Digidexo.com

Diagnostisering av Elbow Pain

Diagnostisering av Elbow Pain


Det er flere årsaker til albue smerter inkludert brudd, forskyvninger og infeksjoner. Mens mild albue smerter kan behandles hjemme med varme eller kalde kompresser og over-the-counter medisiner, bør personer med vedvarende albue smerter bli sett av en lege, som det er opp til en medisinsk faglig til å diagnostisere årsaken.

Sports Injury

WrongDiagnosis.com forteller leserne at de fleste idrettsskader er forårsaket av repeterende bevegelser. Den medisinske betegnelsen er medial epikondylitt. Når armen og muskler er det brukes for mye, kan inflammasjon og smerte resultere rundt albuen. Golfer og tennisspillere ofte lider av denne tilstanden. Etter nødvendige tester, for eksempel røntgen eller MR-tallet, vil legen finne det beste løpet av behandlingen avhengig av alvorlighetsgraden av skaden.

Leddgikt

Det finnes forskjellige typer leddgikt, inkludert Revmatoid og slitasjegikt.

Arthritis Foundation definerer artrose som en degenerative joint sykdom der brusken i leddet som beskytter bein bryter ned. Den er den mest vanlige form for artritt, og det utvikler seg over tid.

Revmatoid artritt er en autoimmun sykdom der kroppens immunforsvar angriper leddene, ødelegge dem og forårsaker smerter og stivhet i leddet. Om lag 1,3 millioner amerikanere lider av revmatoid artritt.

Alle typer leddgikt kan behandles med over-the-counter non-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID), men det er best å ha din lege undersøke albuen for å finne ut hva den beste behandlingen er. Avhengig av alvorligheten av tilstanden reseptbelagte legemidler, eller til og med kirurgi kan være nødvendig.

Tendinitt

Dette refererer til betennelse i sener (tøffe snorer av vev som kobler muskler til bein) forårsaket av overforbruk, skade eller beslektede revmatiske lidelser. Tendinitt produserer smerte og ømhet, og kan begrense bevegelsen av nærliggende ledd.

Bursitt

Bursa er en liten sekk fylt med væske. De bidrar til å redusere friksjonen mellom deler av leddene. Nedbryting av bursa eller kalkavleiringer forårsaker bursitt, som forårsaker betennelse og smerte. Mulige årsaker kan være leddgikt, skade eller infeksjon i bursa.

Forstuinger

Aurora Health Care definerer en albue forstuing som "strekk eller rive av leddbånd som stabiliserer albuen. Leddbånd er sterke band av vev som krysser ledd og koble bein til hverandre."

Symptomer på en albue forstuing er smerter og ømhet, hevelse, begrenset mobilitet av albuen og smerte. Behandlinger inkluderer vanligvis hvile, is eller eventuelt ved bruk av en stropp i mer alvorlige tilfeller. Overforbruk av en forstuet albue vil hemme helbredelse eller forverre den opprinnelige skaden.