Digidexo.com

Urter for å behandle Fibroid Svulster

Fibroids, også kalt fibromyomas eller myomer, er ikke-kreftsvulster som vokser i muskelveggene i livmoren. Ifølge Mayo Clinic, forskning viser at deres utvikling er utløst av økte nivåer av østrogen, et kvinnelig reproduktive hormon. Kan brukes En rekke urter for å hjelpe krympe fibroids og lindre fibroid-forårsaket symptomene.

Nattlysolje

Nattlysolje (Oenothera biennis) er hentet fra frøene av nattlysolje anlegget. Den er rik på et kompleks kalt gamma linolenic acid (GLA), som har potente anti-inflammatoriske egenskaper. GLA utvider livmor blodkar, bidrar til å lindre fibroid-forårsaket betennelse og motvirke fibroid smerte. Nattlysolje er tilgjengelig i supplement form som en kapsel, som kan kjøpes i helsekostbutikker. Følg instruksjonene på etiketten for å bestemme riktig dosering for deg.

Rødkløver

Rødkløver er en mye brukt urt for behandling av fibroids. Det har vist seg å være en rik kilde til fytoøstrogener, som bidrar til å krympe fibroids ved å gjenopprette naturlige østrogennivået i kroppen. Fytoøstrogener er planteøstrogen som har en molekylstruktur som er svært lik den av østrogenet i den kvinnelige kroppen. Den fytoøstrogener i rødkløver lavere østrogennivå, bidrar til å gjenopprette sin naturlige balanse. Rødkløver kan tas i form av en urtete infusjon (Se Resources nedenfor for å få instruksjoner om hvordan å brygge en urte infusjon.) Drikk 2-3 kopper om dagen.

Chasteberry

Vurder å bruke chasteberry å behandle fibroids. Også kalt Vitex, hjelper denne urten for å gjenopprette normal hormonbalanse ved å undertrykke overproduksjon av østrogen i kroppen. Dette bremser ned fibroids vekst og får dem til å krympe som østrogen hormonet faller tilbake til normale nivåer. Rør 35 til 40 dråper chasteberry i et glass med vann og drikke dette hver morgen.

Red Raspberry

Red bringebær er en annen urt som brukes til å behandle muskelknuter. Det toner og styrker musklene i livmorveggen, hindrer veksten av fibroids. Dette bidrar også til å redusere menstrual kramper og redusere tung, menstruasjonsblødning. Brygge en urte te fra røde bringebær og drikke 3-4 kopper om dagen. (Se Resources nedenfor for instruksjoner om hvordan å brygge en urte te infusjon.)

Goldenseal er en annen urt som toner livmorveggen muskler og reduserer menstruasjons kramper og blødninger. Denne urten er tilgjengelig i supplement form fra helsekostbutikker. Konsultere etiketten for den spesifikke dosering du bør bruke.