Digidexo.com

The Best 2 eller 3 Day Detox for å miste vekt

Trenger du å miste et par pounds for en kommende hendelse, for eksempel en dans eller et bryllup, men bare har 2 til 3 dager å gjøre det? Vurdere en detox. Detoxes kan brukes til mange forskjellige grunner, selv om mange folk bruker dem til å gå ned i vekt. Når strengt fulgt, kan en 2 til 3 dagers detox hjelpe deg å kaste minst et par pounds raskt og enkelt.

Velge dine Foods

Den beste detox diett plan er avhengig av økologiske produkter for vitaminer og næringsstoffer. Siden mange grønne grønnsaker og ulike frukt inneholder fiber, noe som bidrar til å skylle ut fordøyelseskanalen, produserer er viktig for en detox. Mest noen frukt eller grønnsak kan spises, men det er viktig å kjøpe ferske, økologiske råvarer for en detox. Siden poenget med en detox er å kvitte seg med giftstoffer i kroppen, trenger du ikke vil produsere som er dyrket ved hjelp av kjemikalier og plantevernmidler. For å gjøre det enklere, kan du vurdere å bruke en juicer å lage juice smoothies hele dagen.

Velg hva frukt eller grønnsak du liker, men noen valg er: epler, appelsiner, cantaloupe, vannmelon, brokkoli, gulrøtter, selleri og spinat. Spis disse rå eller Juiced for hvert måltid for 2 til 3 dager, eller kok dem opp for en tilfredsstillende suppe. Bare husk, ingen andre krydder, butters, eller smakstilsetninger er tillatt.

Velge hva du skal drikke

For den beste 2 til 3 dagers detox, bør lemonade detox drink være din viktigste drink. Denne populære detox drikke er utarbeidet ved hjelp av organisk, Grade B lønnesirup, frisk sitronsaft, cayennepepper og vann. Bare bland 1 ts hver av sitronsaft og lønnesirup i åtte gram vann, legge til et par streker av cayenne pepper, rist godt, og drikker 6-8 ganger per dag. Sitroner vil bidra til å rense giftstoffer ut av kroppen, og du vil begynne å ha lettere, sunnere avføring som vil bidra til vekttap.

Sea Salt Water Flush

For en rask tømming av systemet, er et hav saltvann flush anbefales hver morgen av en detox. Sea salt vannet spyler er et naturlig middel til å ta en barsk avføringsmiddel som kan føre til kramper og magesmerter. Havsalt vann fungerer for rensing, som det bidrar til å trekke urenheter ut av fordøyelseskanalen raskt, og kan også gi nødvendige elektrolytter i kroppen. For å bruke et hav saltvann flush, kombinere 2 ts havsalt og 2 liter lunkent vann, og drikke når du våkner. Legge sitron til vannet kan hjelpe dem som synes smaken ubehagelig.

Tilleggsopplysninger

Det er alltid best å snakke med en lege før du utfører en detox. Men det er en 2 til 3 dagers detox nyttig når du trenger å miste noen få pounds raskt. Gravide kvinner, kvinner som er sykepleier, de med en spiseforstyrrelse, og personer som er syke bør ikke forsøke en detox.