Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Skleritt

Hvordan diagnostisere Skleritt


Skleritt er enhver betennelsessykdom i den hvite delen av øyet (sclera). Det er en vanlig følge av autoimmune sykdommer, og er potensielt blindende og smertefull. Skleritt kan deles inn i to fremre og bakre skjemaer i henhold til sin bestemt sted på sclera.

Hvordan diagnostisere Skleritt

Observer de første som viser symptomer på skleritt. Pasienter vanligvis søker behandling for smerter, som vanligvis er ledsaget av rødhet i sclera, synsproblemer, rive og lysfølsomhet.

Samle en pasient historie for skleritt. Mange sykdommer i bindevevet eller vaskulære system, i tillegg til diverse sykdommer slik som gikt og rosacea kan forårsake skleritt. Kjemiske skader og traumer til øyet også er kjent for å forårsake skleritt.

gjennomføre en generell undersøkelse av pasienten. Smerten er karakteristisk alvorlig og utstråler til pannen, panne, kjeve og bihuler, og gjør disse områdene øm å ta. En mucopurulent utslipp fra de berørte øyet er vanligvis til stede og rødhet vil gradvis øke i løpet av de neste dagene.

Utfør en detaljert undersøkelse av sclera med vanlig lys. Det kan være en dyp blå-røde og etter angrep av betennelse kan bli tynn og gjennomskinnelig. Enhver nekrotiserende prosessen kan føre til at sclera å bli svart, brun eller grå.

Sjekk sclera med en spaltelampe. Den dype episcleral nettverket vil være stedet for den mest lunger. Ikke bruk en lokal applikasjon av fenylefrin å forvelle denne lunger. Red fritt lys er nyttig i vurderingen av omfanget av vaskulær lunger.