Digidexo.com

Meal Planning for diabetiker dietter

Meal Planning for diabetiker dietter


Diabetes endrer måten kroppen bruker insulin og til slutt slår seg av den mekanismen som produserer insulin i leveren hvis blodsukkernivået forblir ukontrollert. Fedme og kosthold er anerkjent som de viktigste årsakene til type 2 diabetes hos voksne, men noen Type 1 diabetikere kan også dra nytte av en diett organisert rundt god ernæring, riktig forberedelse og måtehold. Planlegging menyer for diabetikere har brukt en rekke teknikker som teller "karbohydrater," utveksling systemer eller glukose telling. Ernæringsfysiologer kan starte du på vei til menyen planlegging. Bruk en planlegger eller konstruere en daglig meny ved hjelp av tilgjengelig informasjon fra organisasjoner som Mayo Clinic eller American Diabetes Association. Alle disse metodene enige om visse grunnleggende som bør vurderes ved planlegging av menyer for diabetikere.

Forskning på årsakene til diabetes har avdekket en kompleks blanding av nye teorier, men målene for diabetiker diett forblir konstant. Følg lyd ernæringsmessig balanse (50 til 60 prosent karbohydrater, 12 til 20 prosent protein, ikke mer enn 30 prosent fett), men spredt karbohydrater jevnt over en 24-timers periode for å kompensere for den manglende evne til å regulere kropps blodsukkeret. Diabetikere trenger å begrense inntak av mettet fett på grunn av deres økte risiko for hjertesykdom og fiber synes å hjelpe ved behandlingen av karbohydrater, noe som gjør hele korn, spesielt fordelaktig. Forskning har ikke konkludert med at karbohydrater fra sukker heve blodsukkernivået raskere enn karbohydrater fra stivelse, men de har funnet ut at karbohydrater i kokte frukter og grønnsaker konvertere til glukose raskere enn gjør de i rå, skrellet frukt og grønnsaker. Forberedelse på umettet fett og broiling og baking i stedet for steking eller panering hjelper også begrense fettinntaket.

Siden fedme er en av årsakene til diabetes, bør måltider planlegges å bruke deler beregnet for vekttap --- mindre porsjoner med næringsrik "snacks" mellom måltider. Siden lyd ernæring krever fem eller flere porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag, frisk frukt og grønnsaker blir en bærebjelke i måltid planlegging for diabetikere. Substitute bakken kalkun for kjøttdeig og begrense inntaket av fet mat som bacon og kolesterol-tung innmat for ytterligere å redusere fettinntak. Servere måltider i jevne mellomrom i løpet av dagen, ved hjelp av frukt eller grønnsak snacks for å holde fordøyelsessystemet fungerer. Selv iskrem og informasjonskapsler kan bli jobbet i en meny, som gir porsjoner er moderat og karbohydrater er plassert riktig i den daglige forbruksmønsteret. Dette vil brenne kalorier og prosess karbohydrater jevnt istedenfor fosser med store måltider (og midnatt raid på kjøleskapet) og stoppe døde i periodene mellom måltidene som vil tilsvare pigger og "krasjer" i blodsukker.