Digidexo.com

Kosten suppliments å forbedre nyre-funksjon

Kroppen har to nyrer som er formet likte bønne med samme navn, og er plassert i midten av ryggen området. Den viktigste funksjonen til nyrene er å filtrere blodet av ekstra vann og giftstoffer, og deretter skylle dette overflødig væske fra kroppen i urinen. Når nyrefunksjonen er lav, kan du bli svak og sliten, du kan oppleve et tap av matlyst, og du kan også oppleve væske buildup i kroppen din. Forskjellige kosttilskudd kan bidra til å forbedre nyrefunksjonen.

Fat

Eikosapentaensyre (EPA) er en omega-3 fettsyre som er en essensiell fett. Kroppen kan ikke lage essensielle fettsyrer, men de er nødvendige for riktig funksjon. Denne typen fett er hentet fra kaldt vann fisk og gjort til fiskeolje kosttilskudd. I tillegg til å hjelpe forbedre nyrefunksjonen, kan Omega-3 også være gunstig for hjertesykdom, betennelser og høyt blodtrykk.

Karnitin

Den aminosyren L-karnitin er faktisk produsert i nyrene og er lagret i sæd, musklene, hjertet og hjernen. En av de viktigste funksjoner er å produsere energi fra fett. Når nyrene ikke fungerer som de skal, kan resten av kroppen bli mangelfull i karnitin. Du kan ta tilskudd av karnitin, men bør gjøre det under oppsyn av legen din.

Grapeseed

Druer inneholder kraftige antioksidanter og har vært brukt i tusenvis av år for å behandle smerter, betennelser, blødninger og forstoppelse. I tidligere tider ble druene presses til vin og saft fra vinrankene ble brukt i salver. Druekjerneekstrakt er opprettet fra frøene av druer, og den kan brukes som et supplement for å fremme bedre nyrefunksjonen.

Kjerringrokk

Kjerringrokk ble først brukt i gamle greske og romerske medisin for behandling av sår, tuberkulose og for å stoppe blødningen. De stammer av kjerringrokk anlegget er rike på et næringsstoff som kalles silika, som bidrar til å fremme kollagen i kroppen. Collagen bidrar til å holde hud, bein, leddbånd og bindevev sterk. Når det kommer til nyrene, fungerer kjerringrokk som et vanndrivende. Dette er gunstig for nyrestein og urinveisinfeksjoner.

Milk Thistle

Melk tistel ble opprinnelig kalt "Venus tistel," og det inneholder et virkestoff som heter silymarin. Dette tillegget er best kjent for sin evne til å stimulere strømmen av galle og også for å bidra til å regenerere leverceller. Men det hjelper også å fjerne nyrene av giftstoffer som kan forbedre deres generelle helse.