Digidexo.com

Hvordan føler seg bedre når du har influensa

Du aner ikke hvor du fanget det, men det spiller ingen rolle siden du har ikke energi til å bli sint på den skyldige ansvarlig for å dele gave som gir og gir - influensa. Hva er en influensa lidende å gjøre? Ta råd fra de som faktisk har funnet måter å føle seg bedre til tross for de forferdelige symptomer, noen som er inkludert i denne artikkelen.

Bruksanvisning

En skille ut de symptomene du opplever om du ikke ser en lege (selv gjør at utnevnelsen forbedrer ofte ånd) for å skille vanlig influensa fra en kald, bronkitt eller lungebetennelse.

Ta rikelig med varme dusjer. Bruke damp terapeutisk å lindre bihulene og luftveiene, og ikke undervurdere den helbredende kraften i en loofah og din favoritt dusjsåpe til å skjemme bort deg selv under spray. Ta en og annen varmt bad hvis lang soaks er en favoritt av deg.

Unn deg en god livsstil slik at immunforsvaret er alltid klar til å kjempe mot influensa. Trening, sunn mat og riktig mengde søvn vil holde immunforsvaret i tip-top form, minimere symptomene du opplever om influensa treffer deg.

sove, sove, sove. Dra nytte av influensa å gjøre det du har vært lengsel etter å gjøre: krype opp i sengen og fange så mange ZZZZs som kroppen din kan mønstre. Spør en kjær å endre sengetøy daglig og spray dem med lavendel lin tåke slik at du kan synke inn i en varm og luksuriøs dis mens kroppen kjemper mot influensasymptomer.

Få influensa skudd hvis du tar forebyggende behandlinger. Ifølge kilder, inkludert Web.MD, formularies som zanamivir, oseltamivir, amantadin og rimantadine, blant andre, vil hjelpe deg å forsvare seg mot influensa så selv om du er utsatt, vil du føle deg mye bedre under utvinning.

Unn matvarer du elsker. WebMD og HealthPages.com begge anbefaler å drikke din favoritt juice og smakstilsatt elektrolytt boosters (f.eks Gatorade) for å få fart på utvinningen fra alle typer influensa stammer.

WebMD og forebygging magasinet tout fordelene med italiensk mat lastet med influensa-busting tomat og hvitløk samt foreslå kopper ginseng og ingefær te å berolige symptomer og forbedre din generelle følelse av velvære under utvinning.

Hint

  • Vurdere disse tipsene som retningslinjer for å gjøre deg selv føler deg bedre når du lider av influensa symptomer, men forstår at de ikke er en erstatning for å få riktig medisinsk behandling.