Digidexo.com

Hjem rette for håravfall med DHT

Ifølge American Academy of Dermatology, to av tre menn i USA opplever en viss grad av hårtap, om lag 25 prosent i en alder av 30. Hvis du er en av dem, kan du skylde tapet av dine låser på to ting - en nedgang i testosteronnivå og konvertering av tilgjengelig testosteron til DHT. Heldigvis kan håravfall med DHT behandles med et hjem rette stedet for å ty til kjemikalier.

Gre håret tap Mystery

Møt din No. 1 én fiende. Du kan være fristet til å skylde på hårtap på dihydrotestosteron, eller DHT, og la det bli med det. Tross alt, er at stoffet som instruerer hårsekkene å ta en pause fra spirende - for godt. Men du bør vite at den virkelige skyldige er 5-alfa-reduktase (5 ar) type II, enzymet utgitt av hårsekkene når testosteronnivået begynner å falle av. Uten dette enzymet, vil omdannelsen av testosteron til DHT ikke finne sted, og håret vil bli satt.

Pass på at det ikke er andre grunner til hårtap utover aldersrelatert nedgang av mannlige hormoner. En overaktiv skjoldbruskkjertel, en opphoping av giftige metaller og enda noen medisiner kan utløse hårtap. Hvis du mistenker at en underliggende medisinsk tilstand kan være en mulighet i ditt tilfelle, ta kontakt med helsepersonell for et klarsignal før du bruker noen hjemme bøte for hårtap med DHT.

Ta naturlig tilnærming til Håravfall

Konsentrer deg om et balansert kosthold som inneholder rikelig med frisk frukt og grønnsaker, som er høy i bioflavonoider og antioksidanter. En annen grunn til å følge en plantebasert diett er å øke inntaket av aminosyrer, så som L-lysin og L-arginin, og gamma-linolensyre (GLA).

Mens alle disse næringsstoffer er nøkkelen til frisk hud og hår, GLA, en omega-6 essensielle fettsyrer, ser ut til å hemme 5-alfa-reduktase type II. Faktisk oppdaget forskere ved University of Chicago som GLA utstillinger denne aktiviteten in vivo og in vitro, som betyr inne i kroppen så vel som når introdusert i et reagensrør. En utmerket kilde til GLA er borage frø olje.

Supplere med så Palmetto ekstrakt. Bær av så Palmetto inneholder beta sitosterol, som fungerer som en anti-androgen ved binding til 5-alfa-reduktase og avskrekke omdannelsen av testosteron til DHT. Den 12 mars 2006 "Journal of Alternative and Complementary Medicine" presenterte funnene i den første placebokontrollerte, dobbeltblind studie for å støtte bruk av så Palmetto og beta sitosterol å effektivt behandle hårtap med DHT. Studien, som involverte menn mellom 23 og 64, rapporterte at 60 prosent av behandlingsgruppen viste bedring på slutten av studieperioden.

Merk: Sjekk med legen din før du tar så Palmetto hvis du for tiden tar warfarin eller andre blodfortynnende, på grunn av økt risiko for blødninger.