Digidexo.com

Hva Hjelper med gikt smerte?

Urinsyregikt er svært smertefullt og ødeleggende, og kan få deg humpet rundt som en 80 år gammel. I det siste har holistiske alternativer til medisiner blitt svært populært siden mange mennesker mangler helseforsikring. Jeg har listet opp gode og dårlige matvarer nedenfor for å hjelpe deg i din healing.This informasjonen er ikke ment å diagnostisere, og hvis problemet vedvarer bør du vurdere å se en lege for en diagnose.

Hva er gikt?

Urinsyregikt er en form for leddgikt og lignende til fibromyalgi i mange aspekter. Værforandringer har en innflytelse på kroppen smerter og når barometrisk trykk stuper og fuktighet stiger de som er utsatt for gikt og fibromyalgi har bluss ups. Personer med gikt kan ikke bryte ned mengden av urinsyre inngåelse kroppen sin og så syren krystalliserer i sine sammenføyninger. En nyre problemet kan foreligge som ikke tillater kroppen til å behandle all den urinsyre som kommer inn i det, redusere urinsyre og vil redusere smerte. Puriner er kjemikalier i mat som metaboliseres av kroppen og brytes ned til urinsyre. Slette matvarer høy i puriner fra kosten din er den logiske løpet av handlingen til å ta.

Hvilke matvarer bør unngås?

Unngå følgende matvarer kjent for å være høy i urinsyre kan stoppe en ødeleggende gikt angrep, grønnsaker som asparges, belgfrukter (bønner), spinat og sopp er høy i uric syrer. Innmat som lever, nyrer, hjerte, brissel og tungen. Noen hav mat er også unngås som kamskjell, reker, ansjos, blåskjell, makrell, sardiner, sild også rødt kjøtt, alkohol og brus.

Mat og drikke lav i uric syrer

Å drikke 8 til 10 glass er vann om dagen vil bidra til å utvanne og skylle overskytende uric syrer fra kroppen. Øke melkeinntak og mat med høyt kalium eller ta en kalium supplement kan også bistå i smerte reduksjon. Svarte kirsebær og blåbær eller juice kan være svært nyttig og kan finnes i helsekostbutikker. Noen dagligvarebutikker selger organiske og vil også gjennomføre juice. Ananasjuice har bromelain i det og det er en naturlig anti-inflammatorisk, kan du også plukke den opp som et supplement i kapselform. Balansere pH-verdier også hjelper, kan du gjøre dette ved å drikke naturlig sitronsaft.

Urter og Folk rettsmidler for gikt Pain

Apple cider eddik er en naturlig ph balanserer, hvis kroppens pH er balansert alt flyter bedre, kombinere den med kløver honning og vann til smak og drikker det en gang om dagen kan balansere ph enkelt. Når brutt ned, er uric syrer oppløst og utskilles gjennom nyrene. Sitronsaft gjør det samme som acv så langt som å balansere ph. Naturlige frukt, som jordbær og druer og urter, hortensia og persille, som er vanndrivende er også bra for å løse opp og skille ut de uric syrer.

Aktuelt Linimenter

DMSO (dimetyl) er effektiv når den brukes til problemområdet, men etterlater en heller ubehagelig smak i munnen, fordi DMSO går raskt i blodstrømmen og forlater smak, det er tvilsomt at en dobbel blind studie noensinne vil skje for å få FDA-godkjenning. I Florida er det bare tilgjengelig på fôr butikker og er svært effektiv på hester og hund leddgikt. En salve som soaks inn i leddene og fungerer godt er "Workout Liniment" og er tilgjengelig på nettet. Se Resources nedenfor. En annen mindre effektiv en er absorbine jr og det er tilgjengelig i mange butikker.

MSM og Homeopathics

MSM (Methylsulfonylmethane) er svovel og er tilgjengelig i væske, pulver og kapsler. Svovel kan kjøpes i homøopatisk form og mange selskaper gjør en gikt formel. Når du arbeider med urter, vil de i flytende, kapsler og pulver inn i kroppen raskere og med mindre avfall gjør dem til det foretrukne valget for mange utøvere. Den minst foretrukne form er komprimert tabletter, problemet er vokslaget er svært vanskelig for kroppen å oppløse og det meste av produktet aldri gjør det inn i systemet før de blir eliminert. Svovel er veldig bra hvis felles er virkelig kløende og brennende og blusser opp i fuktig vær.

Akupressurpunkter

EFT (Emotional Freedom Technique) er meridian terapi som omprogrammerer kroppen og kan være effektive på gikt når du fokuserer peke på nyrene meridian (oransje prikk). Klikking på begge sider av kroppen på samme tid kan bringe meridianen i innretting. En rutine er tilgjengelig under, bare erstatte slange fobi med gikt informasjon og fokusere ekstra tapping på nyrene spot. Se Resources nedenfor.