Digidexo.com

Hva er bivirkningene av Lipozene?

Hva er bivirkningene av Lipozene?


Vektproblemer er et stort problem i dagens befolkning. Diett planer, øvelser og vekttap produkter er alle i høy etterspørsel. Lipozene er en av mange naturlige kosttilskudd annonsert til å hjelpe til med vekttap. Som med alle andre legemidler, er det fordeler og bivirkninger du bør vurdere når du legger et supplement til kosthold.

Identifikasjon

Hovedingrediensen i Lipozene ligger glucommannan, et vannløselig, kostfiber som kommer fra en plante som heter Konjac rot. Konjac root planten vokser bare i Asia og blir dyrket i Japan. Anlegget består av et tørt, porøst materiale, hvorav 70 prosent er glucommannan og 30 prosent er stivelse. Den kjemiske sammensetningen gir en høy absorption rate i magen kjemiske make-up. Hvis for mye er inge, bivirkninger, inkludert magesmerter, kvalme, gass og diaré. Lipozene kan kjøpes på nettet eller gjennom din lokale stoffet butikken.

Funksjon

Lipozene blir rapportert til å absorbere opp til 200 ganger sin vekt i vann. Når tatt før et måltid, denne effekten får deg til å føle deg mett, ettersom stoffet samhandler med mat i magen. På grunn av sin høye absorpsjon rente, må du små doser for å få de beste resultatene. Lipozene kjemiske egenskaper bind med gallesyre og cholesterols inne i magen og eliminerer dem gjennom tarmene. Der finnes imidlertid rapportert ulempene til disse effektene. Mange studier har vist at prosessen med binding med mat i magen kan frata deg andre nødvendige næringsstoffer. Disse næringsstoffene er, i stedet, elimineres av kroppen sammen med kolesterol.

Effekter

En rekke kosttilskudd produkter som inneholder glucommannan er annonsert til å behandle tilfeller av høyt kolesterol, forstoppelse, type 2 diabetes og fedme. Det amerikanske Food and Drug Administration har ikke sannsynliggjort disse påstandene. De som vurderer å ta Lipozene bør rådføre seg med en lege, spesielt hvis du har diabetes, problemer med å svelge, noen kronisk helseproblem eller oppleve en innsnevring av spiserøret.
Kvinner som er gravide eller ammer bør ikke ta Lipozene. Hvis du er på en annen type medisin, vitamin eller supplement, sørg for å diskutere disse med din lege for å unngå potensielt skadelige legemiddelinteraksjoner.

Betraktninger

Lipozene høye fiberinnholdet gir andre fordeler i tillegg hjelpe til med vekttap. Som alle andre fiberprodukt, er det en form av fyllstoff som hjelpemidler i fordøyelsen. Mange studier anbefaler Lipozene som behandling for problemer forbundet med forstoppelse.
Den glucomannan bestanddel er også kjent for å bidra til å forsinke tømming av magesekken noe som gir mulighet for en mer gradvis absorpsjon av diett sukkere. Dette antas å redusere forekomsten av forhøyede sukker etter et måltid. På grunn av dette, bør personer med diabetes kontakte legen før du tar Lipozene.

Advarsel

Når du vurderer å legge noen form for vekttap produkt eller kosttilskudd til kosthold, forskning det grundig. Lipozene viktigste produsent, Obesity Research Institute, LLC, har mange FDA kjennelser mot den. Selskapet ble anklaget for å lage falske påstander om tidligere produkter, som alle ble annonsert som vekttap løsninger. Selskapet fikk bosette ut av retten for disse produktene. Og mens disse kjennelsene ble gjort mot andre produkter markedsføres av dette selskapet i det siste, er det verdt å legge merke. Til dags dato har ingen slike registreringer blitt gjort mot sin Lipozene produktet.