Digidexo.com

Conn sykdom

Tegn og symptomer på en binyre Tumor

De to binyrene er en del av kroppens endokrine systemet. De er oransje, triangelformede kjertler som er plassert direkte på toppen av nyrene. Disse kjertlene produserer adrenalin, som består av noradrenalin og adrenalin. De produserer også aldosteron og kortison. Svulster på binyrene kan resultere i overproduksjon av adrenalin, noe som resulterer i en tilstand som kalles feokromocytom. Tumorer kan også føre til en overproduksjon av kortisol, som resulterer i Cushings syndrom.

Symptomer på pheochromocytoma

Når en tumorer dannes i den sentrale del av binyrene, feokromocytom kan utvikle seg. Symptomer på denne tilstanden er hodepine, angst, overdreven svetting, skjelving, racing hjerterytme, intoleranse for varme, vekttap, nedre del av brystet eller magesmerter og kvalme. Ukontrollerbar hypertensjon kan også være et tegn på pheochromocytoma.

Diagnose og behandling

Denne tilstanden kan diagnostiseres ved å analysere 24 timer igjen av urinprøver for å se etter overflødig catacholamines og metanaphrines i urinen. Dessuten kan en blodprøve brukes til å sjekke for overflødig adrenalin kjemikalier i blodet. Røntgenstråler kan anvendes for å se etter tegn på en tumor. Behandlingen for feokromocytomer involverer kirurgisk fjerning av tumorer.

Symptomer på Cushings sykdom

Cushings syndrom oppstår når en svulst forårsaker binyrene til å produsere for mye kortisol. Symptomer på Cushings syndrom inkluderer hypertensjon, osteoporose, menstruasjonsuregelmessigheter, glukoseintoleranse, nyrestein og fedme. Vektøkning kan samle det meste rundt avfall og på øvre del av ryggen området. Andre symptomer kan være rødme i ansiktet, tretthet, strekkmerker, angst, depresjon og akne.

Diagnose og behandling

Cushings syndrom en diagnostiseres ved anayzing en 24-timers urinprøve for å finne ut hvor mye kortisol blir utskilt. Dessuten kan en CT scan eller MR brukes til å lete etter svulster i binyrene. Behandlinger for Cushings syndrom inkluderer enten å fjerne tumorer eller behandling av de tumorer med strålebehandling.

Andre betingelser

Adrenogenitale syndrom eller tidlig pubertet kan forekomme dersom en svulst fører til overproduksjon av kjønnshormoner. Virilisering kan forekomme dersom en svulst fører til overproduksjon av testosteron hos hunner. Feminisering kan forekomme dersom en svulst fører til overproduksjon av for mye østrogen hos menn. Conn syndrom kan forekomme dersom en svulst fører til overproduksjon av aldosteron. Conn sykdom er karakterisert ved lav kalium og høyt blodtrykk.

Tidlige symptomer som kan oppstå i Akutt Lyme sykdom

Lyme sykdom, så kalt fordi det opprinnelig ble anerkjent i Lyme, Conn., Er forårsaket av borelia burgdorferi bakterier, og som overføres av flått.

Utslett

Selv om ikke i alle Lyme tilfeller kan en blink utslett vises på flåttbitt stedet og kan oppstå i løpet av timer til måneder etter bittet.

Hodepine

En vanlig bivirkning av tidlig Lyme sykdom er en vedvarende eller tilbakevendende hodepine.

Fatigue

Ekstrem trøtthet er også en sterk indikator på Lyme. Det kan være alt fra manglende evne til å vekke fullt på å våkne til anstrengende for lett hele dagen.

Influensalignende symptomer

Tidlig Lyme sykdom kan føle seg som influensa, med smerter og en generell "kjøre" følelse. Det er en av de symptomene som forårsaker Lyme å bli feildiagnostisert som noe annet.

Fever

Siden Lyme sykdom er en infeksjon, er kroppens naturlige forsvar for å produsere en feber å drepe den.

Hva er Lymes sykdom?

Hva er Lymes sykdom?


Lyme sykdom er forårsaket av bitt av en infisert flått. Det er en akutt og kronisk sykdom som påvirker først huden, og deretter i nervesystemet, så fugene. Det kan føre til varig musculoskeletal, nevrologiske eller mental svekkelse.

Source

Bakterien som forårsaker Lyme sykdom er gjennomført av den lille, brune hjort tick.

