånden, skape motstand. Hold i tre sekunder. Gjenta 10 ganger, fullfører øvelsen. På samme måte, skape motstand ved å plassere en hånd på pannen og deretter igjen på hver side, presser hodet mot hånden, holder i tre sekunder.

Stå høyt og legge en hånd over en av dine templer. Prøv å rotere nakken din i den retningen, skape motstand med hånden. Gjenta øvelsen med en hånd på den andre tempel, roterende halsen til den siden.

Hint

  • Bruk vekter som er behagelig for din størrelse og ikke for tung. Du kan stå eller sitte mens du utfører øvelsene. Alle øvelsene bør utføres med rett rygg og hodet vendt fremover.
  • I tillegg til kosthold og mosjon, kan god holdning har en slankende effekt på halsen din. Inntil du nå dine mål, teknikker som gir deg inntrykk av en slankere hals inkluderer bruk av sminke under haka for å gi illusjon av skygge, og iført en hals og frisyre som smigrer deg.
  • En øvelse bør ikke utføres hvis det fører til smerte.