Digidexo.com

Yoghurt Farene

Yoghurt kan være en sunn snack, men vær forsiktig med hvilke yoghurt du spiser. Yoghurt inneholder til tider usunne ingredienser og ikke alltid gi deg de vitaminer og næringsstoffer du trenger.

Høy fruktose Corn Syrup

Mange yoghurter inneholder høy fruktose mais sirup, som har fått skylden for amerikanernes voksende waistlines i løpet av de siste 30 årene. Selv om høy fruktose mais sirup kan være noe verre enn for mye "naturlig" sukker eller honning, være forsiktig med å spise for mye i din yoghurt.

Frozen Yogurt

Frossen yoghurt er vanligvis høy i fett og sukker, og den mangler de gunstige levende bakterieenzymer kulturer som gjør vanlig yoghurt så sunn og fordøyelig.

Upasteurisert melk

Vokt dere for upasteurisert yoghurt, da den kan inneholde skadelige bakterier, inkludert E. coli, Listeria og Salmonella. Kontroller etiketten for å finne ut om din yoghurt er laget av pasteurisert melk.

Frukt-mangel

Du tror kanskje yoghurt er en kilde til frukt, men faktisk svært lite frukt går inn gjennomsnittlig kopp butikk-kjøpte yoghurt. Kjøpe yoghurt som inneholder vitamin C for å sikre at du får alle de næringsstoffene du fortjener.

Sunn Yoghurt

Sunn yoghurt gir kalsium og protein, og dets probiotika gjøre det lettere å fordøye. For å unngå farene noen yoghurt utgjør og gjøre snack så sunt som mulig, lage din egen yoghurt med naturlige ingredienser, ingen høy fruktose mais sirup eller upasteurisert melk, og så mye frisk frukt som du vil.