Digidexo.com

Typer av østrogen hormon replacement

Under overgangsalderen, kvinner opplever en nedgang i produksjonen av østrogen. Østrogen er et viktig hormon som produseres av eggstokkene. En mangel på dette hormonet kan føre til alvorlige helseproblemer, som for eksempel hjerte-og nyresykdom. Av den grunn er mange kvinner søker østrogenerstatningsbehandling under og etter menopause. Det finnes flere metoder for østrogen hormon erstatning tilgjengelig for pasientene.

Oral medisin

Forskjellige former for østrogen behandlinger er tilgjengelige i resept pilleform. Konjugerte østrogener, forestret østrogener, østradiol og estropipate blir ofte foreskrevet som muntlige behandlinger. En lege vil avgjøre hvilke medisiner som passer for pasienten. Denne type behandling kan forårsake kvalme i de første ukene, men at bivirkning skulle lette over tid. For maksimal effekt bør kvinner huske å ta pillen østrogen på samme tid hver dag.

Patch

Østradiol østrogen er tilgjengelig i depotform. Også kjent som østrogen plaster, er det en praktisk måte for kvinner for å motta en jevn dose av østrogen resept i løpet av dagen. Mange pasienter velger lappen for sin brukervennlighet og komfort. Men det er noen strenge retningslinjer til seg lappen. Det er må aldri plasseres på brystene eller ethvert sted hvor klær vil tett gni kroppen. For best resultat, bør plasteret også brukes på et annet område av kroppen hver gang et nytt plaster påføres.

Vaginal ring

Østrogenbehandling kan nå gis internt med en vaginalring tilgjengelig på resept. Dette er en enhet som er manuelt plassert inne i vagina hvor den hviler i nærheten av cervix. Over en tidsperiode, vil den vaginale ring frigi en lav og jevn dosering av østrogen. Vaginal ring kan være gunstig for kvinner som opplever personlige tørrhet og / eller en lav sexlyst.

Aktuell krem ​​og gel

Geleer og kremer er tilgjengelig på resept som inneholder østrogen hormoner. Dette aktuell behandling er vanligvis brukt til beina eller lår. Det er viktig å vaske hendene før og etter påføring av topiske østrogen. Pasientene bør også være sikker på at lotion eller gel har fullstendig absorbert og tørket før du gjenopptar normal aktivitet. Dette er for å sikre at østrogen ikke ved et uhell blir overført til en annen person.

Kost Østrogen

Noen kvinner velger naturlig, over-the-counter hormonbehandling. Fytoøstrogener, også kjent som diett østrogener, blir kjemikalier som finnes i planter som etterligner virkningene av østrogen. Det er mange kilder til fytoøstrogener, inkludert soya, linfrø, pinto bønner, lima bønner og spirer. Soya er en av de mest søkte kosttilskudd for naturlig østrogen-terapi. Men det har ikke vært omfattende studier på effekt og sikkerhet av kost østrogen. Kvinner som ønsker å bruke naturlige kilder til hormon erstatning bør oppsøke lege, som phytoestrogrens kan forstyrre andre behandlinger og betingelser.