Digidexo.com

Hvordan kvelden slanking Fra Plateau

Få ting er så frustrerende som når du spiser riktig og trene mye, og finner ut at du ikke lenger å miste vekt. I løpet av den første måneden, ble du miste 02:58 pounds per uke. Men nå skalaen ikke er budging, og klærne har blitt montering du det samme for de siste par ukene. Det ser ut til at vekttap har plateaued. Du bør ikke bekymre deg. Plateauing er vanlig, og med den rette tilnærmingen, ganske lett å bryte ut av.

Hvordan kvelden slanking Fra Plateau

Bryte et platå

•  Etablere at du faktisk har plateaued. Kanskje du bare ikke prøver så hardt lenger. Lisensiert ernæringsfysiolog og kostholdsekspert Martha McKittrick sier på sin blogg Citygirlbites.com at "det er mulig at du har blitt mindre flittig med din diett og treningsprogram. Det er vanlig å miste litt fokus etter den første del av din vekttap plan."

Pass på at du ikke spiser klippe. Det er svært lett å over-spise uten å legge merke til. Doktor David L. Katz, MD, av Oprah.com området, påpeker til "Se etter steder der kalorier kan skjule --- dressinger, pålegg, sauser, krutonger og krydder." Selv om du bare spiser en munnfull her eller hente et par nøtter der, legger det hele opp.

Bland opp din diett. McKittrick foreslår at du prøver å spise seks mini-måltider i stedet for tre store pr dag. "Hvis du er på en fettfattig diett, kan du prøve en lavere carb diett i noen uker. Hvis du spiser sent på kvelden, kan du prøve å slutte å spise på 7 til 8 pm," sier hun på bloggen sin. Prøv å kutte all alkohol. Variere størrelsene på måltidene.

Endre opp ditt treningsprogram. Gjør du det vil sjokkere kroppens stoffskifte. Etter ca fem til seks uker, vil kroppen din har blitt vant til det du gjør. Det betyr at du ikke lenger vil brenne så mange kalorier gjør akkurat det samme etter en stund. Prøv å gjøre spinne hvis du har kjørt, eller legge små intervaller i din jogging rutine. Hvis du vekt tog - som du bør gjøre - changea definitivt runde øvelsene.

Både McKittrick og Katz understreke at du må være tålmodig. Selv om du ikke mister i samme tempo som du gjorde i begynnelsen av din innsats, kan du likevel være å miste vekt. Noen ganger kroppen vil bare justere på egen hånd.

Hint

  • Kanskje du ikke har plateaued. Det kan bare være at kroppen din er å tilpasse seg sin nye vekt. Husk kroppen ikke alltid tape i et jevnt tempo. På en lav carb diett mister du mye vann vekt de første ukene. Dette kan gjøre det virke som om du har plateaued.
  • Det er aldri en god idé å besette om vekttap. Det kan føre til anoreksi og andre spiseforstyrrelser. Mens håndtere en tregere vekttap, prøver å fokusere på hvor bra du føler deg, og hvor sterk og sunn du blir fra din trening og sunt kosthold.