Digidexo.com

Hva er fordelene med Epicors for revmatoid artritt?

Hva er fordelene med Epicors for revmatoid artritt?


Ifølge National Institutes of Health, en avdeling av US Department of Health and Human Services, anslagsvis 1,3 millioner mennesker lider av revmatoid artritt. Revmatoid artritt (RA) er en autoimmun lidelse, forårsaket når kroppens immunsystem reagerer og angriper sitt eget vev. Epicor er et supplement som hjelper immunsystemet til å holde det sunt.

Historie

Epicor er en gjær-baserte supplement som tilfeldigvis ble oppdaget å være nyttig for mennesker etter forsikring justerbar for Diamond V, et stort dyr produksjonsanlegg i Cedar Rapids, Iowa, oppdaget at arbeidstakere som utsettes for gjæret gjærkultur led færre sykedager per år enn sine kontor kolleger. Ved ferdigstillelse av forskningen på arbeiderne i dyrefôr produksjonslinje, ble det oppdaget at de hadde en bedre balanse av immun CD8 suppressorceller (celler som forteller kroppen til å slutte å slåss seg selv) og immun CD4-celler (celler som signaliserer kroppen til å produsere antistoffer for angrep).

Betydning

Ifølge en artikkel skrevet av Chris D. Meletis, ND, tidligere Chief Medical Officer og Dean of naturopathic medisin for National College of Natural Medicine, analyserte forskerne Epicors make-up og fant det hadde en flott sammensetning av mono-umettet og flerumettet fettsyre syrer, med bare en liten prosent av mettet fett. Det ble også vist å ha alle de viktige mineraler og vitaminer, og inneholdt elementer som er kjent for å kick-start, frie radikaler-kampene celler. "Det ble bestemt at Epicor påvirker aktiviteten til Nuclear Factor Kappa B, som spiller en viktig rolle i betennelser, immunforsvar og autoimmune reaksjoner," sier Dr. Meletis.

Unormal funksjon av immunsystemet

Revmatoid artritt har en tendens til å påvirke kroppens minste ledd første og vanligvis begynner i ankler, hender, føtter og håndledd. Symptomer vises vanligvis symmetrisk, noe som betyr at begge hender eller føtter ville være i smerte på samme tid, og kan ikke være konstant, men i stedet kommer og går over tid. RA skjer når immunsystemets CD4-celler angriper membran fôr som omgir og støtter leddene uten merkbar grunn. Den resulterende betennelse tykner kledning, deretter invaderer og ødelegger brusk og bein.

Time Frame

Ingen vet hvorfor RA begynner, som det ikke er forårsaket av gener. Genetikk spiller en rolle i å gjøre noen mennesker utsatt for miljømessige årsaker, inkludert virus- eller bakterieinfeksjoner som kan utløse RA, ifølge Embria Health. Epicor behandler ikke RA spesifikt, men fungerer i kroppen til å balansere de gode og dårlige immunceller. Når det tas daglig som et supplement, bidrar Epicors immunsystemet til å arbeide effektivt når den reagerer på en oppfattet trussel mot kroppens celler.

Sikkerhet

Epicor, produsert og solgt av Embria Health Sciences, har vært vurdert som GRAS, eller generelt anerkjent som trygge for salg som kosttilskudd. Anbefalt dose er 500 mg daglig, tatt med eller uten mat. Studier utført av Embria indikerer at Epicors ikke vil samhandle negativt med noen kjente resept eller over-the-counter narkotika. Gjæren i Epicor, Saccharomyces cerevisiae, er ikke relatert til menneske gjær infeksjoner og ikke forårsaker menneskelige gjær infeksjoner. Ingen Epicors studier har blitt utført på barn som lider av juvenil revmatoid artritt, men stoffets Produsenten fastsetter ingen grunn til at det ikke ville fungere for barn så lenge en barnelege er konsultert før behandlingsstart.