Digidexo.com

Hvordan å gå tilbake til Iført briller etter gass permeable kontakter

Selv om gasspermeable kontakter har mange fordeler, det er forhold som kan tvinge deg tilbake til briller. For eksempel, tørre øyne, kan uskarpt syn eller øyeinfeksjoner gjør det viktig å slutte seg kontakter og bruker briller igjen. Eller du kan bare bestemme at kontakter er ikke lenger verdt bryet. Hvis du bestemmer deg for å gå tilbake til briller, prøv å lette inn i prosessen. Og ta godt vare på dine eksisterende kontakter. Hvem vet, kanskje du trenger dem igjen en dag!

Hvordan å gå tilbake til Iført briller etter gass permeable kontakter

Ta vare på dine kontakter og Bytte til briller

En enkelt tilbake i briller hvis det er mulig. Øynene dine trenger et par dager for å justere etter seg harde kontakter. For eksempel kan synet være slått av når du begynner å bruke briller igjen. Bruke brillene dine i én time den første dagen, to sammenhengende timer neste dag, og 3-5 timer på den tredje dagen før regelmessig bruk dem.

Klargjør dine kontaktlinser for permanent lagring ved å vaske hendene, plugging renne av vasken, og fylle begge sider av kontakten saken halvveis full med condition løsning.

Ta ut en av kontaktene dine, og hell tre eller fire dråper kontakt renere på objektivet når det sitter i håndflaten. Arbeid renere inn i linsen og rundt kantene i 20 sekunder eller mer. Skyll nøye linsen av med lunkent vann, og plasser den i riktig side av kontaktlinseetui. Gjenta dette trinnet med den andre linsen.

Skru eller pop lokket på kontakt tilfelle sikkert. Plasser tilfelle i en glidelås plastpose, og skrive datoen på posen med permanent tusj. Dette er viktig for fremtidig referanse hvis du trenger å gi denne informasjonen til en øyelege.

Rengjør brillene dine daglig med grønnsåpe eller glassrens. Buff dem tørre med et håndkle, og holde dem lagret i en sak.

Hint

  • Få øynene sjekket av øyelege før du går tilbake til briller du har hatt siden du begynte å bruke kontakter. Din resept kan ha endret seg, eller linsene og rammer kan være utslitt.
  • Hvis du sluttet å bruke kontakter fordi du har problemer med øynene, ikke ignorere problemet. Har øynene undersøkt for mulige infeksjoner eller symptomer på øye sykdommer som grønn stær.