Identifikasjon

En liten, litt hevet rød flekk vil vanligvis vises på bite området. En rød sirkel kan danne, utvide utover, med et klart sentrum. Dette er "blink" kjennetegn på borreliose. Ifølge Mayo Clinic, vil opptil 80 prosent av smittede personer har blink utslett.

Symptomer

Lyme sykdom starter med feber, trøtthet og generinfluensalignende symptomer. Ledd-og muskelsmerter oppleves som sykdommen utvikler seg. Uker til måneder senere, større ledd, spesielt knær, bli involvert. Feber, hodepine, hjernebetennelse og uregelmessig hjerterytme kan oppstå på dette stadiet. Måneder og kanskje år etter den opprinnelige bite, kan Lyme sykdom avansere å involvere smertefull kronisk betennelse i ledd, sener og muskler.

Behandling

Lyme sykdom kan behandles med hell med antibiotika.

Geografi

Lyme sykdom er oppkalt etter Lyme, Conn., Der flere tilfellene skjedde i 1975.

Online Rx Businesses Pros & Cons

Online Rx Businesses Pros & Cons


Kundene er å snu til Internett for å få sine resepter avslørt eller etablere en ny resept. Kontroversen rundt elektroniske resepter som det kan være problemer med kvaliteten på medisiner samt andre juridiske konsekvenser. Ifølge Food and Drug Administration (FDA), mange nettsteder som selger medisin er ikke amerikanske stats lisensiert apotek. FDA foreslår å besøke nettsteder som er VIPPS (Verified Internett Pharmacy Practice nettsteder) og / eller lisensiert av National Association of Boards of Pharmacy.

Pros: Privancy, Convenience og kostnader

Enkelte individer kan ha plager og tilstander de ikke føler seg komfortabel med å ha sitt lokale apotek vite om. Bestiller resepter på nettet kan du ha privatlivet for å få den medisinen du trenger uten at folk vet.

Innkjøp resepter på nettet gir deg den ekstra bekvemmeligheten av å kjøpe en vare og ikke trenger å forlate huset. Hvis du har en tilstand hvor du kjører en bil eller går kan være utfordrende kan det være stressende å komme til din lokale apotek eller ha noen andre kjøre deg til apoteket for å fylle din resept. Siden nettsteder har en lavere overhead enn en fysisk butikk kan du oppleve at reseptbelagte legemidler på nettet er rimeligere enn hva du finner på ditt lokale apotek.

Cons: svindel, tyveri og Frakt

Noen online reseptbelagte nettsteder er basert i utlandet, som mangler statlige instanser som FDA (Food and Drug Administration) som fører tilsyn med sikkerheten og påliteligheten av narkotika. Du kan være å besøke nettsteder som er kloner av pålitelige nettsteder eller laget av hackere. Det er en mulighet du vil gjøre betalingen og ikke mottar varene. Kontroller at du bruker et kredittkort som har svindel beskyttelse. Frakt ganger for noen elektroniske resepter krever at du vente i opptil tre uker eller mer før reseptbelagte skip. Hvis du har en sykdom som trenger umiddelbar medisinering, kan du lide for å spare penger og privatliv.

Tips

Online nettsteder som Better Business Bureau samt Ripoffreport.com funksjonen forbrukernes vurderinger av apotek nettsteder. Forbrukere fra begge områdene vil legge inn sine erfaringer, som vil tillate deg å være en informert forbruker i motsetning til å risikere din finansiell informasjon på resept nettstedet.

Røyking Cons

Røyking Cons


Cons av røyking definitivt oppveie de profesjonelle. De fleste er klar over at røyking kan føre til lungekreft og andre helserisiko, men hver dag noen vil starte opp eller starte å tenne opp. Røyking proffene inkluderer varig tilfredsstillelse og følelse av bonding opplevd med andre røykere. Men cons påvirker ikke bare deg, men også de som er glad i deg.

Fakta

Sigaretter inneholder det avhengighetsskapende stoffet nikotin, som absorberes raskt i blodet ved innånding. Den innledende Resultatet er stimulering av sentralnervesystemet, som inkluderer en økning i blodtrykk, puls og åndedrett. Ifølge National Institute on Drug Abuse, kan nikotin også føre til kronisk forhøyede blodsukkernivået. Det kan også føre til avhengighet, som refererer til tvangsmessig bruk av et medikament, selv når det er negative konsekvenser. Når en avhengige røyker prøver å slutte, opplever hun ubehagelige abstinenssymptomer, inkludert irritabilitet, søvnforstyrrelser og kraftige cravings for tobakk.

