Digidexo.com

De beste gratis måter å miste vekt raskt

Tar kontroll over ens kosthold og aktivitetsnivå er den beste måten å gå ned i vekt raskt. Forstå det grunnleggende om ernæring og mosjon er avgjørende for raske tap, og det er all right her.

Vekttap 101

Bruke mer energi enn du tar inn er nøkkelen til vekttap. Siden det er ca 3500 kalorier i en kilo i vekt, må du enten spise 500 færre per dag i syv dager eller brenne at mange en dag å miste ett pund per uke.

Crash dietter

En 10 år reunion kan kreve midlertidig, plutselig vekttap. Low-carb dietter fungerer, men er vanskelig å opprettholde i lange perioder.

Kutte karbohydrater er rett og slett et spørsmål om å erstatte dem med proteiner og fett. Kroppen mister vann vekt og begynner å brenne glukose i stedet for fett som brensel. Kroppsbyggere bruker ofte denne metoden for å få frem muskeldefinisjon.

Hold en matdagbok

Telle kalorier er ikke glamorøse det er heller ikke mye moro. Holde orden på matinntaket kan imidlertid avsløre områder som kan forbedres.

Skriv ned alt du spiser i minst en uke, og bemerker mengder og tider. Legg opp kaloriene. Du vil se unødvendige snacks, pålegg du kan gjøre uten, eller til måltider som kan minimeres.

Aktivitet

Økt aktivitet er den enkleste måten å miste vekt raskt. Kroppen trenger mat for å overleve, så prøver å begrense denne naturlige craving er en utrolig barriere å krysse. Ved å øke mosjon og opprettholde dagens matvaner, vil vekten har ingen andre valg enn å gå av.

Bruk aerob trening som nøkkelen kalori brenning trening. Tjue minutter er minimum, tre dager per uke. Mer er bedre, men økning i små mengder for å forebygge utbrenthet.

Muskler forbrenner fett. Bruk vekter hvis tilgjengelig, eller gjøre calisthenics som push-ups, pull-ups, eller knebøy.

De beste gratis måte å miste vekt Fast

Konkurrerende kroppsbyggere trener først i morgen å brenne ekstra fett. Under søvn metabolismen er i sin laveste tilstand (basal metabolic rate) og fungerer for å opprettholde grunnleggende prosesser (respirasjon og organfunksjon). Aerob trening før frokost forbrenner ekstra kalorier ettersom drivstoff kilde har ennå å bli fortært.

Øk inntaket av kostfiber. Fiber er sunt for fordøyelsessystemet og gjør at du føler fyldigere lenger, minimere appetitt.

Spis flertallet av kalorier tidlig slik at kroppen kan bruke dem som brennstoff i løpet av dagen.

Spise fem eller seks små til mellommåltider om dagen. Kroppens blodsukkernivået forblir den samme, og det reduserer trangen til å overspise.

Intensiverer aktivitet vil dramatisk forbedre vekttap. Brenne dobbelt så mange kalorier gjør den samme aktiviteten hardt og fort. Ren huset raskt, gå raskt og løpe i stedet for jogging; sprint i stedet for løping.