Digidexo.com

Hvordan slutte å ta Champix

Røykeslutt kan være en skikkelig utfordring og en stor livsstilsendring. Målet med stop-smoking resepter er at røykere å lykkes avslutter sin nikotinavhengighet. Mange leger vil foreskrive medisiner for å hjelpe røykere å slutte, hvis de er alvorlig forpliktet til en ny og sunnere livsstil. Det er viktig å vite hvordan man skal slutte å ta en smoking-opphør resept. Avslutte disse typer medisiner cold turkey er ikke et godt valg. Det er fremgangsmåten du bør følge for å slutte å ta denne type resept.

Bruksanvisning

Hvordan slutte å ta Champix

•  Sett en dato med helsepersonell at du ideelt ønsker å slutte å ta medisinen, som bør være minimum tre måneder etter at du har vært røykfri.

Hold en journal av dine daglige cravings, stemninger og eventuelle bivirkninger når du starter prosessen med å stoppe medisinering. Tidsskriftet vil være en god referanse å se på hvordan du gjør, informere legen din på fremgangen din og varsle deg hvis noe endrer seg dramatisk.

Planlegge avtaler å møte med legen din for å vurdere din journal og evaluere prosessen. Være sikker på å beholde disse avtaler, selv om du føler deg fin.

Reduser mengden av medisiner du tar på en ukentlig basis. Reduksjonen bør være langsom og gradvis slik at kroppen din tid til å tilpasse seg de kjemiske endringene. Rådfør deg med legen din om hvor mye og hvor ofte å redusere dosen for å bli avvent og helt slutte å ta røykeavvennings-resept.

Opprettholde journal for to uker etter at du slutter å ta resept. Varsle helsepersonell og besøke dem hvis du opplever noen vesentlige bivirkninger. Snakk med legen din om hva du forventer når du har helt sluttet å ta medisinen.

Tips og advarsler

  • Alltid la legen din vet hvordan du utvikler og eventuelle bivirkninger du opplever.
  • Aldri slutte å ta noen resept plutselig uten at det blir informert av legen din.