Betydning

Røyking er den ledende forebygges årsak til uførhet, sykdom og død i USA. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, røyking fører til ca 438 000 dødsfall hvert år, med ca 38 000 dødsfall i året tilskrives passiv røyking. Røyking skader nesten alle organer i kroppen og forårsaker 87 prosent av lungekreftdødsfall, som er den største årsaken til amerikanske kreftdødsfall for både menn og kvinner.

Kortsiktige konsekvenser

Kortsiktige konsekvenser som ikke er helserelatert inkluderer en ubehagelig lukt på klær, kostnaden av sigaretter, ubehagelig følelser rundt ikke-røykere, og hull brent i møbeltrekk eller klær. Kortsiktige helsemessige konsekvenser inkluderer en gnagende hoste, føler omstendelig etter lett aktivitet, skjelvende hender og dvelende forkjølelse.

Alvorlige helsemessige konsekvenser

Sigarettrøyking utgjør om lag en tredjedel av alle krefttilfeller. Det er ansvarlig for ikke bare lungekreft, men også for de fleste kreftformer av strupehodet, spiserøret og blæren. Ifølge American Cancer Society, inneholder tobakk mer enn 60 stoffer som er kjent for å forårsake kreft. Det er også bevis for at røyking er en viktig årsak til koronar hjertesykdom og kronisk obstruktiv lungesykdom (lunge) sykdom.

Fordelene ved å slutte

Røykeslutt kan føre til umiddelbare helsemessige fordeler for menn og kvinner i alle aldre. Avslutte minsker risikoen for lungekreft og andre former for kreft. Det reduserer også risikoen for hjertesykdom, hjerneslag og kronisk lungesykdom. Jo tidligere du slutter, jo større helsemessige fordeler. CDC tilbyr en omfattende liste over linker for hjelp slutte å røyke (se Ressurser).

Pro & Cons av DNA-testing

DNA-testing har enorm løftet for samfunnet. I medisinske anvendelser, har genetisk testing tillates mer nøyaktige diagnoser, og i den strafferettslige verden, har genetikk fanget gjerningsmenn og befridde feilaktig-dømt. Men frykt om potensialet for genetisk diskriminering og "prosjektering" av barn fortsatt bekymre mange mennesker. Alle som vurderer DNA-testing må være klar over potensialet for å oppdage uønsket informasjon om sin egen genetiske makeup.

Typer

DNA-testing har en enorm rekke anvendelser i hverdagen. Fordi hver person har en unik DNA-sekvens, er genetisk testing mye brukt som en måte å identifisere enkeltpersoner, enten for farskap testing eller i kriminelle innstillinger. I det medisinske feltet, er diagnostisk DNA-testing raskt blitt standard praksis, bidrar til å diagnostisere aktuelle sykdommer, eller for å varsle pasienter som bærer gener som øker sjansene for å utvikle visse typer kreft eller andre lidelser.

Potensiell

DNA-testing tillater enkeltpersoner å finne ut hvilke sykdommer de er mest sannsynlig å utvikle, som kan tillate dem å ta forebyggende tiltak og unngå utbruddet av sykdommene. En av de mest lovende aspekter av DNA-forskning er konseptet med såkalte "personlig medisin" som ville tillate leger å tilpasset skreddersy et medikament for å passe til en persons unik genetisk sammensetning. Dette kan i stor grad redusere komplikasjoner og øke effektiviteten av behandling.

Pros

DNA-testing har vist seg svært nyttig i det strafferettslige verden. Ikke bare genetisk testing hjelp fange gjerningsmennene, men DNA-bevis har også blitt brukt til å renvaske mer enn 200 personer som ble feilaktig dømt for forbrytelser.

DNA-testing har selv gjort det mulig å screene for visse sykdomsgener før et barn blir født. Ved hjelp av en teknikk som kalles pre-implantasjon genetisk diagnose (PGD), par som gjennomgår in vitro fertilisering kan sile potensielle embryoer før implantere dem inn i livmoren, slik at ingen av deres barn vil bære sykdomsgener. I april 2008 rapporterte engelske aviser at et par hadde brukt PGD for å skjerme sine embryoer for BRCA-1 genet, som ville ha gitt sine kvinnelige barn en 50 til 85 prosent sjanse for å utvikle brystkreft senere i livet. Ved screening embryoene før implantere dem i mors liv, var de i stand til å sikre at deres nyfødte datter gjennomført en sunn kopi av genet, noe som reduserer hennes risiko for brystkreft.

