Digidexo.com

Metabolisme Boosters & Alternatives

Metabolisme er den hastigheten som kroppen absorberer og bearbeider mat, så vel som den hastighet ved hvilken legemet eliminerer avfall. Det er en rekke faktorer som påvirker metabolismen: For å være sunn, lever, hjerte, tarmer og skjoldbruskkjertelen trenger å være i toppform, også. Naturlig terapeuter anbefaler en rekke urter og kosttilskudd for å øke metabolic rate og forbedre den generelle helsen.

Fordøyelsesenzymer

Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen å bryte ned, prosess og fordøye karbohydrater, protein, fett og laktose. De forekommer naturlig, men at kroppen ikke kan produsere nok så fordøyelsesenzymer trengs fra mat. Frukt, grønnsaker og spiret korn er høy i fordøyelsesenzymer. Ingefær og papaya frukt er spesielt høy i fordøyelsesenzymer og ingefær hjelper kroppen produsere mer av sin egen naturlig.

Krydder

Naturlig terapeuter hevder at gurkemeie og sennep øke produksjonen av galle i magen som hjelpemidler i fordøyelsen og eliminering. De mener også at gurkemeie og sennep hjelper leveren å forbrenne fett raskere og balanserer blodsukkeret.

Naturlig terapeuter anbefaler å legge en teskje kanel til frokostblandinger, en smoothie eller juice til hjelp i metabolismen av sukker og å modulere blodsukkernivået. De anbefaler også cayennepepper, som antas å øke pulsen og gi et løft til mat metabolisme. Det er også antatt å stimulere og rense tarmen.

Kosttilskudd

Vitamin B-komplekset er en gruppe vitaminer kroppen trenger for å holde seg frisk. Vitamin B bidrar til å holde nervesystemet sunn og sterk samt bidra til å opprettholde sunne blod og muskler. Vitamin B hjelper kroppen forbrenne karbohydrater, protein og fett.

Skjoldbruskkjertelen bidrar til å produsere et hormon som regulerer forbrenningen. Naturlig terapeuter anbefales å ta en tare supplement for å holde skjoldbruskkjertelen sunt og balansert. Tare er høy i jod, hovedkomponenten i thyroid hormon.

Kaffe og te

Koffein øker hjertefrekvensen stimulere stoffskiftet i flere timer etter inntak, men for mye av det kan sette en tung belastning på nervesystemet. Naturlig terapeuter anbefaler ikke over mer enn tre kopper kaffe om dagen. Grønn te inneholder egenskaper som fremskynder nervesystemet og kroppens evne til å forbrenne kalorier.