Digidexo.com

Ernæringsmessige fordelene med pinjekjerner

Pinjekjerner er frø som finnes i visse varianter av kongle. Paraplyen furu og pinje er to varianter som produserer disse velsmakende frø. De er dekket av et hardt skall som må fjernes før forbruk. Flertallet av spiselige pinjekjerner vokser i Sør-Europa, selv om noen er dyrket i det varme klimaet i det sørlige USA. De er ofte ganske dyrt fordi pinjekjerner er vanligvis høstes for hånd.

Ernæringsmessige data

En unse (28g eller 167 kjerner) av pinjekjerner har 188 kalorier; 160 av disse kaloriene kommer fra fett, som det er 19g fett i en servering av pinjekjerner. Det er imidlertid bare 1 g mettet fett (som er usunn) mens 5,3 g blir enumettet fett (som hjerte-sunt og har blitt vist å redusere kolesterolnivået i blodet). Det er 4g 4g av protein og karbohydrater, noe som gjør furunøtter en velbalansert energikilde. A 1-oz. servering inneholder 1g av kostfiber, og 1g av naturlig sukker. Pinjekjerner har ingen kolesterol og bare 1g natrium. Pinjekjerner har også en forventet lav glykemisk belastning.

Vitaminer og næringsstoffer

Pinjekjerner er en utmerket kilde til magnesium, som inneholder 123 prosent av det daglige anbefalte inntaket. De inneholder også 13 prosent av det anbefalte inntaket av vitamin E, 19 prosent av vitamin K, 7 prosent av tiamin, og 6 prosent av niacin. Pinjekjerner inneholder spormengder av mange andre vitaminer og næringsstoffer, inkludert riboflavin, kalsium og kalium. Magnesium og kalium i pinjekjerner hjelpe kroppen å opprettholde et sunt blodtrykk og hjertefrekvens.

Helse Fordeler

Pinjekjerner er høy i antioksidanter, som beskytter kroppen mot frie radikaler. De kan også brukes som en naturlig appetitt suppressant, fordi de inneholder flerumettet fett som kalles pinolenic syre. Dette stimulerer utskillelsen av hormoner som signal til hjernen om at kroppen er full, slik at det craves mindre mat og er igjen følelsen fornøyd for en lengre periode. Kroppen kan begynne å høste antioksidant og appetitt-undertrykke fordelene med pinjekjerner fra innlemme en enkel servering til et måltid.

Forberedelse

Pinjekjerner kan spises rå som et sunt og mettende snacks. De kan også bli stekt i en 350 graders F ovnen eller på en komfyr til de er gyllenbrune. Steking pinjekjerner endrer ikke deres ernæringsmessige fordeler, og ofte forbedrer deres smak. De kan bli stekt med olivenolje, som også er høy i enumettet fett drar hjertet.

Bruksområder

Pinjekjerner kan bli kastet i løpet av salater eller brukes i mange retter, inkludert gryteretter og stuffing. De kan også legges til informasjonskapsler eller andre desserter å legge ernæringsmessig verdi til godbiter som ellers er lite næringsstoffer. Pinjekjerner er ofte grunnen til å gjøre næringsrik pesto saus. Når serverer pinjekjerner, er det lurt å vurdere fett og kaloriinnholdet i de andre ingrediensene i måltidet for å unngå å produsere en altfor fetende parabolen. Fordi pinjekjerner er høy i umettet fett, har de en tendens til å gå harsk raskt når avskallede, og bør oppbevares i kjøleskap for å forlenge holdbarheten og opprettholde sine ernæringsmessige fordeler.