Cons

Mens amerikanere generelt støtte genetisk forskning, undersøkelser viser mange frykter at arbeidsgivere og forsikringsselskaper kan bruke en persons genetiske informasjonen til å diskriminere dem på arbeidsplassen eller i å skaffe forsikring. Som svar på denne bekymringen, vedtok kongressen den genetiske informasjonen Lik behandling loven i 2008, som setter grenser på måter forsikringsselskaper og arbeidsgivere kan bruke denne informasjonen.

Og, selvfølgelig, bærer genetikk med det stygge arven fra eugenikk bevegelsen, som søkte å forbedre samfunnet gjennom bedre "avl" av mennesker. Begynnelsen på slutten av det 19. århundre Amerika og Storbritannia, eugenisk ideer til slutt avgjort i Tyskland, der ideen om "genetisk renhet" ble et kjennetegn på den nazistiske agenda. Mens regjeringer er ikke lenger engasjert i systematiske programmer for å eliminere uønskede gener, har flere nyere filmer (inkludert "Gattaca" og "The Island") og kommentatorer utforsket muligheten for at genetisk testing vil gjøre det mulig å "ingeniør" barn med ønskelige egenskaper.

Betraktninger

Individer vurderer gjennomgår genetisk testing bør tenke veldig nøye om konsekvensene av sin beslutning. Riktignok kan det være fordeler ved å vite at du har en genetisk predisposisjon for hjertesykdom eller kreft, slik at forebyggende tiltak kan iverksettes. Det er imidlertid også potensialet for å oppdage du bærer et gen for en uhelbredelig lidelse, slik som Alzheimers sykdom eller Parkinsons.

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som rammer mange områder, blant annet bevegelser og holdning. Den strekkprøve brukes til å måle de problemer med kroppsholdning i sykdommen.

Identifikasjon

Den trekker test for Parkinsons sykdom måler spesielt postural ustabilitet, som er den relative evne eller manglende evne til å gjenopprette fra å falle, ifølge Wemove.org, en utdanningsorganisasjon for bevegelsesforstyrrelser.

Prosedyre

I pull test, er den enkelte som testes bedt om å holde balansen mens en sensor trekker henne bakover.

Betydning

Den trekker test har blitt innlemmet i Unified Parkinsons sykdom Rating Scale, som brukes til å sammenligne alvorlighetsgraden av Parkinsons symptomer.

Betraktninger

Variasjoner i testprosedyrer kan gjøre pull test noe unøyaktig, ifølge Ann Hunt, av Beth Israel Medical Center i New York, og Kapil Sethi, ved Medical College of Georgia i Augusta, Ga.

Andre tester

Andre tester som brukes til å diagnostisere Parkinsons sykdom omfatter å måle hastigheten av bevegelser og inspisere muskelstivhet.

Dreven søvnighet på dagtid og Parkinsons sykdom

Dreven søvnighet på dagtid og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er mest forbundet med problemer med bevegelse at det fører til. Imidlertid kan Parkinsons sykdom påvirker mange aspekter av livet, noe som fører til muligens uventede symptomer som søvnighet på dagtid.

Funksjoner

Søvnproblemer, inkludert problemer med å sovne og våkne opp i løpet av natten, blir ofte opplevd ved Parkinsons sykdom ifølge Mayo Clinic og National Institute of nevrologiske lidelser og Stroke (ninds).

Effekter

Parkinsons syke kan oppleve søvnløshet, som fører til tretthet på dagtid. Insomnia oppstår ofte fordi lider må urinere ofte som forstyrrer søvnen. Andre symptomer forverres om natten slik som REM-søvn atferdsforstyrrelse, noe som øker ufrivillige bevegelser, ifølge Merck Manuals.

Effekter

Personer med Parkinsons som har problemer med å sove om natten kan oppleve søvnanfall, der folk plutselig blitt veldig trøtt og selv sovner, ifølge Mayo Clinic.

Identifikasjon

Søvnproblemer for Parkinsons sykdom syke kan bli vurdert av avhør pasienten samt gjennom å observere søvn, ifølge Joan Santamaria, MD, av Nevrologisk avdeling ved Hospital Clinic i Barcelona og Institut d'Investigació BIOMEDICA.

Komplikasjoner

De som har søvnproblemer på grunn av Parkinsons sykdom ofte også lider av depresjon, ifølge Merck Manuals.

