Digidexo.com

Hvordan finansiere Kirurgisk Vekttap

Vekttap kirurgi er ofte siste utvei for folk som har prøvd nesten alt for å kaste pounds. Selv om vekttap kirurgi er anbefalt for folk som er overdrevet overvektige, mange mennesker som trenger kirurgi ikke er i stand til å betale for det. Hvis du er noen som trenger vekttap kirurgi, men du ikke har penger til å betale for inngrepet, er det muligheter for å utforske.

Bruksanvisning

Hvordan finansiere Kirurgisk Vekttap

•  Ta kontakt med ditt lokale sykehus eller personlig pleie lege om avgifter knyttet til kirurgisk vekttap. Avgifter inkluderer ofte innleggelse kostnader for to- eller tre-dagers opphold, laboratorie avgifter, konsultasjoner og mer. Å vite alle tjenester og sine avgifter vil gjøre det lettere for deg å utforske dine finansieringsmuligheter.

Hvis legen din er usikker på sykehuset avgifter involvert, gå til din lokale sykehus registreringskontor. I de fleste tilfeller har de tilgang til avgifter knyttet til en standard kirurgisk vekttap opphold. Finne ut denne informasjonen på forhånd vil hjelpe deg å unngå uventede regninger i fremtiden.

Kontakt forsikringsselskapet ditt for å finne ut hvilke avgifter eller prosentandel av avgifter det er villig til å dekke. De fleste forsikringsselskaper vil dekke noen av utgiftene forbundet med kirurgisk vekttap så lenge operasjonen er lege anbefales. Bruk listen over tjenester knyttet til vekttap kirurgi og sine avgifter når du snakker med ditt forsikringsselskap for å bidra til å sikre den informasjonen du får er så nøyaktig som mulig.

Dersom ditt forsikringsselskap krever at du betaler en viss prosent av sykehusoppholdet, finne ut når og hvordan dette beløpet må være betalt. Noen sykehus vil fakturere deg, men mange vil kreve at du betaler din co-betaling før du er innlagt.

Hvis forsikringsselskapet avviser forespørselen for et kirurgisk vekttap prosedyre, be selskapet å vurdere forespørselen. Det er ikke uvanlig for forsikringsselskapene å først nekte et krav basert på en teknisk og deretter godkjenne den etter en anke er arkivert. I mange tilfeller vil legen din hjelpe deg med klagen prosessen.

Snakk med legen din om pasienten finansiering. Mange legekontorer som utfører vekttap surgeries tilbyr finansiering for sine pasienter. Denne finansieringen er tilgjengelig for pasienter som ikke har sykeforsikring eller som medisinsk forsikringsselskapet har besluttet å ikke dekke operasjonen.

De fleste finansieringsmuligheter inkluderer renter som er bestemt av pasientens kreditt historie og vurdering. Hvis legen din ikke tilbyr finansiering, er det mulig å få et lån fra banken din eller Credit Union som skal brukes for kirurgi utgifter.

Hvis du ikke klarer å få finansiering gjennom en bank eller få forsikringsselskapet til å betale for operasjonen din, snakk med familie og venner om dine behov. Kollegaer, familie og nære venner vil vanligvis være mer tilbøyelig til å utvide personlige lån eller gi deg små kontanter gaver for å finansiere operasjonen. Folk som ser deg og tilbringe tid med deg på en jevnlig basis kommer til å være klar over hvor viktig operasjonen er for deg og din helse.

Tips og advarsler

  • Når du planlegger din kirurgi, alltid huske å innlemme tapt lønn og tid savnet fra arbeid i din langsiktige økonomiske plan.