Digidexo.com

Sunn snacks for barn

Sunn snacks for barn


Å ha sunn snacks i huset for barn er en viktig del av foreldrenes jobb. Med konstant reklame for junk food, trenger alle barn å bli minnet om at å spise godt er avgjørende for å leve et langt og sunt liv. Begynner å velge sunn snacks for barn i stedet for sukker-fylt søppel som faktisk kan skade barnets helse. Nedenfor er noen forslag for å hjelpe deg i gang.

Frukt

Fersken, melon, bær, appelsiner, epler og andre frukter er svært sunn snacks for barn. Hold disse kuttet opp i kjøleskapet slik at barnet lett kan hente sin favoritt frukt for en matbit.

Grønnsaker

Serve barnet ditt skiver agurk, brokkoli, blomkål eller drue tomater og baby gulrøtter for en etter-skolen snack. Legg en liten mengde av hennes favoritt dressing for å dyppe grønnsakene i.

Yoghurt

Yoghurt er en enkel og rask matbit fylt med helsefordeler. Velg mellom en rekke av smaker eller kjøpe unflavored eller vanilje og legge til ditt barns favoritt frukt.

Tørket frukt

Tørket frukt er en stor og sunn snack mat for barn. Plukk fra en rekke vanlig tørket frukt eller velger de belagt med yoghurt eller sjokolade.

Nøtter og frø

Hold en bolle med blandede nøtter og frø på telleren for barnet ditt. Legg til litt tørket frukt, miniatyr marshmallows og sjokoladebiter for å lage din egen barnevennlig trail mix.

Granola Bars

Granola barer kommer i et stort utvalg av barnevennlige smaker. Velg en merkevare som er lav i sukker og konserveringsmidler.

Popcorn

Naturlig popcorn er en av de beste sunn snacks for barn. Dryss med revet ost og en liten mengde salt eller hvitløk pulver.