Vitamin D for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom, også kjent som PD, har fire viktigste symptomene: skjelving i ett ben, armer, ansikt og kjeve; lemmer og bagasjerommet som er stiv; langsom bevegelse; og nedsatt koordinasjon og balanse. Forskning har blitt gjennomført for å se på effekten vitamin D kan ha på Parkinsons sykdom.

Vitamin D

Vitamin D kan gjøres i kroppen fra eksponering for sollys, og kan også komme fra matvarer og kosttilskudd. Melk og mest meieriprodukter er beriket med vitamin D.

Vitamin D & Blood

En studie i Archives i Neurology tyder på personer som lider av Parkinsons kan ha "lave nivåer av vitamin D. blod" Pasienter med Parkinsons og Alzheimers og voksne på samme alder ble studert. De med Parkinsons sykdom hadde lave nivåer av vitamin D.

Mangel på vitamin D

Studien, utført av forskere ved Emory University, betyr ikke vitamin D vil hindre Parkinsons sykdom. Studien indikerer også at det ikke har blitt bevist at det å ha lave nivåer av vitamin D er årsaken til Parkinsons sykdom.

Bentap

Mange pasienter som har Parkinsons sykdom kan også være i fare for osteoporose. Det er en mangel på forskning på vitamin D og dens innvirkning på beinmetabolismen hos Parkinson-pasienter.

Fremtidig forskning

Videre forskning er nødvendig for å fastslå om vitamin D kan forebygge Parkinsons sykdom.

Lithium & Parkinsons sykdom

Lithium & Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom (PD) er en progressiv, neurodegenerativ forstyrrelse karakterisert ved lem stivhet, mangel på balanse, nedsatt bevegelighet, og rystelser. Nedskrivningen og død av dopamin cellene resulterer i utviklingen av PD som svekker motor, tale og nevrologiske funksjoner. Studier har demonstrert den potensielle gunstige virkninger av litium behandling for Parkinsons sykdom.

Nøkkel Proteiner

Bcl-2 er et protein som virker til å beskytte hjerneceller mot skader. Høye nivåer av proteinet glykogensyntasekinase 3b (GSK-3b) påvirke hjerneceller, og bidra til deres forringelse.

Fordeler med litiumbehandling

Studier har vist at litium er fordelaktig for beskyttelse av hjerneceller mot for tidlig død. Litium er vist å øke konsentrasjonen av Bcl-2 og redusere nivåene av GSK-3b.

Litiumtoksisitet

Toksisitet oppstår når litiumnivåene i kroppen blir for høy. Personer med litiumtoksisitet kan oppleve symptomer som inkluderer oppkast, diaré og muskelsvakhet.

Drug Interaction

Medisiner, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), diuretika, og selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan ha negativ samhandle med litium.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med langvarig litium bruk inkluderer økt tørste, enten økt eller redusert vannlating, oppblåsthet og mild kvalme. Alvorlige bivirkninger inkluderer sløret tale, nedsatt syn og skjelvinger og kan være en indikasjon på litiumtoksisitet.

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en progressiv nevrologisk lidelse som forårsaker bevegelsesproblemer, skjelvinger, stivhet, stivhet, og vanskeligheter med å gå og snakke. I tillegg til fysiske utfordringer, mennesker med Parkinsons, og deres omsorgspersoner, må ofte forholde seg til følelsesmessige problemer og personlighetsforandringer.

Årsak

Parkinsons sykdom minsker dopamin, et kjemisk stoff i hjernen som påvirker mental helse. For mye dopamin, i stedet for lite, kan gi symptomer på schizofreni.

Symptomer

The Cleveland Clinic lister emosjonelle symptomer som angst, forvirring, tretthet, søvnproblemer og spenning.

Mood

Dr. Irene Richard, senior medisinsk rådgiver for Michael J. Fox Foundation, skriver at depresjon forekommer hos opptil 40 prosent av pasientene, og kan være et tidlig symptom på Parkinsons sykdom. Humørsvingninger som ligner "bipolar lidelse på daglig basis" kan også vises.

Følelser

Ifølge PDCaregiver.org, irritabilitet uten grunn kan være blant de første tegn på Parkinsons, og noen mennesker utvikler frykt, usikkerhet og motvilje mot å engasjere seg i nye situasjoner. Andre kan miste motivasjonen og bli avhengig, og normalt muntre mennesker kan bli pessimister.

Medisiner

The Cleveland Clinic rapporterer at medisiner som brukes til å behandle Parkinsons kan noen ganger føre til hallusinasjoner, vrangforestillinger og paranoia.

