Digidexo.com

Hva er fordelene med Biosil Silica kosttilskudd?

Hva er fordelene med Biosil Silica kosttilskudd?


Sterke bein, fleksible ledd, spenstig hår og fast hud alle er avhengige av et lite spor mineral kalt silica for å holde dem på den måten. Skaperne av BioSil merkevare silika insistere det er en helse og skjønnhet hemmelighet at folk bør seriøst vurdere.

Biologisk aktiv

BioSil er et patentert, klinisk bevist form av silika med mer enn det dobbelte av biotilgjengelighet enn andre kosttilskudd som urten kjerringrokk eller populære silikon formler. Det gir orthosilicic syre stabilisert med kolin-klorid, noe som gjør det mulig for legemet å lettere å absorbere og bruke den.

Bones

Ifølge den naturlige velværereferansehåndboken "Healthy Healing", som folk alder, kropps nivåer av silika nedgang. Likevel, dette er mineral avgjørende å recalcify bein og opprettholde sin tetthet.

Ledd og blodkar

Ledd, arterier, vener og kapillærer får sin styrke og elastisitet fra kollagen, som krever silika for regenerering.

Hår, hud og negler

Mange gode kritikker for BioSil på nettsteder som amazon.com fokusere på sin evne til å styrke hår, hjelpe negler vokser raskere, og redusere rynker i huden.

Tilgjengelighet

Du kan kjøpe BioSil i gelatin-free v-caps eller en lett-å-svelge væske som blander seg med juice, tilgjengelig på swansonvitamins.com og andre online supplement forhandlere.