Digidexo.com

Potty Training Tips for tarm momement Resistance

Potty Training Tips for tarm momement Resistance


Hvis du er en forelder av små barn, er det få ting prøve tålmodighet mer enn pottetrening. Mange barn sliter, spesielt med å motsette at deres avføring i toalettet. Denne artikkelen tar for seg de tre viktigste årsakene til avføring motstand og nyttige metoder for å bekjempe disse hindringene.

Ubehag

Det er ikke uvanlig for et barn å oppleve forstoppelse eller andre endringer i deres avføring som stammer fra en endring i sine spisevaner. Noen ganger er alt som trengs er en dårlig opplevelse for å skape frykt for en gjentakelse neste gang de bruker toalettet. Når pottetrening, sørg for å gi barnet rikelig med væske (eplejuice er en stor avføringsmiddel hvis nødvendig) og mate barnet ditt mat som vil gjøre ting flytte litt jevnere. Dette kan bidra til å forhindre en gjentakelse og holde opplevelsen mindre smertefull.

Skrekk

Det er mange grunner til et barn kan gruer bruk av toalett. Enten de har hatt en tidligere dårlig erfaring eller de er bare redd for flushing, kan frykten for å bruke toalettet overvinnes gjennom praksis og en liten oppmuntring. Hvis størrelsen på toalettet er skummelt, får en mindre toalett eller et sete for din nåværende toalett som vil hjelpe barnet føler seg mer komfortabel. Også prøve å holde hodet kaldt, slik at ingen av frykt for toalett trening resultater fra et negativt samspill med deg. Du er ditt barns største cheerleader og kan hjelpe dem å overvinne mange av deres frykt.

Delay

Knyttet til både ubehag og frykt, vil mange barn som har hatt negative BM erfaringer forsøke å utsette eller unngå å bruke toalettet i håp om å hindre en gjentakelse av opplevelsen. Noen barn, men er rett og slett opptatt av hvilken aktivitet de er for tiden engasjert i fordi det er mye mer moro for dem enn å bryte å bruke badet.
Heldigvis for foreldrene, er det ofte fysisk åpenbart for oss når våre barn trenger å bruke badet --- om de holder seg, krysser bena eller gjøre en liten dans. Vær oppmerksom på barnet hele dagen og se etter kjennetegn slik at du kan hjelpe dem å gjøre det i tide. Eller tilby en fristende belønning når de bruker toalettet i stedet for deres undertøy.