Behandling

Som i 2009, forskning på behandlingsalternativene var pågående. Terapi inkluderer antidepressiva og antipsykotiske medisiner. Blant antidepressiva, melder Reuters den 18. mars 2009 at trisykliske kan være mer effektivt enn SSRI.

Genetisk kausalitet Involvert i Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er ansett å være idiopatisk, noe som betyr at dets samlede årsak er ukjent. I noen tilfeller er det imidlertid ikke ut til å være en genetisk (arvet) komponent i utviklingen av sykdommen.

Impact

Mellom 15 og 20 prosent av personer som utvikler Parkinsons sykdom har også en familie historie av tilstanden, ifølge Merck Manuals.

Funksjoner

Merck Håndbøker rapporterer at autosomal (ikke-sex kromosom) dominante og recessive gener har blitt identifisert til utviklingen av Parkinsons sykdom.

Betydning

Snarere enn å forårsake Parkinsons sykdom, noen arvet egenskapene kan gjøre folk mer mottagelig for å utvikle sykdommen, ifølge Cleveland Clinic.

Alder

Det ser ut til at form av Parkinsons sykdom som går i familier påvirker yngre mennesker (Parkinsons påvirker det meste personer over 50 år), ifølge Medline Plus.

Risikofaktorer

Andre risikofaktorer for Parkinsons sykdom omfatter kjønn, som menn er en noe økt risiko, og eksponering over tid for å herbicider og pesticider, i henhold til de Mayo Clinic.

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Mer enn 1 million amerikanere har Parkinsons sykdom, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Det finnes ingen kur, men det har vært mye lovende forskning på forståelse, behandling og stanse utviklingen av sykdommen i 2008 og 2009.

Gene Funnet

Ett gen er avgjørende i utviklingen av Parkinsons sykdom og essensielle rystelser. Genet, LINGO1, er «den første felles genetisk komponent i utviklingen av begge lidelsene,» ifølge mayoclinic.org.

Anemi

Personer med kronisk anemi var mer sannsynlig at lider av Parkinsons sykdom tiår senere, mayoclinic.org rapportert. Den anemi-Parkinsons sykdom forbindelse overrasket forskerne.

Gambling

Parkinsons sykdom pasienter som tar legemidler som kalles dopaminagonister for å bekjempe deres tilstand er mer tilbøyelige til å utvikle destruktive atferd, inkludert spilleavhengighet og hyper mayoclinic.org rapportert.

Potensiell terapi

Mayo Clinic forskere oppdaget en terapi som kan stanse utviklingen av hver Parkinsons sykdom pasienten. Behandlingen reduserer mengden av et protein som kalles alfa-synuclein som er tilstede i unormale mengder i alle pasienter.

Brain Stimulation

På den 12 september 2008, avslørte Mayo Clinic at det hadde utviklet en trådløs sensor som måler nivåene av flere kjemikalier i hjernen, inkludert dopamin. En mangel på dopamin forårsaker Parkinsons sykdom.

Nevrologisk funksjon av Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom (PD) er en nevrologisk lidelse som rammer oftest folk som er minst 50 år gammel. Parkinsons sykdom er forårsaket av en mangel på dopamin produksjon i hjernen. PD er en progressiv sykdom.

Dopamin

Nervecellene bruker dopamin, et produkt av hjerneceller, for å kontrollere kroppsbevegelser. Med Parkinsons sykdom hjernen ikke produserer nok dopamin, som fører til nevrologiske funksjonsproblemer som oppstår.

Symptomer

Vanlige symptomer på PD er muskelskjelvinger, muskelspenninger, langsomme bevegelser og dårlig balanse. Muskelskjelvinger kan vises i armer, ben, hender og ansiktet.

Diagnose

Symptomer på Parkinsons sykdom kan oppdages gjennom en fysisk undersøkelse. Imidlertid kan tidlig påvisning av PD være vanskelig fordi symptomer første vises subtilt.

Behandling

Reseptbelagte legemidler, som levodopa, brukes for behandling av Parkinsons sykdom. Disse stoffene bidra til å stimulere produksjonen av dopamin.

PD hos barn

Parkinsons sykdom hos barn er sjelden og er forårsaket av mer følsomme nerver, fremfor problemer med å produsere dopamin.

Balanseproblemer med cervical plate sykdom

Balanseproblemer med cervical plate sykdom

Nakkeskader og aldring føre til cervical plate sykdom. Balanseproblemer fra cervical plate sykdom tyder nerve kompresjon som krever aggressiv medisinsk intervensjon.

