Digidexo.com

Hvordan sjekke Oppskrift ernæringsmessige verdier for Free

Du har kanskje noen kosttilskudd restriksjoner, eller kanskje du bare nysgjerrig på den ernæringsmessige verdien av oppskriftene du gjør for din familie. Holde orden på kalorier, kalsium, natrium og andre ingredienser er vanskelig hvis du ikke har den ernæringsmessige fakta for alt du spiser. Med riktig informasjon og litt matematikk, kan du lage dine egne ernæringsmessige faktaark for dine personlige oppskrifter for gratis.

Hvordan sjekke Oppskrift ernæringsmessige verdier for Free

•  Den enkleste måten å få gratis ernæringsmessige informasjon for din oppskrift er å bruke en oppskrift nettsted. På disse sidene, går du inn hver ingrediens, samt hva som ville bli betraktet som en servering størrelse for din oppskrift, og den vil automatisk generere en nærings faktaark for deg. Du vil sannsynligvis trenger å registrere deg for en gratis medlemskap på en oppskrift nettside for å bruke denne funksjonen. Du kan finne mange oppskrift sider ved å utføre et søk på nettet hvis du ikke allerede bruker gratis oppskrift nettsider.

Hvis du ikke kan eller ikke ønsker å delta i en gratis oppskrift nettsted, kan du likevel beregne ernæringsmessige verdien av din oppskrift på egen hånd. Skriv ned din liste over ingredienser og mengder av hver ingrediens. Slå opp den ernæringsmessige informasjon for hvert element på listen din. Elementer som er pakket vil ha denne informasjonen på etiketten, og de fleste ernæring fakta etiketter brytes ned per porsjon. Du kan bruke en referanse bok eller gå på nettet for å lete opp ernæringsmessige informasjon om ingredienser som er uten merking, som frisk frukt, kjøtt eller grønnsaker. Lag en egen kolonne for hver ernæringsmessige verdien du ønsker å spore, for eksempel kalorier, fett, natrium eller enkelte vitaminer.

Du må beregne den ernæringsmessige verdien av beløpene du bruker for din oppskrift. Multipliser mengder av ingredienser av de ernæringsmessige verdiene gitt å komme opp med din totalt for hver ingrediens søyle. For eksempel, hvis du bruker en hel boks av pasta, multiplisere den ernæringsmessige informasjon per porsjon for kalorier med antall porsjoner i boksen. Dette vil gi deg den totale mengden kalorier for pasta brukes i oppskriften. Gjør dette for hver ingrediens i oppskriften.

Legg til alle verdiene i hver kolonne til å komme opp med summen for hver ernæringsmessig verdi du har valgt for din oppskrift. Hvis du ønsker å bryte det ned per porsjon, dele summene med antall porsjoner i oppskriften din. Dette vil gi deg den samme slags ernæringsmessige fakta du ser på ernæring fakta etiketter.

Hvis du har et regnearkprogram på datamaskinen, og du vet hvordan du bruker den, kan du lage et regneark med den samme informasjonen som er oppført i trinn 2 til 4.

Hint

  • Ta med alle ingredienser, selv de som brukes i svært små mengder, for den mest nøyaktige ernæringsmessig verdi for din oppskrift.