Digidexo.com

Hvordan å miste 20 pounds av kroppen fett i to måneder

Når det gjelder å miste vekt, er det egentlig ingen magisk vitenskap. Den underliggende faktum er at du trenger for å lage et daglig kaloriunderskudd. Dette betyr at kaloriene du forbrenner har å overgå kalorier som du tar inn. Hvis du var å bryte ned 20 pounds av vekttap i to måneder, ville det komme ut til ca 2 1/2 pounds en uke. Med det blir sagt, det tar 3500 kalorier brent for å miste en kilo i vekt. Så for å gjøre dette til en realitet, må du følge noen konkrete tiltak som vil beløpe seg til at du mister over to pounds en uke. For å gjøre dette, være klar til å ta det til det ekstreme.

Hvordan å miste 20 pounds av kroppen fett i to måneder

•  Hold en food logg. En enkelt fag bærbare ville fungere helt fint. Skriv ned alt du spiser hver dag i uken for en hel uke. Omfatter alt som har kalorier, for eksempel drikke, sauser, dipper og dressinger. Dette vil gi deg et utgangspunkt på hvor du skal begynne.

Legg det hele opp. Nå regne ut din totale kaloriinntak per måltid og per dag. Protein og karbohydrater hver har 4 kalorier per gram, og fett har 9 kalorier per gram. Det er faktisk et nettsted som gir deg kalorier av mat hvis du tilfeldigvis være forvirret på porsjonsstørrelser og kaloriinnhold. Se ressurser link for Calorie King.

Gjør dine justeringer. Nå som du vet hvor mange kalorier du spiser, er det tid for reduksjon seremonien skal begynne. Å miste 2 1/2 pounds en uke er en høyreist mål, men det er ikke umulig. Dette vil ta et daglig kaloriunderskudd på 1250 kalorier. Dette kan oppnås ved kalorirestriksjon og mosjon. Skriv ned i dagboken din mengden kalorier du ønsker å redusere fra mat og skrive ned hvor mange kalorier du vil brenne med trening. For eksempel kan du redusere dine daglige kalorier ved 500, og du kan satse på å brenne 750 med trening.

Spis hyppige måltider. Dette vil gjøre et par ting. Det vil gi deg mer varig energi, det vil øke stoffskiftet og det vil også holde deg fra overspising i noen sitter. Spis hver to til tre timer hele dagen, fra den tiden du får opp til det tidspunktet du går til sengs. Spis mat som inneholder lite fett, mye fiber og har en masse næringsstoffer. Eksempler vil være magert kjøtt, magre meieriprodukter, fisk, bønner, belgfrukter, frukt, grønnsaker, frø og nøtter.

Finne ut dine oppgaver. Ta mengden kalorier du vil brenne med trening og finne ut hva du vil gjøre for å brenne dem. Det er et annet nettsted som gir deg caloric utgifter av aktiviteter hvis du er usikker. Se ressurser link for aktivitet Kalkulator.

Få en pulsklokke. Sørg for å få en som også viser caloric utgifter. På denne måten vil du være i stand til å vite hvor mange kalorier du brenner med treningsøktene.

Gjør vekttrening. Muscle er metabolsk aktiv. Bygge det vil bidra til å øke stoffskiftet og generell caloric utgifter. Fokuser på øvelser som er rettet alle de store muskelgruppene i kroppen. Noen eksempler kan være benkpress, militære trykk, tilbake rader, triceps extensions, armhevinger og knebøy.

Gjør aerobic trening. Aerobic trening vil hjelpe brenne fett samtidig bygge din kardiovaskulær utholdenhet. Gjøre øvelser som løping, sykling, svømming, roing, elliptiske eller trapp-stepping. Du kan også gjøre spin klasser for en høy intensitet trening.

Få nok søvn. Dette er en ganske høy intensitet diett å følge. For å alltid være i stand til å trekke den av, du kommer til å trenge tilstrekkelig søvn. Under søvn er når kroppen din har en sjanse til å gjenopprette og fornye.

Få rikelig med væske. Kroppen kommer til å trenge rikelig med væske før, under og etter trening for å unngå dehydrering. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner bør få 2,7 liter total væske om dagen, og menn bør få 3,7 liter total væske om dagen.

Hint

  • Utføre cardio på vekslende vekt trening dager. Når du gjør vekttrening, sørg for at du når dine caloric utgifter mål. Hvis du ikke har etter den tid du er ferdig med å trene, så gjør ca 20 til 30 minutter med kardio for å sikre at du når dem. Wear pulsmåleren under alle treningsøktene dine til å sørge for at du får til ønsket caloric utgifter.
  • Sørg for å ha samtykke fra legen din før du prøver vekttap i denne størrelsesorden. Også være forberedt på å trene i 90 minutter eller mer.