Årsaker

Ifølge Nevrokirurgi dag kan cervical plate sykdom føre til kompresjon av ryggmargen og nervene som fører til bena. Som ryggrad få mindre mellomrom mellom ryggvirvlene krympe. Nerver serverer armer, bein og indre organer (perifere nerver) er komprimert.

Symptomer

Turgåing er ustø. Sprer bena og føttene bredere enn normalt skaper bedre stabilitet mens du står. Snubler eller trenering kan øke, og du kan oppleve muskelkramper eller nummenhet i føtter og ben.

Diagnose

Leger gjennomføre nevrologiske eksamener, teste reflekser og sensasjon. En MR kan vise en innsnevring spinalkanalen (spinal stenose) eller ødelagte plater i nakken. Røntgenbilder kan vise benete anslag trykke med rot nerver der de kommer ut av ryggraden.

Behandlinger

Dekompresjon kirurgi, anterior cervical diskektomi eller spinal fusjon kan stabilisere nakke regionen og avlaste presset på rot nerver. Ved hjelp av en rullator eller stokk kompenserer for tap av balanse.

Advarsel

Kirurgi kan ikke redusere balanseproblemer og kan føre til kroniske smerter, talevansker og ryggmargsskade.

Avgiftning for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en motor-system lidelse som oppstår på grunn av tap av hjernecellene som produserer dopamin. Genetikk er en betydelig risikofaktor for å få Parkinsons sykdom. Kjemikalier og andre giftige stoffer som du blir utsatt for hver dag også spille en rolle. En pasient med Parkinsons sykdom kan ha en genetisk abnormitet i måten kroppen blir kvitt giftstoffer. Dette fører til økte mengder giftstoffer i kroppen, som direkte påvirker nervesystemet. Glutation avgiftning terapi ser ut til å hjelpe de med Parkinsons sykdom.

Glutathione Therapy og avgiftning

Glutathione terapi er en vellykket avgiftning terapi for Parkinsons sykdom, som ble startet i 1998 av Dr. David Perlmutter, en ekspert innen nevrologi. Han studerer bruk av glutation i bekjempelsen av sykdommer så som Parkinsons sykdom. Glutation er et lite molekyl som består av tre aminosyrer, og er til stede i nesten hver eneste celle i kroppen. Det bidrar til å fjerne eller avgifte skadelige stoffer fra kroppen.

Den primære rolle glutation avtar Parkinsons sykdom ved å ødelegge frie radikaler. Frie radikaler er skadelig for kroppen og hjernen og vises når giftstoffer er tilstede i miljøet. Perlmutter rapporterer at 80 prosent til 90 prosent av de som bruker glutation terapi demonstrere en bemerkelsesverdig forbedring. Disse forbedringene omfatter mindre stivhet og bedre gange, bevegelse, koordinasjon og tale. Rystelser er langt mindre tydelig, og det er en reduksjon av depresjon hos mennesker med Parkinsons sykdom ved hjelp av denne behandling.

Perlmutter foreslår å gi 1400 mg av glutation intravenøst ​​i 10 minutter tre ganger i uken. Han bruker denne protokollen på Perlmutter Health Center i Naples, Florida. Glutation må tas intravenøst ​​fordi den er fordøyd for fort når det tas oralt. Urten melk tistel forårsaker oppbevaring av glutation, så det er en del av glutation avgiftning program.

Selv de som har sent stadium av Parkinsons sykdom få noen nytte av behandlingen. Klinikker over hele landet, som for eksempel Hoffman Center i New York, kan du bruke glutation detoksifiseringsterapi hell for de som lider av Parkinsons sykdom.

Restless Leg Syndrome & Parkinsons sykdom

Restless Leg Syndrome & Parkinsons sykdom

Rastløse ben syndrom og Parkinsons sykdom er to helt forskjellige forhold. Men de er noen ganger sammenvevd. De ofte eksistere sammen og har liknende behandlinger.

Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom er en tilstand som innebærer trang til å bevege bena, involverer en kløe, dra, krampetrekninger følelse dypt inne i beinet.

Årsak til Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom kan utløses av en rekke forhold som spenner fra svangerskap til jernmangel. En annen tilstand som er kjent for å utløse rastløse ben syndrom er Parkinsons sykdom.

Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en sentralnervøs forstyrrelse som skader den del av hjernen som produserer dopamin, en nevrotransmitter som regulerer bevegelsen. Denne sykdommen resulterer i langsom bevegelse, skjelvinger, balanse problemer og tap av koordinasjon.

