Digidexo.com

Hvordan dra nytte av vann terapi Etter bunionectomy Surgery

Smertefulle, stygge bunions er festet med poliklinisk kirurgi ganske vanlig i disse dager. Pasienten må være forpliktet til fysioterapi etterpå for ultimate positive resultater og pasienten selv spiller en viktig rolle i denne prosessen. Du kan få tildelt en fysioterapeut fra din lege eller medisinsk forsikringsselskap eller som meg, stå på egen hånd for å komme seg helt. Vannterapi er en god måte å komme seg fra din bunionectomy kirurgi. Når du får klarsignal fra din podiatrist å starte gjenopprettingsprosessen prøve vann terapi øvelser. De er enkle å gjøre, og har fantastiske resultater i helbredelsesprosessen. Jeg sped opp min utvinning tid ved å gjøre enkle fot bevegelser i vannet i flere uker. Legen min sa det satte meg seks uker foran skjema i forhold til hans andre pasienter som ikke var så flittig. Det var moro, men hardt arbeid som betalte seg. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

Hvordan dra nytte av vann terapi Etter bunionectomy Surgery

•  Du kan gjøre disse enkle øvelsene i badekaret, en badestamp og bassenget. Det krever sitter på kanten av vannkilde og utføre enkle fotbevegelser. Man krever faktisk komme inn i bassenget, men du kan gjøre de andre selv i ditt hjem badekar.

•  Bevegelsene blir ofte referert til som "punkt og flex"; en fremgangsmåte for å peke tærne så langt som mulig, og deretter bøye foten i en rett stilling med tærne peker opp mot himmelen. Det er en god øvelse for kalv muskler og mange mennesker kan bli kjent med dette som en varm opp trening fra gym. Det er gjort i aerobic rutiner ofte, men du vil gjøre din sitter på kanten av badekaret eller bassenget. Hvis du bare kan gjøre noen-flott! Hold det opp daglig og målet ditt er 20 poeng og flex trekk.

Det andre settet med øvelser kalles sidebevegelser. Snu foten så langt inn som mulig, og roter ankelen på utsiden så langt som mulig. Denne side til side bevegelse kan være vanskelig i begynnelsen; så ta det sakte. Disse bør bli kontrollert bevegelser, ikke floppet foten fra side til side. Du kan bare være i stand til å gjøre noen i begynnelsen, men målet er å få til 20 sidebevegelser.

Hvis du har tilgang til et basseng eller badestamp, hvile på albuene på trappene holde hodet over vannet. Sparke bena som om svømming. Du må kanskje starte med å bare flytte foten som hadde kirurgi sakte opp og ned. Du vil vite hva som er best for din unike helbredelsesprosessen. Målet er å komme opp til 100 spark.

Hint

  • Vær tålmodig med utvinning. Kirurgi - selv ut pasienten kirurgi - er en big deal for kroppen å helbrede fra. Men hvis du gjør disse enkle øvelser daglig kan du øke utvinning tid etter uker!