Digidexo.com

Grønnsaker for Weight Loss

Grønnsaker består av vitaminer, mineraler og fiber, og har også et høyt vanninnhold. På grunn av sine lav-kalori, næringsrike egenskaper, de er alltid anbefalt av leger og ernæringsfysiologer når det kommer til vekttap. Grønnsaker kan brukes for snacks og lagt inn med hoved retter.

Reduksjon

Før du begynner å bruke grønnsaker, må du vite hvor du skal begynne og hvor du ønsker å ende opp. For å gå ned i vekt, må du opprette en kalori underskudd hvor din totale daglige utgifter er høyere enn inntaket. Hvis du var å redusere det daglige inntaket med 500 kalorier, kan du miste £ 1 en uke, fordi det tar en 3500-kalori reduksjon å miste en kilo. Bytt ut noen av de høyere kalori side retter og hovedretter med grønnsaker, som de er betydelig lavere i kalorier.

Frisk, ikke stekt

Det er sant at grønnsaker har sine fordeler, men disse fordelene er kansellert ut når du ikke forberede grønnsakene dine riktig. Hvis du er ute etter å gå ned i vekt, unngå å legge smør, ost og breading. Dette vil slå en lav-fett sunn mat til et fett-laden kalori bombe som har blitt frarøvet sin næringsverdi. Frityrstekte grønnsaker er spesielt ille fordi de blir mettet fett når de er kokt.

Flere måltider

Tre måltider om dagen har vært gullstandarden i mange år. Dette, kombinert med kalori begrensning, kan være en effektiv måte å gå ned i vekt, men det også foreslår et potensielt problem. Hvis du venter lange perioder mellom måltidene, kan du bli skrubbsultne og ender opp med overspising. Det andre alternativet er å spise flere måltider i løpet av dagen. Dette kan holde deg følelsen fornøyd, det kan holde energinivået opprettholdes, og det kan også gi stoffskiftet en fin boost. Å spise et lite måltid hver to til tre timer i løpet av dagen vil også gjøre det lettere for deg å få de anbefalte 3-5 porsjoner grønnsaker om dagen.

Fiber

Fiber er en ikke-fordøyelig stoff som kan finnes i bønner og fibrøs grønnsaker som brokkoli, blomkål, rosenkål, yams, gulrøtter og squash. Når grønnsaker som er høy i fiber er fortært, de tilbyr deg en rekke fordeler som påvirker vekttap. De skaper bulk i magen, noe som kan bidra til å fylle deg opp; holde deg mett for en lengre periode; og kan føre til at du spiser færre kalorier totalt med måltider. Sørg for å ha noen form for høy-fiber grønnsaker med alle måltider.

Alternativer

Måltider du spiser trenger ikke å være alle grønnsaker, men sørg for at de er fremtredende. Til frokost, har en salat med en hakket opp hardkokte egg, har en vegetarisk omelett eller gjøre et egg sandwich med salat og tomat på en hel-hvete bun. Til lunsj, prøv en hel-hvete wrap med tunfisk og rå grønnsaker, en salat med et kyllingbryst på toppen, eller en hel pita med fettfattig ost, salat og tomat. Kveldsmat kan bestå av hel-hvete pasta med dampet brokkoli og lav-fett italiensk dressing, bakt laks med brun ris og dampet blomkål, eller en mager biff med bakt søtpotet og rosenkål. Eksempler på mindre måltider er selleri med mandel smør i sentrum, babygulrøtter med ost pinner, og ris og bønner.