Digidexo.com

Frukt og grønnsakssuppe Diet

Frukt og grønnsakssuppe Diet


En suppe diett er en rask og sunn måte å kaste pounds. Ikke bare er det bra for vekttap, men i motsetning til andre dietter, lar suppe diett du spise så mye du vil, så lenge det er sunt, hjemmelaget suppe. Du kan forberede nok suppe for en hel uke i en pott og være klar for denne dietten på kort tid.

Hvorfor Soup Works

Suppe er en slik fantastisk diett mat på grunn av hva den inneholder. Hvis den gjennomsnittlige suppe ble stappfullt av karbohydrater og fett, ville det ikke gjøre et godt kosthold mat. Men suppe er nesten alltid det meste vann og ferske grønnsaker, noe som gjør det fylt med næringsstoffer og har liten eller ingen fett. Også visse grønnsaker, slik som gulrøtter og selleri, er kjent for å hjelpe til i ferd med å tape vekt.

Du trenger ikke å nekte deg selv

Med en grønnsakssuppe diett, trenger du ikke å nekte deg noe. Du kan spise regelmessige carte måltider som du vil i løpet av dagen. Vegetabilske suppe diett krever bare at du er avhengig av din pre-laget suppe til å tilfredsstille alle dine sultfølelse mellom måltidene. Ingen snacking på kjeks hvis du trenger noe til tidevannet deg over, rett og slett ha en bolle med suppe.

Hvorfor du kan spise alt som Soup

Du kan spise så mye av det hjemmelaget suppe som du kan mage, fordi suppe miks er i hovedsak fylt med noe annet enn gode ting. Du kan ikke spise for mye, og en vekt på bare 45 kalorier per kopp, det er uslåelig. Du kan spise over et dusin boller av denne ting, og fortsatt ikke har overskredet det daglige kaloriinntaket, så spiser opp. Bare pass på at maten du spiser som ikke er din suppe er porsjon riktig og små.

Krydre det opp for Dinner

For å gjøre den grunnleggende suppe, følg denne oppskriften:

£ 1 gulrøtter
3 medium løk
4 selleristilker
2 fedd hvitløk
2 bokser tomater (28 oz.)
1/2 hode kål
3/4 pund grønne bønner
1 boks kyllingbuljong (48 oz.)
6 kopper vann
3 zucchini
2 poser spinat (6 oz.)
Salt og pepper etter smak

For middag, som alltid bør være din suppe, kan du tilsette ingredienser som fisk, pasta, bønner, poteter, og til og med bakken kalkun. Dette gjør et helt nytt måltid for deg å nyte, og det finnes oppskrifter på nettet for deg å gjøre alle slags ting, fra minestrone til gresk fiskegryte.

Ikke glem å spise på Good Stuff

En svært viktig del av denne dietten er å spise riktig mat når du ikke spiser suppen. Når du tilbereder suppe, bør du prøve å få annen mat klar for uken også. Sørg for at du har massevis av frukt på hånden. Frukt er den ultimate diett mat fordi det er ekstremt lave i kalorier og høy i naturlig sukker som holder energien oppe. Ifølge DietBites.com, kan du spise tre bananer før du selv komme nær sukkerinnholdet i en candy bar. Så neste gang du får en søt tann, snack på noen søte frukt.

Kutt ut de dårlige ting

Hvis du kommer til å forsøke noen diett, er det en god idé å sørge for at du ikke bare holde seg til dietten plan, men også gjøre et par andre grunnleggende regler for deg selv. Prøv for eksempel å kutte ut alkohol så mye som mulig, samt alle sukkerholdige eller musserende drikke. Drikk så mye vann som du kan håndtere, og også unngå røyking og andre giftstoffer. Den sunnere kroppen din er, jo større er muligheten den har fungere ordentlig og kaste pounds.