Digidexo.com

Slik Shop for lav-natrium Foods

Slik Shop for lav-natrium Foods


Shopping for lav-natrium matvarer er kanskje ikke så vanskelig som du tror. Ifølge regjeringen retningslinjer, bør vi ikke forbruker mer enn 2300 mg natrium per dag, en artikkel av Katerine Kam av WebMD sier. Det er mange måter å holde seg innenfor den foreslåtte saltinnhold, noe som inkluderer å lese etikettene mer nøye og spise mer naturlige, ikke-bearbeidet mat som er typisk høy i natrium innhold. Som en shopper må du ta deg tid til å bli klar over hva du legger i handlekurven.

Slik Shop for lav-natrium Foods

Slik Shop for lav-natrium Foods

•  Lag en liste over typiske handleliste eller ting du holder i huset jevnlig og skrive ned natrium per porsjon. Hvis mengden av natrium i porsjon ser ut til å ta opp en stor mengde at 2,300 mg beløp, slutte å kjøpe den. Besøk din lokale supermarked og se etter sammenlignbare produkter som enten kommer i "lav natrium" variasjoner eller et helt annet merke. Mange marinader, krydder, sauser, kjøttpålegg, hermetisk mat, og smør er enten solgt usaltet eller med lavere natrium innhold. Velg disse produktene i stedet, og som vil få deg til en god start.

Kjøp alle naturlige, ikke-bearbeidet mat. I stedet for å kjøpe det kan av snittebønner eller mais, kjøpe naturlige, friske frukter og grønnsaker. Det er ingen etiketter å lese ved siden av en bunke med fersk brokkoli eller maiskolbe. Se på den lyse siden, det smaker bedre også.

Hold deg unna de fleste supper med mindre de tydelig si "lavt natrium." selv da, er det likevel lurt å lese etiketten og hvis den har mer enn 300 mg natrium per porsjon, styre klar. De fleste supper kan sette deg over din foreslåtte natrium inntaket med bare én eller to porsjoner.

Kjøp en lavere natriumsalt produkt, som vanligvis inneholder om lag 33 prosent mindre natrium i volum så standard iodized salt. Du kan prøve ulike andre salterstatninger, som kan vanligvis finnes i supermarkedet i nærheten av salter. Kjøpe disse produktene hovedsakelig for matlaging. Det anbefales at du bruker så lite salt som mulig når matlaging, og dette kan betydelig redusere det daglige saltinntaket. Den beste variabelen er den du kan kontrollere. Men visse måltider virkelig trenger litt smakstilsetning og det er da disse produktene kommer i hendig. Ikke glem å måle mengden av natrium du legger når matlaging.

Unngå prepackaged eller frossen mat måltider fordi mange er svært høy i natrium. For å fullt ut kontrollere saltinntaket, må du bli mer oppfinnsom når du planlegger måltidene. Også, når du besøker pålegg telleren for lunsj, alltid be om lav-salt produkter. Alltid holde seg borte fra pepperoni, salami og bologna for å nevne noen. Få alle naturlige kjøttpålegg, slik som lav-salt kalkun eller lav-salt skinke, ikke noe røkt eller ekstra krydret, for eksempel Grill eller buffalo smakstilsetninger som disse er høy i natrium. Lav salt kjøttpålegg har fortsatt mye av smaken, men har en betydelig lavere natriuminnhold enn sine kolleger.

Hint

  • Når du er i tvil alltid lese etiketten.