Digidexo.com

Hvordan identifisere Compulsive Overspising i din kjære

Hvordan identifisere Compulsive Overspising i din kjære


Preget av å ikke være i stand til å slutte å spise, resulterer tvangsmessig overspising vanligvis i vektøkning. Mat er en måte å takle følelser, konflikter, stress og daglige problemer for tvangs overeaters.

Hvordan identifisere Compulsive Overspising i din kjære

•  Identifiser emosjonelle problemer. Mat er ofte en måte å blokkere ut følelser som er vanskelig for personen å forholde seg til. Følelser er en viktig del av overspising. En følelse av å være ute av kontroll og at deres matvaner er unormale er i forkant for de fleste tvangs overeaters.

Identifiser tidligere utgaver. Tidlig barndom er den mest utbredte tid for overspising mønstre å starte. Barn og voksne blir Tvangsspisere når de ikke har utviklet de nødvendige emosjonelle mestringsmønstre som de trenger. Så i stedet for skikkelig håndtere stressende situasjoner, vil en tvangsmessig overeater bruke mat som en mestringsmekanisme.

Forstå som utvikler tvangsmessig overspising vaner. Det er stereotype mennesker som utvikler tvangsmessig overspising; personer som bruker vekten som en beskyttelse mot andre, utsatt for seksuelle overgrep og folk som lider av depresjon. Selv om dette er forhold for mange mennesker som lider av tvangsmessig overspising, kan noen utvikle denne spise mønster. Både menn og kvinner lider av denne lidelsen.

Sjekk ut ressursene i denne artikkelen for mer nyttige spiseforstyrrelse artikler.

få behandling. Etter hvert som mer og mer vekt er lagt, blir det stadig vanskeligere for personen å gå ned i vekt. Følelser spiral ut av kontroll som skyld, skam og fiasko ofte føre til fortsatt tvangsmessig spising. Slanking og overspising vil fortsette å komme ut av kontroll før de følelsesmessige årsakene til overspising behandles.

Tvangsmessig overspising er ikke en faktisk diagnose. Dessverre, ikke samfunnet ikke ta dette spise mønsteret like alvorlig som anoreksi eller bulimi. Men, er tvangsmessig overspising et alvorlig problem, og har lignende konsekvenser som andre spiseforstyrrelser, inkludert død.

Terapi som ofte brukes til å hjelpe folk med tvangsmessig overspising inkluderer ernæringsmessige rådgiving, medisinske alternativer og psykologisk behandling. Med disse terapi tvangsmessig overspising er en svært treatable lidelse.