Årsak til Parkinsons sykdom

Forskere spekulerer i at årsaken til Parkinsons sykdom kan ha genetiske og miljømessige opprinnelse.

Behandling

Selv om de er forskjellige lidelser, kan både Parkinsons sykdom og restless legs syndrom behandles med dopaminergiske midler, en gruppe av medisiner laget av dopamin. Eksempler på slike medisiner er levodopa og karbidopa kombinasjon (Stalevo og Sinemet).

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Lesjonen som utvikler ved Parkinsons sykdom er kjent som en Lewy legeme. Det er et uvanlig samling av proteiner som bidrar til død av celler i hjernen hos en person som påvirkes av Parkinsons sykdom.

Identifikasjon

Lewy-legemer er sammensatt av det naturlig forekommende protein synuclein, som danner uvanlige innskudd i hjerneceller i Parkinsons sykdom, i henhold til Merck håndbøker.

Beliggenhet

I Parkinsons sykdom, Lewy-legemer utvikles i cellene i en del av hjernen som er kjent som substantia negra og i noen andre områder i tillegg, i henhold til Merck håndbøker.

Betydning

Lewylegemer ødelegge celler i hjernen som produserer dopamin, et kjemikalie som brukes av hjerneceller å styre koordinering og bevegelse, i henhold til Merck håndbøker og Medline Plus.

Betraktninger

Det er svært få tilfeller av Parkinsons sykdom der Lewylegemer ikke utvikler, ifølge Merck Manuals.

Ties

Lewy-legemer, i henhold til Merck håndbøker, er også funnet i andre neurologiske lidelser som Alzheimers sykdom.

Grunnleggende Patofysiologi av Parkinsons sykdom

Grunnleggende Patofysiologi av Parkinsons sykdom

Patofysiologi studier endringene i et organ eller vev forårsaket av en sykdom eller andre medisinske forhold. Parkinsons sykdom er markert med tapet av en viss form for hjerneceller, og utvikling av spesielle områder av proteiner i hjernen.

Dopamin

Ved Parkinsons sykdom, celler i hjernen som produserer signalstoffet (kjemisk budbringer) dopamin dør eller slutter å virke, ifølge Medline Plus.

Funksjoner

Det er ikke bestemt nøyaktig hva som forårsaker dopamin-produserende celler til å dø, ifølge Mayo Clinic. Imidlertid er det kjent at tap av disse cellene fører til en mangel på muskelkontroll ifølge Medline Plus.

Teorier

Noen teorier for tap av dopaminproduserende celler i Parkinsons sykdom omfatter aldring (celler blir tapt naturlig over tid), eksponering overfor neurotoksiner (kjemikalier som dreper hjerneceller) og en mulig genetisk predisposisjon, ifølge Cleveland Clinic.

Lewy Bodies

Lewy-legemer er uvanlige forekomster av proteinet synuclein, som utvikler seg i en del av hjernen som kalles substantia nigra, ifølge University of Minnesota Department of Neurology.

Betraktninger

Det er bare noen få tilfeller av Parkinsons sykdom der Lewylegemer ikke utvikler, ifølge Merck Manuals. Lewy-legemer er også funnet i en rekke andre neurologiske sykdommer, ifølge University of Minnesota Department of Neurology.

Fysisk Vurdering av Ménières sykdom

Ménières sykdom er en indre øret lidelse som fører til uvanlige sanseopplevelser. Endringer i volum eller sammensetning av en persons indre øret fluid kan føre denne lidelse. Ménières sykdom er diagnostisert fra symptomer, tester og en medisinsk undersøkelse.

Vertigo

Ifølge Mayo Clinic, er vertigo en spinnende følelse som fører til tap av balanse og er et tegn på Ménières sykdom når to spontane forekomster av vertigo vare i 20 minutter eller lenger.

Hørselstap

Pasienter med Ménières sykdom erfaring hørselstap som er bekreftet av en medisinsk test av hørsel.

Tinnitus

Tinnitus eller øresus ofte oppstår med Ménières sykdom pasienter og kan forårsake en brølende, summende eller hvesende lyd i øret.

Aural Fylde

En aural fylde eller felling av fylde og trykk i øret forekommer hyppig hos pasienter med Ménières sykdom.

Tester

En pasients balanse kan vurderes med roterende stol testing som måler indre øret funksjon og andre balanse vurderinger. Magnetic resonance imaging tester og datastyrte tomografi skanninger kan utføres for å få et detaljert bilde av det indre øret området og utelukke andre medisinske tilstander.