Digidexo.com

Nioxin behandling for hodebunnen

Nioxin hodebunnen terapi er ikke rart elixir når det kommer til å vokse hår. Selv om nettstedet sier at visse mennesker kan oppleve en fyldigere utseende hår, er det ingen garantier. Hva Nioxin yter er en sunnere hodebunn miljø og rent, godt næret follikler. Nioxin tilbyr en tre-trinns produkt behandling plan utviklet for å gi næring og berike åtte forskjellige hårtyper.

Rens

Cleanser er første skritt i hodebunnen renseprosessen. For at næringsstoffer for å bidra til å skape en sunnere hodebunnen, må hodebunnen først renses for olje, toksiner, dihydrotestosteron (DHT) og andre forurensninger som rane folliklene av deres evne til å vokse sunn, sterk hår. Dihydrotestosteron, forresten, er en av de viktigste årsakene til hårtap. Cleanser skal brukes, gned forsiktig og deretter skylles ut.

Scalp Therapy

Nioxin Scalp Therapy brukes til å fukte hodebunnen og gi nærings proteiner og lipider til follikler for en sunnere hodebunn og hår. Fordi målet Nioxin er å skape et miljø der håret kan vokse og vokse sterkere, vitaminer, fuktighet og protein næringsstoffer er avgjørende for prosessen. Scalp Therapy må gnis inn i hodebunnen og sitte på i to minutter før du skyller.

Scalp Treatment

En håret er vasket det vil føles mykere og mer fuktig. Nå er det på tide å bruke Nioxin Scalp Treatment. Den kommer i en sprayflaske samt skum. Begge arbeider ved å legge til en ekstra dose av hår-sunn næring til hodebunnen og røtter. Skalp behandling fungerer også for å hindre opphoping av giftstoffer og DHT i løpet av dagen. En liten advarsel når du søker på Nioxin Scalp Treatment; det kan slå hodebunnen rød i 10 til 20 minutter.