Digidexo.com

Over-the-counter medisiner for bihulebetennelse

Sinus infeksjoner oppstår når bihulene og nesegangene blitt alvorlig betent. Denne betennelsen kan føre til feber, hoste, ansiktssmerter, hodepine, tett nese og tykt slim. Heldigvis, mange over-the-counter medisiner tilby rask lindring for sinus-infeksjon symptomer.

Afrin

Afrin er en hurtigvirkende OTC nesespray som vanligvis brukes til å behandle bihulebetennelse. Det gir lindring i løpet av ett til tre minutter, men bør ikke brukes i mer enn tre dager på grunn av faren for avhengighet. Ved gjentatt bruk blir afrin spray mindre effektiv og hyppigere bruk er nødvendig for å se resultater. Derfor bør du bare bruke dette produktet som trengs og alternativ bruk mellom neseborene.

Tylenol

Tylenol er ofte brukt til å lindre ansiktssmerter, feber og hodepine i forbindelse med bihulebetennelse. Det er merke hyppigst anbefalt av leger for OTC smertelindring. Når den brukes som foreskrevet, er det ekstremt trygg med få eller ingen bivirkninger.

Sudafed

En av de mest populære OTC dekongestanter som er tilgjengelige er Sudafed. Selv om det ikke fritar en rennende nese, hjelper det å redusere nasal hevelse og lunger. Bivirkninger inkluderer ørhet og økt hjertefrekvens og blodtrykk.

Mucinex

Inneholder slimløsende, guaifenesin, hjelper Mucinex å tynne slim, slik at du kan hoste bedre, og dermed slik at du kan puste lettere. Det fungerer i opptil 12 timer, og er FDA-godkjent.

Advil Cold & Sinus

Advil Cold & Sinus kombinerer en smertestillende med en decongestant, og dermed redusere antall piller. Dette OTC medikament bidrar til å lindre både sinus og kalde og influensasymptomer på samme tid.

Benadryl

Benadryl er en OTC antihistamin som brukes til å bekjempe allergiske problemer som fører til nesetetthet forbundet med bihulebetennelse. Selv om det lindrer nesetetthet symptomer, kan det også føre til døsighet og grogginess.